huggy Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Bajk czemu sprzedajesz autko, taka fajna fura Jakie plany? Znudziło się oraz za wolne A co ja mam powiedzieć o swoim Ale zostajesz przy VAG ? A nie mówiłem Nosfer, że będzie pieprzył jaki to on techniczny. Poziek z szacunkiem teraz powiem, dużo włożyłeś wiedzy na forum, ale teraz pier**lisz głupoty docinając innym. pzr
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 ale teraz pier**lisz głupoty docinając innym. NIE INNYM TYLKO WYBRANYM Czuj się wyróżniony :naughty:
bajk Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Bajk czemu sprzedajesz autko, taka fajna fura Jakie plany? Znudziło się oraz za wolne A co ja mam powiedzieć o swoim Ale zostajesz przy VAG ? :no:
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Bajk czemu sprzedajesz autko, taka fajna fura Jakie plany? Znudziło się oraz za wolne A co ja mam powiedzieć o swoim Ale zostajesz przy VAG ? :no: 3 diamenty ? Czy spedalone gwiazdy :naughty: ??
MRoger Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A ja się zastanawiałem jak przejeżdżałem ostatnio we wtorek na torwarze kto tam stoi o 23 przy a4-ce ... pewnie ktoś czekał na spota
poziek Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 A ja się zastanawiałem jak przejeżdżałem ostatnio we wtorek na torwarze kto tam stoi o 23 przy a4-ce ... pewnie ktoś czekał na spota No jak to kto ? Miszczuniu z Wałomina :kox:
kokos Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kurfa to jak brazylijski serial,wchodze raz w miesiacu w ten temat a tu bez zmian ten sam watek tylko Pozkowi sie rozmowcy zmieniaja,
Buba Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kurfa to jak brazylijski serial,wchodze raz w miesiacu w ten temat a tu bez zmian ten sam watek tylko Pozkowi sie rozmowcy zmieniaja, adoratorzy
spetsnaz Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kurfa to jak brazylijski serial,wchodze raz w miesiacu w ten temat a tu bez zmian ten sam watek tylko Pozkowi sie rozmowcy zmieniaja,
kokos Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kurfa to jak brazylijski serial,wchodze raz w miesiacu w ten temat a tu bez zmian ten sam watek tylko Pozkowi sie rozmowcy zmieniaja, adoratorzy nie chcialem byc taki bezposredni :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kurfa to jak brazylijski serial,wchodze raz w miesiacu w ten temat a tu bez zmian ten sam watek tylko Pozkowi sie rozmowcy zmieniaja, adoratorzy fan club rośnie
kokos Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kurfa to jak brazylijski serial,wchodze raz w miesiacu w ten temat a tu bez zmian ten sam watek tylko Pozkowi sie rozmowcy zmieniaja, adoratorzy fan club rośnie zdziwiony,przeciez Poziek to fajny kolega,ktos tam nawet pisal ze nawet z nim jedna panne szturchal
Kolkov Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kurfa to jak brazylijski serial,wchodze raz w miesiacu w ten temat a tu bez zmian ten sam watek tylko Pozkowi sie rozmowcy zmieniaja, adoratorzy fan club rośnie zdziwiony,przeciez Poziek to fajny kolega,ktos tam nawet pisal ze nawet z nim jedna panne szturchal
Buba Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 kurfa to jak brazylijski serial,wchodze raz w miesiacu w ten temat a tu bez zmian ten sam watek tylko Pozkowi sie rozmowcy zmieniaja, adoratorzy fan club rośnie zdziwiony,przeciez Poziek to fajny kolega,ktos tam nawet pisal ze nawet z nim jedna panne szturchal i teraz wiecej chetnych sie zbiera :gwizdanie:
moskal Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 siema grzbiety kurfa to jak brazylijski serial,wchodze raz w miesiacu w ten temat a tu bez zmian ten sam watek tylko Pozkowi sie rozmowcy zmieniaja, adoratorzy fan club rośnie zdziwiony,przeciez Poziek to fajny kolega,ktos tam nawet pisal ze nawet z nim jedna panne szturchal zazdrościsz ??? :naughty: :naughty:
huggy Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 No jak to kto ? Miszczuniu z Wałomina :kox: Ja wczoraj zakończyłem temat. Radze Tobie to samo zrobić. Takich bananowych pederastów jak Ty nie raz opodatkowaliśmy. Szkoda że nie jeździsz na spoty bo byś szlochał jak reszta pedałów co byli zbyt do przodu. Kolejną sprawą jest to że "......Evo" nie ma zbyt wiele resztę dopowiedz Sobie sam.
Rekomendowane odpowiedzi