wit.s Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Mistrzu mój!!! chętnie z Tobą wypije A ja chętnie to zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Mad Max szkoda takiego ladnego miasta zebysmy go rozniesli za***iste miacho mister Lukas , pińć razy fajniejsze niż nasza smrodownia [br]Dopisany: 16 Maj 2007, 21:09 _________________________________________________ Cio to ?? [br]Dopisany: 16 Maj 2007, 20:47 _________________________________________________ No Poziowy wykręcie pucuj się!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 daltego tak napisalem Norbi ze szkoda Krakowa na nas Oj Wiciu nie jeden chcialby to zobaczyc ale kiedy indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 daltego tak napisalem Norbi ze szkoda Krakowa na nas Oj Wiciu nie jeden chcialby to zobaczyc ale kiedy indziej Diesle w ekipie i gazy macie , załatwiać wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Norbi to przecie tak jakbyś samemu wszystko wypił Zawołałbym Ciebie i dalibyśmy rade za te horsiki co ich wiecznie mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Ja już nic nie powiem ... jest picie wtedy kiedy ja jak zwykle nie mogę .........chyba będzie pierwszy forumowy protest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 chyba będzie pierwszy forumowy protest za tydzien w weekend impreza u horneta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 za tydzien w weekend impreza u horneta hmmm może tak zamiast protestu będzie foch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Bryniu ciężko powiedzieć nie wiadomo jak będzie droga. Standardowo to jakieś 15 do 20 min na spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 20-30 min zaloz ze 30 i bedzie git warszawiak zrobi to w 12-15 min buzka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Żuczki. Czas zacząć się umawiać na szkolenie To co? - termin - sobota - miejsce - rancho wujka trixenona dvd - finansowanie - po holendersku (czyli każdy min to co sam ten teges skonsumuje) - amciu: chlebek, nieśmiertelna kiełba, karczek, czipsy - pićko: białe płyny energetyczne (zastawa rodem z powstania styczniowego nie może sie doczekać), przepojki różniste - polarki i różne takie - hornetowi ostatnio było zimno - nocleg - mozliwy, ja się ma śpiworki - towarzystwo - my :smile: + wszelakie możliwe bejbe (ciekawe jak je namówimy żeby weszły do bagażników ) jak coś pominąłem, albo trza poprawić - nie wachajcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 warszawiak zrobi to w 12-15 min chyba nie znasz mozliwosci szalonej nieogarnietej Bryni onato zrobi w 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Żuczki. Czas zacząć się umawiać na szkolenie To co? - termin - sobota - miejsce - rancho wujka trixenona dvd - finansowanie - po holendersku (czyli każdy min to co sam ten teges skonsumuje) - amciu: chlebek, nieśmiertelna kiełba, karczek, czipsy - pićko: białe płyny energetyczne (zastawa rodem z powstania styczniowego nie może sie doczekać), przepojki różniste - polarki i różne takie - hornetowi ostatnio było zimno - nocleg - mozliwy, ja się ma śpiworki - towarzystwo - my :smile: + wszelakie możliwe bejbe (ciekawe jak je namówimy żeby weszły do bagażników ) jak coś pominąłem, albo trza poprawić - nie wachajcie się wiciu o czym Ty mowisz? jakis sabat mamy miec????! gdzie?! coi?!? jak?!?!?[br]Dopisany: 16 Maj 2007, 21:35 _________________________________________________ warszawiak zrobi to w 12-15 min chyba nie znasz mozliwosci szalonej nieogarnietej Bryni onato zrobi w 10 o we morde no nie znam bryni '-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Żuczki. Czas zacząć się umawiać na szkolenie To co? - termin - sobota - miejsce - rancho wujka trixenona dvd - finansowanie - po holendersku (czyli każdy min to co sam ten teges skonsumuje) - amciu: chlebek, nieśmiertelna kiełba, karczek, czipsy - pićko: białe płyny energetyczne (zastawa rodem z powstania styczniowego nie może sie doczekać), przepojki różniste - polarki i różne takie - hornetowi ostatnio było zimno - nocleg - mozliwy, ja się ma śpiworki - towarzystwo - my :smile: + wszelakie możliwe bejbe (ciekawe jak je namówimy żeby weszły do bagażników ) jak coś pominąłem, albo trza poprawić - nie wachajcie się To fakt, niepocieszę Was ponieważ w weekend ma padać ...... ok już nie będę złośliwy ale odnośnie polarków to potwierdzam ( zostałem uratowany przez Pozia THX) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 ciekawe jak je namówimy żeby weszły do bagażników spadlem z fotela ale Dzik jestes Wiciu wszystko sie zgadza pogoda bedzie jaka bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 no ale co sie dzieje? widze ze naprawde musze na spoty zaczac jezdzic '-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 tak naprawdę to bawcie się dobrze dziewczynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 no ale co sie dzieje? widze ze naprawde musze na spoty zaczac jezdzic '-) no inaczej to proszenia na imprezy nie bedzie takze we wtorek mozesz naprawic swoje winy i sie pojawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wustyle Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 no i zaden... nic nie powiedzial... tak to kazdy tylko brawo, brawo a jak cos to... k.....wa no... :-D[br]Dopisany: 16 Maj 2007, 21:39 _________________________________________________ no ale co sie dzieje? widze ze naprawde musze na spoty zaczac jezdzic '-) no inaczej to proszenia na imprezy nie bedzie takze we wtorek mozesz naprawic swoje winy i sie pojawic bede - a zebys wiedzial '-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 no i zaden... nic nie powiedzial... tak to kazdy tylko brawo, brawo a jak cos to... k.....wa no... hmmmm spokojnie na wszystko przyjdzie czas ............ [br]Dopisany: 16 Maj 2007, 21:42 _________________________________________________ Weźcie pod uwagę że lada dzien dostanę pocztą zdjęcie warte 10 Pk i 500 zł mandatu i czas się uspokoić. No to zakłądam realnie jakieś 20 minut + rezerwa na znalezienie parkingu. Ma nadzieję że tym razem mnie GPS zaprowadzi tam gdzie potrzeba, a nie na drugi koniec Warszawy - jak ostatnio , ale jak coś to telefon do Wita zasze pomaga Jak coś to dzwoń podchodluję Cię na miejsce, a co do parkingu to jest gdzie postawić - tylko nie wiem gdzie chcesz jechac ........... ciłka jest trochę długa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi