.i.KALI.i. Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Siema Dajcie numer do Toma. Potrzebuje pompe wspomagania do B6 1.8T
Kamyk Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Koledzy pytanko mam zmienilem licznik potrzebowal bym by ktos zmienil mi jutro przebieg na zlocie dalo by rade? bo jeszcze nigdy nie bylem na zlocie a to legalne ??
Flyer Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Dajcie numer do Toma. Potrzebuje pompe wspomagania do B6 1.8T pompa to albo uzywka, albo aso, chyba, ze chcesz sie rozczarowac zamiennikiem.
moskal Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 zgłaszam własnie szkode , w kwitach mam "szacowana wartość szkody" ile mogą kosztować nowe drzwi kierowcy i tylne za kierowcą ???? , z nadkolem to nie wiem co zrobią , sypne im ze z malowaniem 3500 :naughty:
Korzeń Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 drzwi? nowe? w aso? ze 3000/sztuka?
moskal Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 drzwi? nowe? w aso? ze 3000/sztuka? :kox: tak pieknie to nie bedzie :polew: nie wiem jaka przyjąć taktyke , bo tak , drzwi mam z parówy tylko przełożyć i pomalować , nadkole sie wyklepie. na czasie mi nie zależy bo i tak sobie to ogarne przy okazji poprawek lakierniczych na wiosne wiec moge sie z nimi drapać. ciekawe jak to policzą bo drzwi wczesniej były nietkniete , teraz zdarte do podkładu i wgniecione na ponad 1cm , ja bede chciał jak za nowe a ciekawe jak oni policzą
moskal Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jak Ci policzą ? ok 1.000zł :kox: to slycznie
Nosfer Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Jak Ci policzą ? ok 1.000zł :kox: to slycznie Nie wypisuj takich pierdół jak - szacowana wartość szkody.. - prędkość pojazdu w momencie zdarzenia - sposób rozliczenia (bezgotówkowo, gotówkowo) Czekaj na kosztorys i już.
Rekomendowane odpowiedzi