moskal Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 jade fure oglądać , życzta szczęścia :kox: :kox: jaką? hądę
musti Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Siema bydlaki Już w sobotę KSW 14 - OFFICIAL TRAILER ! "Dzień Sądu" [HD]
ykk Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Pany szukam kogos z Sulejówka/okolic, kto moglby mi na cos zobaczyc i ewentualnie kupic
Flyer Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Pany, gdzie w Wawce szybko i sprawnie zmienie zegary w aucie ? Aydaho, Twoj kontakt niestety jest na urlopie...
Buba Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Pany, gdzie w Wawce szybko i sprawnie zmienie zegary w aucie ? Aydaho, Twoj kontakt niestety jest na urlopie... pod blokiem
Flyer Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Spoko, wpadne do Ciebie, jak mi przekodujesz immo i inne bajery
A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Czy możecie podać mi namiary na kogoś kto zamontuje mi we wkładach lusterek maty podgrzewające ?
.i.KALI.i. Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Czy możecie podać mi namiary na kogoś kto zamontuje mi we wkładach lusterek maty podgrzewające ? Kupujesz maty z kabelkami i rezasz. Przyklejasz maty, podłączasz kabelki pod grzeni tylnej szyby i działa.
Nosfer Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Czy możecie podać mi namiary na kogoś kto zamontuje mi we wkładach lusterek maty podgrzewające ? Kupujesz maty z kabelkami i rezasz. Przyklejasz maty, podłączasz kabelki pod grzeni tylnej szyby i działa. Może się jeszcze okazać, że masz fabrycznie :gwizdanie:
A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Z tego co mi wiadomo wszystkie B6 mają fabryczną instalacje pod podgrzewane lusterka tylko moje nie zostały wyposażone w maty paty podgrzewane. Wiem że gdzieś w wawie ktoś zapłacił 30 zł za wklejenie mat. myślałem o zakupie zamienników ale oryginalne chyba lepsze ?
Buba Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Spoko, wpadne do Ciebie, jak mi przekodujesz immo i inne bajery
Kolkov Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 Z tego co mi wiadomo wszystkie B6 mają fabryczną instalacje pod podgrzewane lusterka tylko moje nie zostały wyposażone w maty paty podgrzewane. Wiem że gdzieś w wawie ktoś zapłacił 30 zł za wklejenie mat. myślałem o zakupie zamienników ale oryginalne chyba lepsze ? nie wiem czy lepsze, wiem natomiast, że sam sobie to ogarniesz w 1.5h max, tylko uważaj żebyś nie potłukł szkiełek
A4_Dominik_WAW Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Z tego co mi wiadomo wszystkie B6 mają fabryczną instalacje pod podgrzewane lusterka tylko moje nie zostały wyposażone w maty paty podgrzewane. Wiem że gdzieś w wawie ktoś zapłacił 30 zł za wklejenie mat. myślałem o zakupie zamienników ale oryginalne chyba lepsze ? nie wiem czy lepsze, wiem natomiast, że sam sobie to ogarniesz w 1.5h max, tylko uważaj żebyś nie potłukł szkiełek A czy ktoś ma może namiar na maty pasujące do lusterek w b6, jest dużo tego na forum ale nikt nie poleca żadnych mat a wiem że są problemy z umiejscowieniem styków w lusterkach.
moskal Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 ale sie wkórwiłem , byliśmy ogladac z kolkovem ta czerwoną integre ale okazało sie ze była sklejana z conajmniej 2 egzemplarzy , wracalismy tacy wkórwieni az tu nagle na podworku pod Lublinem stało takie oto coś , zatrzymałem sie , obejrzałem i kupiłem
Kolkov Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 yebany miałeś się nie pucować
Flyer Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Pewnie postawil kloca ze szczescia i juz nie wytrzymal
Rekomendowane odpowiedzi