Buba Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 po alkocholu to nie zdrada zdrada Nie wiedziałem. A, że nie wiedziałem, to nie zdrada. Ewentualnie od nastepnego razu może byc zdrada powiedz to swojej kobiecie to ci wytlumaczy i bedziesz wiedzial
wit.s Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 po alkocholu to nie zdrada zdrada Nie wiedziałem. A, że nie wiedziałem, to nie zdrada. Ewentualnie od nastepnego razu może byc zdrada powiedz to swojej kobiecie to ci wytlumaczy i bedziesz wiedzial Jak ja bym takie rzeczy swojej kobiecie mówił ...
Buba Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 po alkocholu to nie zdrada zdrada Nie wiedziałem. A, że nie wiedziałem, to nie zdrada. Ewentualnie od nastepnego razu może byc zdrada powiedz to swojej kobiecie to ci wytlumaczy i bedziesz wiedzial Jak ja bym takie rzeczy swojej kobiecie mówił ... czyli masz cos na sumieniu :gwizdanie:
m@riucha Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 zdradzacie swoje kobiety ?? :thumbdown: :thumbdown: żenua Nie! Przecież - w grotę nestle to nie zdrada - na delegacji to nie zdrada (nawet gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie) .... -raz to nie grzech
poziek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 mnie mówili, że jak na twarz takiej jednej koleżanki położy się zdjęcie swojej żony to to nie zdrada... :gwizdanie:
moro99 Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 powiem szczerze bez ogrodek Pierdo**cie jak malo kiedy.cfaniaki...
Kolkov Opublikowano 22 Września 2010 Autor Opublikowano 22 Września 2010 Pierdo**cie jak malo kiedy.cfaniaki... zazdrościsz :?: :naughty:
poziek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 powiem szczerze bez ogrodek Pierdo**cie jak malo kiedy.cfaniaki... ja i Wiciu jesteśmy singlami i mamy najwięcej do powiedzenia :naughty: :naughty:
kokos Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 powiem szczerze bez ogrodek Pierdo**cie jak malo kiedy.cfaniaki... ja i Wiciu jesteśmy singlami i mamy najwięcej do powiedzenia :naughty: :naughty:
poziek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 powiem szczerze bez ogrodek Pierdo**cie jak malo kiedy.cfaniaki... ja i Wiciu jesteśmy singlami i mamy najwięcej do powiedzenia :naughty: :naughty: w sensie bez GPSa na palcu
kokos Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 powiem szczerze bez ogrodek Pierdo**cie jak malo kiedy.cfaniaki... ja i Wiciu jesteśmy singlami i mamy najwięcej do powiedzenia :naughty: :naughty: w sensie bez GPSa na palcu hmm... w sensie... nie wiem po co to sprostowanie
spetsnaz Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 powiem szczerze bez ogrodek Pierdo**cie jak malo kiedy.cfaniaki... ja i Wiciu jesteśmy singlami i mamy najwięcej do powiedzenia :naughty: :naughty: :polew: :polew: :polew: :polew:
lexpar Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 Chyba będę bał się przyjeżdżać na spoty
Reggi Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 powiem szczerze bez ogrodek Pierdo**cie jak malo kiedy.cfaniaki... ja i Wiciu jesteśmy singlami i mamy najwięcej do powiedzenia :naughty: :naughty: Ty to stary papuć jesteś
poziek Opublikowano 22 Września 2010 Opublikowano 22 Września 2010 powiem szczerze bez ogrodek Pierdo**cie jak malo kiedy.cfaniaki... ja i Wiciu jesteśmy singlami i mamy najwięcej do powiedzenia :naughty: :naughty: Ty to stary papuć jesteś
moskal Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 siema bydlęta w sensie bez GPSa na palcu :naughty: :naughty:
Reggi Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Poziek czy Krysia czyta forum ?? Pewnie nie ..ale Żaneta..Gryzelda..Zofia..Andżelika..Magda..Zuza..Ashika..Majka...Basia.. Cycosława mogą wpaść na ten pomysł :naughty:
boberek Opublikowano 23 Września 2010 Opublikowano 23 Września 2010 Poziek czy Krysia czyta forum ?? Pewnie nie ..ale Żaneta..Gryzelda..Zofia..Andżelika..Magda..Zuza..Ashika..Majka...Basia.. Cycosława mogą wpaść na ten pomysł :naughty: a i ta z Salsy pewnie też to dziwne ze Poziek jeszcze chodzi :decayed: Chodził nie będzie jak Krysia wejdzie na forum i zobaczy co z niego za ogier :evil: :evil:
Rekomendowane odpowiedzi