moskal Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Panowie, z racji tego, że umówiłem się na ozonowanie fury z lukaszr, to pojawie się dzisiaj pierwszy raz na spocie. za takie coś powinien być ban lub przynajmniej uciszenie na 30 dni
PARAF Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Panowie, z racji tego, że umówiłem się na ozonowanie fury z lukaszr, to pojawie się dzisiaj pierwszy raz na spocie. za takie coś powinien być ban lub przynajmniej uciszenie na 30 dni co tak mało...?!
soolek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Panowie, z racji tego, że umówiłem się na ozonowanie fury z lukaszr, to pojawie się dzisiaj pierwszy raz na spocie. Weźcie tam jakieś drogowskazy ustawcie żebym się na parkingu nie zgubił Jak zobaczysz piaskowe kombi B6, a w nim dostrzesz swoje pryszcze, to znaczy, że jesteś na miejscu. Ewentualnie możesz napisać PW do Poźka - wytłumaczy Ci dokładnie jak dojechać.
moskal Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Panowie, z racji tego, że umówiłem się na ozonowanie fury z lukaszr, to pojawie się dzisiaj pierwszy raz na spocie. za takie coś powinien być ban lub przynajmniej uciszenie na 30 dni co tak mało...?! bo świeżak :kox: :kox:
PARAF Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Ewentualnie możesz napisać PW do Poźka - wytłumaczy Ci dokładnie jak dojechać. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Panowie, z racji tego, że umówiłem się na ozonowanie fury z lukaszr, to pojawie się dzisiaj pierwszy raz na spocie. Weźcie tam jakieś drogowskazy ustawcie żebym się na parkingu nie zgubił wpadaj koniecznie - dzisiaj spocik na Torwarze od 19
Julo Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Panowie, z racji tego, że umówiłem się na ozonowanie fury z lukaszr, to pojawie się dzisiaj pierwszy raz na spocie. za takie coś powinien być ban lub przynajmniej uciszenie na 30 dni co tak mało...?! bo świeżak :kox: :kox: W sensie, że na żółto powinno być ? ;] hehee
poziek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 W sensie, że na żółto powinno być ? ;] hehee nie, nie jemu najlepiej pasuje taki: lukaszr tak w jego guście, sraczkowaty
Julo Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Poprawione, teraz musicie swoje cytaty pokolorować
lukaszr Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 nie, nie jemu najlepiej pasuje taki: lukaszr tak w jego guście, sraczkowaty :ssij:
Kolkov Opublikowano 13 Lipca 2010 Autor Opublikowano 13 Lipca 2010 Panowie, z racji tego, że umówiłem się na ozonowanie fury z lukaszr, to pojawie się dzisiaj pierwszy raz na spocie. Weźcie tam jakieś drogowskazy ustawcie żebym się na parkingu nie zgubił uuuu widze kolega kaskader
adamooo Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 mi po ozonowaniu maszynką łukaszar zaczęło śmierdzieć szambem.. ;( a tak w ogóle nowi przychodzą na pierwszy spot ze skrzynką ice tea brzoskwiniową schłodzoną...inaczej gadka się nie klei
poziek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 nie, nie jemu najlepiej pasuje taki: lukaszr tak w jego guście, sraczkowaty :ssij: [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 12:21_________________________________________________ mi po ozonowaniu maszynką łukaszar zaczęło śmierdzieć szambem... nie wiadomo co lepsze czy szambem czy spalinami :naughty: [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 12:22_________________________________________________- Przepraszam, nie wie pan, co to za straszydło? - To moja żona. - Och, przepraszam, popełniłem straszne głupstwo. - Nie, to ja popełniłem straszne głupstwo :naughty:
Wąski Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 http://moto.onet.pl/7181066,29,4,filmy.html?node=29
MRoger Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 mi po ozonowaniu maszynką łukaszar zaczęło śmierdzieć szambem.. ;( a tak w ogóle nowi przychodzą na pierwszy spot ze skrzynką ice tea brzoskwiniową schłodzoną...inaczej gadka się nie klei Szabmo to nic, ale jak zmyć super glue z lakieru i uszczelek a tak w ogóle to witka po łurlopie
bajk Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Dzisiejszy spot aktualny? Oczywista oczywistość
poziek Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Dzisiejszy spot aktualny? łoo to jak klubowicze maja zawitać to nie będę dzisiaj szukał baranów i napiszę, że spocik dzisiaj zgodnie z planem w Promenadzie :naughty:
Bart-S Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Do Promenady mam bliżej ale nie widzę problemu aby podjechać gdzieś dalej
hornet Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Dzisiejszy spot aktualny? łoo to jak klubowicze maja zawitać to nie będę dzisiaj szukał baranów i napiszę, że spocik dzisiaj zgodnie z planem w Promenadzie :naughty: Podmyj się i podbij na spota.
Rekomendowane odpowiedzi