Korzeń Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Moskal przyjdzie, przeczyta i będzie żałował tego pukania temtej panny. Ciekawe czy obaj poszli z nią w ślimaka
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wszystko ok ale te kieliszki które dziadek trzymał w duupie przez pierwszą , drugą , i zimną wojne za h*ja bym nie oddał. to chyba było o zegarku
SebMis Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 o coś się ruszyło, aż miło poczytać
spanky Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Moskal przyjdzie, przeczyta i będzie żałował tego pukania temtej panny. Ciekawe czy obaj poszli z nią w ślimaka :polew: :polew:
ono Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 to chyba było o zegarku naughty W filmie tak , ale w rodzinie Poźka było inaczej.
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 to chyba było o zegarku naughty W filmie tak , ale w rodzinie Poźka było inaczej. wszystkiego można się spodziewać ...
ono Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 wszystkiego można się spodziewać ... cool1 Nie trybisz , nie było cie na tej imprezie
Reggi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Chyba naprawdę nie pojmujesz w jakiej jesteś sytuacji Poziu, To wygląda na prawdę poważnie. Wybrałeś już sobie miejsce spoczynku? A testament napisałeś? Powązki testament: 1. karton prezerwatyw: Oniak 2. pamiętnik z podrywów: Moskal 3. prywatną kolekcję filmów do zbiornika: Hornet 4. ławeczka ze sztangą: Lukas 5. odważniki: Adamoo 6. kosiarkę do trawy: Lukaszr 7. jakiś tam megłajers do czyszczenia auta: Malik 8. hektary pola: Nosfer - niech ma się gdzie wybudować (pod warunkiem, że zdejmie GPSa) 9. Evo - a to pewnie miszczuniu z wołomina już ogarnie na żyletki 10. konto na A4-klub: Hugo - w końcu będzie mógł sobie legalnie poużywać :polew: A krzyż pod pałacem? Zabłysłeś Wszystko ok ale te kieliszki które dziadek trzymał w duupie przez pierwszą , drugą , i zimną wojne za h*ja bym nie oddał. 1. Macie tak samo małe ? Zapytaj swojej starej . :gwizdanie: :polew: :polew: Jesteście ostro pojebani Poziek..ja biorę Krychę :naughty: :kox: :kox: :kox: Ewentualnie podzielę się nią z Moskalitem :kox:
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 wszystkiego można się spodziewać ... cool1 Nie trybisz , nie było cie na tej imprezie no na kilku imprezach mnie nie było ale widze fajnie się bawicie kieliszkami zamiast z nich pić :gwizdanie:
malik Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wszystko ok ale te kieliszki które dziadek trzymał w duupie przez pierwszą , drugą , i zimną wojne za h*ja bym nie oddał. oniaaaaaak, kuuuuurwa, nie przyjeżdżam do ciebie już na wódkę !!!
mcm Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Wszystko ok ale te kieliszki które dziadek trzymał w duupie przez pierwszą , drugą , i zimną wojne za h*ja bym nie oddał. oniaaaaaak, kuuuuurwa, nie przyjeżdżam do ciebie już na wódkę !!! sprawdź czy nie masz kieliszka w ... :polew: [br]Dopisany: 20 Sierpień 2010, 15:51_________________________________________________kolega Pozia ma fajne zainteresowania: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=107122.msg1774694;topicseen#new
ono Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ewentualnie podzielę się nią z Moskalitem cool1 kox kox Kuuurwa to ja ciągle myślałem że sie już dzielili , :polew: Cytat: moskal Dzisiaj o 12:01 Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem Poźka , też mnie wkurzał , wrzucał moje wypowiedzi z klubowego na ogólny , nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zapytaj swojej starej . :gwizdanie: Podobno odpadłeś w przedbiegach bo Ci nie dygał
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Nic dziwnego , :polew: :polew: Do dzisiaj masz ten problem ?
poziek Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 ciekawy :> 11. papier toaletowy z łazienki: mcm przyda się zawsze, papieru nigdy dość byle by nie był używany :polew: bedzie lux ... Poziek robi to reka a potem oblizuje ... :polew: :polew: :polew: nikt inny tylko ty mógł to sobie wyobrazić i napisać nie chcę nawet pytać, że przerabiałeś to ostatnio w dzieciństwie zapewne niejednokrotnie
Reggi Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Ewentualnie podzielę się nią z Moskalitem cool1 kox kox Kuuurwa to ja ciągle myślałem że sie już dzielili , :polew: Cytat: moskal Dzisiaj o 12:01 Powiem wam tak , tez kiedyś nie lubiłem Poźka , też mnie wkurzał , wrzucał moje wypowiedzi z klubowego na ogólny , nie odpisywał (nie odpisuje do teraz) na PW , ale od wieczoru kiedy pukaliśmy jedną laske wszystko diametralnie się zmieniło Może Moskal się sam poczęstował
spetsnaz Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 wybiera się ktoś jutro na vervę?
spetsnaz Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 http://wiadomosci.onet.pl/2212345,12,nastolatki_okradaly_ludzi_pokazujac_swoj_biust,item.html po 10zł bym wybierał
Rekomendowane odpowiedzi