Buba Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 kupilem klape ale przy okazji zostalbym pogryziony przez 100 kilogramowego owczarka kaukazkiego ;( na szczescie stracilem tylko koszulke i mam rozjebany nadgarstek bo jak uciekalem to skakalem przez plot
Nosfer Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Ty to jesteś koleś.. Po coś do niego właził ?
Buba Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Ty to jesteś koleś.. Po coś do niego właził ? wlasnie nie u niego tylko jak wracalem to wstapilem do brata na kawe. k**wa pies mnie zna od malego bo sam go z chodowli zabieralem dwa lata temu...
mgtan Opublikowano 24 Lipca 2010 Opublikowano 24 Lipca 2010 Witam, Słuchajcie czy może na zlocie ktos posiada VAG i doświadczenie z wtryskami :/? potrzebuje małą diagnozę sprawdzić, mam podejrzenie że coś nie tak z wtryskami, bo na zimnym potrafi telepać samochodzem, podobnie przy wysoki prędkościach czuć dziwną pracę auta, jakby wrażenie lekk oprzerywane.. Myśle że to wtryski niestety mogą być, ale może ktoś ma inny lepszy i tańszy pomysł :-) pozdrawiam
moskal Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Witam, Słuchajcie czy może na zlocie ktos posiada VAG i doświadczenie z wtryskami :/? potrzebuje małą diagnozę sprawdzić, mam podejrzenie że coś nie tak z wtryskami, bo na zimnym potrafi telepać samochodzem, podobnie przy wysoki prędkościach czuć dziwną pracę auta, jakby wrażenie lekk oprzerywane.. Myśle że to wtryski niestety mogą być, ale może ktoś ma inny lepszy i tańszy pomysł :-) pozdrawiam podjedz dzisiaj do Tesco w Milanówku 0 20:00 , bedzie koleś z vagiem to ci ogarnie. weź 0,7 wyborowej bo to zgred i za darmo nic nie robi
Buba Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Siema kto ma ochote mi sie na gipsie podpisac
moskal Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Siema kto ma ochote mi sie na gipsie podpisac ja :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: podjedz dzisiaj na miniminiminispota do milanówka
Buba Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 narazie mam dyzur ktory musze oddac ale nie wiem czy mi sie uda
Reggi Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Siema kto ma ochote mi sie na gipsie podpisac ja :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: ..ale nie wiesz, że Buba złamał pyrdka
Buba Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Siema kto ma ochote mi sie na gipsie podpisac ja :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: ..ale nie wiesz, że Buba złamał pyrdka zwichnal ale
moskal Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Siema kto ma ochote mi sie na gipsie podpisac ja :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: ..ale nie wiesz, że Buba złamał pyrdka no to sie moje nazwisko nie zmieści , jedynie inicjały
Buba Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Siema kto ma ochote mi sie na gipsie podpisac ja :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: ..ale nie wiesz, że Buba złamał pyrdka no to sie moje nazwisko nie zmieści , jedynie inicjały inicjaly, twoj pesel, nip, vin i jeszcze miejsce na jakies rysunki
moskal Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Siema kto ma ochote mi sie na gipsie podpisac ja :drool: :drool: :drool: :drool: :drool: ..ale nie wiesz, że Buba złamał pyrdka no to sie moje nazwisko nie zmieści , jedynie inicjały inicjaly, twoj pesel, nip, vin i jeszcze miejsce na jakies rysunki to ci go przygipsowali do nogi ?? :shocked: :shocked: :shocked: popatrz kórwa , pracujesz w służbie zdrowia i takie jaja oddanemu pracownikowi robić , to sie nadaje do "Uwagi"
soolek Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Buba, czy w starej klapie tą listewkę znad blachy masz całą? Jeśli tak, to może bym ją przygarnął
Buba Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Buba, czy w starej klapie tą listewkę znad blachy masz całą? Jeśli tak, to może bym ją przygarnął zerknij tutaj jak wyglada, nie jest uszkodzona z zewnatrz ale nie wiem jak zaczepy http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=46918.0 zrobilem foty bo jest porysowana odebrales fure?
Kolkov Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Buba, czy w starej klapie tą listewkę znad blachy masz całą? Jeśli tak, to może bym ją przygarnął ja mam mogę Ci odkopsnąć
soolek Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Buba, w Twojej zaczepy mogą być nie teges Kolkov, to jak masz na zbyciu, to rzuć cenę na PW - jak mnie będzie stać, to biorę Bo moją muszę pomalować, a tak to najpierw dam do pomalowania a potem podmianka - będzie szybcie. Furka dzisiaj odebrana. Malowanie ... no chyba nie ma się do czego przyczepić. Zresztą na spocie będzie można obejrzeć. Rozrządzik zrobiony, wahacze górne wymienione (błoga cisza w końcu :>) Jak mnie Flyer lampami wkońcu obdaruje, to jeszcze parę zmian wskoczy
moskal Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 siema ogony [br]Dopisany: 26 Lipiec 2010, 06:34_________________________________________________ Jak mnie Flyer lampami wkońcu obdaruje, to jeszcze parę zmian wskoczy malujesz czy zostawiasz w chromie ????
Rekomendowane odpowiedzi