bajk Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Jak widać nie - za dużo śniegu pod samochodem
Buba Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 oczywiscie ze do eSy [br] przecież to profanacja zakładać gaz do eSy :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Iście pedalski komentarz Każdy właściciel powinien sam ocenic co jest profanacją,a co nie..bo to jego auto..a takie komentarze to już po prostu nudzą i wywołują nudząco senne wymioty pierdolenie pedałów co kiedyś gadali jak na eSe było nie stać, że to lipa gaz do eSy wkładać a jak pojawiło się Evo 9 z gazem na allegro to parchali jeden z drugim teraz jak stać ich na eSe to nie stać ich na PB widzę że szybko się zmienia tok myślenia wyjechali za granice i się śmieją że wolno jeżdżą polaczki, co nie znają kultury i pojęcia bezpieczeństwa a później ich wytykają na autobanie, patrz patrz polaczek polaczek przyjechał ojro na chleb zarobić nie wiem o co ci chodzi i nawet nie wnikam, ja nigdy do gazu nic nie mialem, wiec nie wiem po co ten glupi komentarz polaczkiem jestes tez i ty i nie zapominaj o tym, jak sie nie podoba to zmien narodowsc i "spiepszaj" ragga powiedzial wszystko w temacie
Korzeń Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 to u Wrobla ? chyba tak coś F wspominał kilka dni temu że się wybierają...
lukaszr Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Ale spinacie poślady ... na rozluźnienie :polew: Odysey - Sexy ciało 2010.mp4
Flyer Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 to u Wrobla ? jea, rozeta bardzo dobra, 2 razy wyladowalem na tym samym zakrecie... jakos mi nie podchodzil warunki koksik. w tygodniu jak snieg bedzie sie trzymal to sobie powtorke strzele, bo mam tam rzut beretem z pracy [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 14:35_________________________________________________ Q nie uciągło ??? :shocked: :shocked: nie, bo fura niska + siadla na sniegu, trzeba bylo odgarnac bialy puch i dzida
hornet Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Nic nie mów o wymiotach :decayed: Dobra impreza była ? :sick3: :good: :thumbdown:
Flyer Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 kto byl wczoraj na barborce? ja sie tylko na Karowa wybralem, moglo byc troche cieplej... ale i tak niektorze przejazdy byly czadem.
moskal Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 kto byl wczoraj na barborce? ja sie tylko na Karowa wybralem, moglo byc troche cieplej... ale i tak niektorze przejazdy byly czadem. jak tam pan Ptaszek Jacek ????? :naughty: :naughty:
Flyer Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 pamietam tylko, ze ktos taki jezdzil...
moskal Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 pamietam tylko, ze ktos taki jezdzil... Wczoraj śmigał Fabią WRC , jeden z najbardziej widowiskowo jeżdzących kierowców w Polsce Teraz juz zakończył kariere ale w okolicach 1997-2006 w najwyższej klasie rallycrossu gdzie jeździły auta z mocami rzędu 630-670KM nie było na niego bata
Norbi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 pamietam tylko, ze ktos taki jezdzil... Wczoraj śmigał Fabią WRC , jeden z najbardziej widowiskowo jeżdzących kierowców w Polsce Teraz juz zakończył kariere ale w okolicach 1997-2006 w najwyższej klasie rallycrossu gdzie jeździły auta z mocami rzędu 630-670KM nie było na niego bata Nie zgodzę się z widowiskową jazdą, mocno walczył z autem, aktywne dyfry nie dawały poszaleć, to nie to samo co jego Corolla WRC bez aktywnych.
moskal Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 pamietam tylko, ze ktos taki jezdzil... Wczoraj śmigał Fabią WRC , jeden z najbardziej widowiskowo jeżdzących kierowców w Polsce Teraz juz zakończył kariere ale w okolicach 1997-2006 w najwyższej klasie rallycrossu gdzie jeździły auta z mocami rzędu 630-670KM nie było na niego bata Nie zgodzę się z widowiskową jazdą, mocno walczył z autem, aktywne dyfry nie dawały poszaleć, to nie to samo co jego Corolla WRC bez aktywnych. "widowiskowo jeżdżący" nie pisałem w kontekscie wczorajszego startu tylko ogólnie , a tego zarzucić mu nie można Corolla ładnie chodziła , a widziełes go w starej Celice ????
Norbi Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 W Celice nie widziałem, ale na Karowej Skoda wyraźnie go ograniczała. Wiem,że na codzień jest na maksa wyjebanym kierowcą znam człowieka osobiście,a na OS-ach upala na maxa wożąć VIP-ów.
moskal Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 W Celice nie widziałem, ale na Karowej Skoda wyraźnie go ograniczała. Wiem,że na codzień jest na maksa wyjebanym kierowcą znam człowieka osobiście,a na OS-ach upala na maxa wożąć VIP-ów. w Celice startował dawno w Rallycrossie Toruń/Słomczyn i zagranica , pamiętam przełom lat 90/2000 razem ze starym Stecem , Polakiem cieli sie na torze az blachy sie sypały. Potem Bogdan Ludwiczak i jego Focus 670KM turbina miała wielkość małej betoniarki :kox: :kox: Ptaszka celica nie mogła nawiązać walki i przesiadł sie do Corolli WRC.
poziek Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Chmielewski wyczesał Karowa wyjebiście
hornet Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 W Celice nie widziałem, ale na Karowej Skoda wyraźnie go ograniczała. Wiem,że na codzień jest na maksa wyjebanym kierowcą znam człowieka osobiście,a na OS-ach upala na maxa wożąć VIP-ów. w Celice startował dawno w Rallycrossie Toruń/Słomczyn i zagranica , pamiętam przełom lat 90/2000 razem ze starym Stecem , Polakiem cieli sie na torze az blachy sie sypały. Potem Bogdan Ludwiczak i jego Focus 670KM turbina miała wielkość małej betoniarki :kox: :kox: Ptaszka celica nie mogła nawiązać walki i przesiadł sie do Corolli WRC. Ludwiczak coś szykuje. Kupił od mojego sąsiada z wawy cosworth-a. Silnik będzie przekładał.
Flyer Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Chmielewski wyczesał Karowa wyjebiście noo... to bylo zaskoczenie, do samego konca nikt nawet nie zblizal sie do jego czasu
Rekomendowane odpowiedzi