mgtan Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 wow... to jak za frytki...haha[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 13:44_________________________________________________a swoją drogą znacie może firmę Bemocar?... ktoś coś u nich robił... zajmują się Navi i sprzętem audio itd. @adamoo... ty poszerzałeś jakoś nadkola? na czym to polegało? ile płaciłes za listwe z kamerką do klapy bagażnika? masz może numer części? ciągnąłeś jakieś ekstra kable do kamery?
Aydaho Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 wow... to jak za frytki...haha[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 13:44_________________________________________________a swoją drogą znacie może firmę Bemocar?... ktoś coś u nich robił... zajmują się Navi i sprzętem audio itd. @adamoo... ty poszerzałeś jakoś nadkola? na czym to polegało? ile płaciłes za listwe z kamerką do klapy bagażnika? masz może numer części? ciągnąłeś jakieś ekstra kable do kamery? ja znam Bemocar - nawet właściciela znam wiec nie bedę obiektywny w ocenie ale robią porządnie wszystko co robi hałas w furze
mgtan Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 własnie sprawdzałem na necie... jeden gość chodził do tej samej podstawówki co ja... ciekawe czy też ma siostre o tym samym nazwisku z tej samej szkoły hehe...
srool Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Panowie, czy na spoty często wpadają RNS-E masterzy? Nie działają mi karty SD, wrażenie mam jakby sam czytnik był zepsuty... 1. Karty mam SD nie HC 1 Gigowe 2. Formatowane i Fatem i Fatem 32 3. Mam tylko jeden utwór, 192 bitrate, nazwa sleepyhead.mp3 4. WTF? RNS-E montował mi gościu w wawie, nie z forum, taki cfaniaczek... MP3 z CD też mi nie hula, ale i navi i FIS i sam RNS nie budzi zastrzeżeń. Mam wyjazd w niedziele dosyć daleki i potrzebuję navi, niestety nie mam zmieniarki więc chciałem uruchomić MP3 na karty, do tej pory tego nie używałem a navi zamontowane mam od kwietnia. Wiem ,to durne, że nie sprawdzałem ale mi to zwisało bo zawsze słuchałem muzyki z CD i to z oryginałów ;[ Teraz będzie mi siedzieć mapa więc pozostaje mi tylko radio ;( a ja nigdy nie słucham radia
Kamyk Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 tzw późne pomarańczowe co prawda nie u nas, ale ile razy się widzi gości co "jeszcze zdążą przeskoczyć" Хроники ДТП 2010
moro99 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Moskal ci kolesie mowili ze ta turbina za dlugo nie polata - ze juz ja slychac :\ I ze niebardzo byla regenerowana A teraz co do mojego autka odebralem i roznica jest ze k..wa mac wciska w fotel drze kapcie - pelen oto zdjecia starej "turbiny" http://img254.imageshack.us/img254/8256/dscf2485b.jpg http://img254.imageshack.us/img254/7931/dscf2484.jpg nawet nie bede dociekac co sie stalo ani z jakiego materialu byly wykonane łopatki (podobno regenerowana gdzies w polsce :\)
Reggi Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 U mnie wczoraj poszło 5 win na dwóch hmm, a dobre chociaż? co dionizos zaproponował? Bacchus produkcji Wernera Strubla
moskal Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 Moskal ci kolesie mowili ze ta turbina za dlugo nie polata - ze juz ja slychac :\ I ze niebardzo byla regenerowana moge ci podrzucić fakture , ona ma nabity indywidualny nr na korpusie i jest w bazie danych , rok gwarancji
moro99 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 od kiedy ten rok ? jak bede potrzebowal fakturki to sie zglosze
moskal Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 od kiedy ten rok ? jak bede potrzebowal fakturki to sie zglosze zaraz sprawdze w temacie o parówie kiedy regenerowałem i ci powiem , ale letnia pora była
Kolkov Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 od kiedy ten rok ? czerwiec - lipiec jakoś tak
Kamyk Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 do weekendu jeszcze daleko, ale ..... do pobicie koleś, może w jednej z dziesiątek linii naszego metra Borracho en transmilenio
mcm Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 nawet nie bede dociekac co sie stalo ani z jakiego materialu byly wykonane łopatki (podobno regenerowana gdzies w polsce :\) to wygląda na uszkodzenie mechaniczne, obce ciało wpadło w wirnik :gwizdanie:
mgtan Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 RNS-E widzi tylko niektóre utwory z karty SD np z kilkunastu widzi tylko 2.... podobnie z CD (z mp3), spis jest cały, ale odtwarza wiekszość a na niektórych wywala błąd ERROR (jak dobrze pamiętam że nie może odczytac płyty). O co chodzi?
moro99 Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 nawet nie bede dociekac co sie stalo ani z jakiego materialu byly wykonane łopatki (podobno regenerowana gdzies w polsce :\) to wygląda na uszkodzenie mechaniczne, obce ciało wpadło w wirnik :gwizdanie: Ale zeby zaoralo wszystkie lopatki na glanc ? i co to moglo byc jak z przodu jest filter powietrza a nieszczelnosci nie ma[br]Dopisany: 15 Listopad 2010, 23:29_________________________________________________ RNS-E widzi tylko niektóre utwory z karty SD np z kilkunastu widzi tylko 2.... podobnie z CD (z mp3), spis jest cały, ale odtwarza wiekszość a na niektórych wywala błąd ERROR (jak dobrze pamiętam że nie może odczytac płyty). O co chodzi? moze probkowanie za wysokie ?
Flyer Opublikowano 15 Listopada 2010 Opublikowano 15 Listopada 2010 moze miales dziure w filtrze... i cos wpadlo.
Rekomendowane odpowiedzi