poziek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ale rozumiem, że jak już się zrobi głupstwo to game over:
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ale rozumiem, że jak już się zrobi głupstwo to game over: :kox: :kox: ogarnąłbys w garazu i byśmy pochlali
Flyer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 moznaby jakies klubowe granie i chlanie na kierownicy zrobic znowu... ja moge zalatwic sprzet - tylko kto chetny nas ugosci?
Nosfer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja już sam nie wiem, na FB mówią, że za tydzień pier**lcie bierhalle , robimy grilla u ciebie Tak w ogóle to po świętach podgrzałbyś garaż i wsadzamy TIPola. Nadarzyn mam bliżej Ale rozumiem, że jak już się zrobi głupstwo to game over: No właśnie nie wiem Podobno bez względu na nic - aż do śmierci :polew:
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 moznaby jakies klubowe granie i chlanie na kierownicy zrobic znowu... ja moge zalatwic sprzet - tylko kto chetny nas ugosci? no taki odważny to się chyba nie urodził jeszcze, co ??
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Tak w ogóle to po świętach podgrzałbyś garaż i wsadzamy TIPola. podjedz do mnie pod blok - ogarniemy temat
Nosfer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Tak w ogóle to po świętach podgrzałbyś garaż i wsadzamy TIPola. podjedz do mnie pod blok - ogarniemy temat Zimno :kox: Poza tym Michaś ma kwasówkę Ps. Poziek - pożyczyłbyś mi tego TIPa :naughty:
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 jaka kwasówke ??? masz juz wogóle tipa do AMB ????
Nosfer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 jaka kwasówke ??? masz juz wogóle tipa do AMB ???? No nie mam własnie - Poziek ma.. ~~ podobno _________________________________________________ Dopiero wyrezałem sobie takie coś
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Dopiero wyrezałem sobie takie coś sam spawałeś ??? profi robota ja bede rezał fmica do esy to ogarniesz mi orurowanie ????
Nosfer Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Dopiero wyrezałem sobie takie coś sam spawałeś ??? profi robota ja bede rezał fmica do esy to ogarniesz mi orurowanie ???? Nieee. Nie ja Spawał mi to istny mistrz spawania.. To są spawy nie szlifowane – prosto spod Spawarki W środku są identyczne jak na zewnątrz - lustro. Orurowanie – nie ma problemu Gość włazi pod auto co 3 minuty, żeby sprawdzić czy wszystko pasuje Przymiarka, punktowanie, przymiarka - spaw, Przymiarka, punktowanie, przymiarka – spaw.. Profeska na Maksa.
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nieee. Nie ja Spawał mi to istny mistrz spawania.. To są spawy nie szlifowane – prosto spod Spawarki W środku są identyczne jak na zewnątrz - lustro. Orurowanie – nie ma problemu Gość włazi pod auto co 3 minuty, żeby sprawdzić czy wszystko pasuje Przymiarka, punktowanie, przymiarka - spaw, Przymiarka, punktowanie, przymiarka – spaw.. Profeska na Maksa. A juz myślałem ze ty To ten gość o którym kiedyś rozmawialiśmy ????
Kamyk Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 poziu to będziesz w tym TVNie w końcu czy nie?? coś mi się obiło, że taniec z gwiazdami is dead jak to jest - ale tak wiesz, na SERIO
moskal Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ogry niech któryś weźmie VAGA na spota , Panicz zaszczyci Was swoja obecnością :naughty: :naughty:
boberek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ogry niech któryś weźmie VAGA na spota , Panicz zaszczyci Was swoja obecnością :naughty: :naughty: wezme wezme
Rekomendowane odpowiedzi