Kolkov Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Opublikowano 16 Listopada 2010 Kolkov...jakie ty masz szybkie auto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: normalnie dogonić cie nie mogłem sam byłem zaskoczony, ehhh te magnetajzery :gwizdanie:
ono Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Mój GPS łapie z USA i tak mu się myli czasem Lipna ta kostka bo sie słabo dymi Kto chce płyte rns-e 2010 bo właśnie nagrywam ?
Buba Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Mój GPS łapie z USA i tak mu się myli czasem Kto chce płyte rns-e 2010 bo właśnie nagrywam ? wez na spota napewno sie chetni znajda
mgtan Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 o któej się lud zjeżdza tam? 19:30? to już ktoś jest?
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Mój GPS łapie z USA i tak mu się myli czasem Lipna ta kostka bo sie słabo dymi Kto chce płyte rns-e 2010 bo właśnie nagrywam ? jaaaaaaaa!
Reggi Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Kolkov...jakie ty masz szybkie auto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: normalnie dogonić cie nie mogłem sam byłem zaskoczony, ehhh te magnetajzery :gwizdanie: Poziek renatą Cię gonił ?
malik Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Kto chce płyte rns-e 2010 bo właśnie nagrywam ? Chyba 2011?
Buba Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Kolkov...jakie ty masz szybkie auto :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: normalnie dogonić cie nie mogłem sam byłem zaskoczony, ehhh te magnetajzery :gwizdanie: Poziek renatą Cię gonił ? Kolkov mowil ze widzial w lusterku jakies EVO ktore zmienialo pasy i strasznie kopcilo ale nie moglo go dojsc
Flyer Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 No spocik dzis elegancki mgtan, za tydzien czesciej wysiadaj z samochodu
musti Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html
bajk Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 mgtan, za tydzien czesciej wysiadaj z samochodu pierwsze spoty ciężkie są..
poziek Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 wiedział, że jesień średniowiecza była blisko :kox:
mgtan Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 siema, utknąłem z tą NAVI swoją i szukałem tego co widziałem na spocie... - nie mam info navi na FIS, - opóźnienei w nawigacji wciąż jest jednak czasem - bardzo lekkie falowanie ekranu, widoczne na ciemnych kolorach szczególnie - tak jak odświeżanie w kompie czasmi jest widoczne - coś mi się dziwnie BT zachowuje no i utknąłem w necie jakoś smignelo mi prtzed oczyma ze z FISem to kwetia kodowania... nie iwem czy dobrze widziałem...
kokos Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 Jak kamera ? S R A K [br]Dopisany: 16 Listopad 2010, 23:17_________________________________________________ siema, utknąłem z tą NAVI swoją i szukałem tego co widziałem na spocie... - nie mam info navi na FIS, - opóźnienei w nawigacji wciąż jest jednak czasem - bardzo lekkie falowanie ekranu, widoczne na ciemnych kolorach szczególnie - tak jak odświeżanie w kompie czasmi jest widoczne - coś mi się dziwnie BT zachowuje no i utknąłem w necie jakoś smignelo mi prtzed oczyma ze z FISem to kwetia kodowania... nie iwem czy dobrze widziałem... 1, sprobuj wylaczyc i wlaczyc rns-a moze wtedy wskoczy ci info na fis,u mnie tak jest
adamooo Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 siema, utknąłem z tą NAVI swoją i szukałem tego co widziałem na spocie... - nie mam info navi na FIS, - opóźnienei w nawigacji wciąż jest jednak czasem - bardzo lekkie falowanie ekranu, widoczne na ciemnych kolorach szczególnie - tak jak odświeżanie w kompie czasmi jest widoczne - coś mi się dziwnie BT zachowuje no i utknąłem w necie jakoś smignelo mi prtzed oczyma ze z FISem to kwetia kodowania... nie iwem czy dobrze widziałem... było brać mojego rns-a był piękny i działający ... a co do kokosa..to zrób porządek z tymi kabelkami bo Ci się kiedyś to zjara.. ;(
mgtan Opublikowano 16 Listopada 2010 Opublikowano 16 Listopada 2010 adamooo - nawet mi nie przypominaj... pluje sobie w brode że nie wziąłem - jak zwykle szystko nie w czas...
Rekomendowane odpowiedzi