Buba Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kapcie leża przed magazynem , cieć wszystko wie , dzwoń do mnie jak bedziesz przed bramą tylko zapomniales pierscieni centrujacych zostawic :bicz3: o kurza melodia założyliście ???? BTW Siema no nie [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 09:32_________________________________________________ no siema a ty dlaczego telefonu nie odbierasz??
bajk Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Nie odbieram jak nie mogę sobie pozwolić na to. Ten 512 z wczoraj to Twój? :gwizdanie:
Buba Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Nie odbieram jak nie mogę sobie pozwolić na to. Ten 512 z wczoraj to Twój? :gwizdanie: ciezko powiedziec, narazie mam ale jak dlugo to nie wiem, stary jest aktualny jak przerwalem jakies wygibasy to sorki
moskal Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 wygibaski rns-e + bluetooth ty zboczuchu wstrętny
Kamyk Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pochwa hmmm, miło że temat tv został niechcący poruszony tak się składa, że mój też jakoś ostatnio szwankuje i szykuje się wydatek jestem ciekaw, kto co zasugeruje czy to prawda, że Bravia jest nie do pobicia?? chętnie poczytam wypowiedzi szacownego grona pozdr k
m@riucha Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 czy Sony ma cały czas takie opóźnienie przy przełączaniu kanałów w LCD? w kineskopach zawsze mnie to wkurzało
soolek Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Panowie, wszystkie TV to jedna chwała obecnie - te same praktycznie podzespoły. Proponowałbym wybrać sobie wielkość, gadżety (przydatne) jakie powinny mieć a następnie kierować się ceną, wyglądem, wygodą pilota, obsługi. 3 lata temu kumpel kupił LG 37 full HD a ja za prawie drugie tyle Toshibę 40 full HD 100Hz - różnicy w odbiorze nie widać. Obydwa działają bezawaryjnie. Szczerze mówiąc, to ja poszedłem bardziej za wyglądem - Toshiba miała bardzo cienką ramkę, przez co masz praktycznie sam ekram. TV wygląda lżej i lepiej niż LG z szeroką ramką dookoła, wielką nogą u dołu itd.
bajk Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 wygibaski rns-e + bluetooth ty zboczuchu wstrętny
Buba Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 pojechala ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( :( :( :( :confused4: :confused4:
moro99 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 bylem wczoraj w tym avans generalnie wielka wyprz to trwa od 11 pazdziernika wiec sklep jak po huraganie - nie oplaca sie jechac
Korzeń Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 bylem wczoraj w tym avans generalnie wielka wyprz to trwa od 11 pazdziernika wiec sklep jak po huraganie - nie oplaca sie jechac jak kuchenkę na allegro można kupić za 2300 a u nich była za 999 no to nic dziwnego.
mgtan Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 co do Bravi, to nigdy nie było tak żeby była nie do pobicia... Samsung LED jest dużo lepszy, Sony ma zawsze ocieplona- zaczerwienioną biel... Bravia jest poprostu dobra ale do b.dobrej jej brakuje.
moro99 Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 z tego co jeszcze jest na kilogramy to odtwarzacze DVD z nagrywarkami czy HDD i BR - ceny ~300 - 400 pln
Kamyk Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 z tego co jeszcze jest na kilogramy to odtwarzacze DVD z nagrywarkami czy HDD i BR - ceny ~300 - 400 pln a temat tv jak wygląda ?
Rekomendowane odpowiedzi