Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kiedyś tu było tak fajnie.. były dobre i miłe rozmowy o ciachaniu, pustych laskach..a teraz to tylko samochody, rozrządy, zbieżności jakby to było jakieś forum motoryzacyjne do chu.ja :polew: :polew:
Pecu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 pracujesz w warszawie? jesli tak, to zostaw samochod rano, a odbierz o 17. jesli w Wolominie - nie masz nikogo sensownego w Wolominie kto ustawi zbieznosc? Spoko, poradzę sobie W Wołominie zapewne ktoś jest, ale nie znam póki co. Trochę podzwoniłem i raczej nie da rady przed świętami, a nawet przed nowym rokiem, więc muszę tak pojeździć jeszcze prawie 2 tygodnie. Potwornie to wkurzające, jak furka nie jedzie tak idealnie jak jechać powinna Dziękuję wszystkim, za rady i namiary! BTW Muszę się kiedyś na spot do tej arkadii wybrać... Tylko głupio mi tak jak nikogo nie znam
Wandej Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 pracujesz w warszawie? jesli tak, to zostaw samochod rano, a odbierz o 17. jesli w Wolominie - nie masz nikogo sensownego w Wolominie kto ustawi zbieznosc? Spoko, poradzę sobie W Wołominie zapewne ktoś jest, ale nie znam póki co. Trochę podzwoniłem i raczej nie da rady przed świętami, a nawet przed nowym rokiem, więc muszę tak pojeździć jeszcze prawie 2 tygodnie. Potwornie to wkurzające, jak furka nie jedzie tak idealnie jak jechać powinna Dziękuję wszystkim, za rady i namiary! BTW Muszę się kiedyś na spot do tej arkadii wybrać... Tylko głupio mi tak jak nikogo nie znam I ja się wybiorę w nowym roku żeby poznać tą elitę
Nosfer Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Muszę się kiedyś na spot do tej arkadii wybrać... Tylko głupio mi tak jak nikogo nie znam Przyjedź i jebnij największemu :polew:
PIXI Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Siema [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 12:39_________________________________________________ Muszę się kiedyś na spot do tej arkadii wybrać... Tylko głupio mi tak jak nikogo nie znam Przyjedź i jebnij największemu :polew: [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 12:39_________________________________________________ Specu albo Tomek muszą uważać Rozjebaliście mnie :polew: :polew: :polew:
Korzeń Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Specu albo Tomek muszą uważać jeszcze Kszyniek wysoki jest, tylko on odrazu oddaje z łopaty :>
Kamyk Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Specu albo Tomek muszą uważać jeszcze Kszyniek wysoki jest, tylko on odrazu oddaje z łopaty :>
boberek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ale często go nie ma wiec ma małe szanse na to ze ktos obcy go trafi
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ooo... bombki na święta widze rozdają i to kto sam wszechmogący Bolec z Lublina
Hugo Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ooo... bombki na święta widze rozdają i to kto sam wszechmogący Bolec z Lublina Dobrze , że jest zima to daję bombki. Jak się ociepli to będę rozdawał banany. Od razu zapas na pół roku
mcm Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 ooo... bombki na święta widze rozdają i to kto sam wszechmogący Bolec z Lublina "kwardy" jest ... [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 14:55_________________________________________________ ooo... bombki na święta widze rozdają i to kto sam wszechmogący Bolec z Lublina Dobrze , że jest zima to daję bombki. Jak się ociepli to będę rozdawał banany. Od razu zapas na pół roku [br]Dopisany: 23 Grudzień 2010, 14:55_________________________________________________http://www.smog.pl/wideo/41140/sedzia_bokserski_znokautowany/
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Dobrze , że jest zima to daję bombki. Jak się ociepli to będę rozdawał banany. Od razu zapas na pół roku Czad
alvaro Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kleszcze który mieszka koło Grodziska Maz. albo ma tam nie daleko bo napisałem do Moskala ale jest gdzieś poza netem a jest piląca sprawa
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Kleszcze który mieszka koło Grodziska Maz. albo ma tam nie daleko bo napisałem do Moskala ale jest gdzieś poza netem a jest piląca sprawa czego ?
alvaro Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 dawcę trza obejrzeć pod Grodziskiem można zarobić za tą przysługę małego zimnego Lecha i kaczkę po Smoleńsku :decayed:
poziek Opublikowano 23 Grudnia 2010 Opublikowano 23 Grudnia 2010 dawcę trza obejrzeć pod Grodziskiem można zarobić za tą przysługę małego zimnego Lecha i kaczkę po Smoleńsku :decayed: 602 636 918
Rekomendowane odpowiedzi