JUZIU Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Siema Panowie miałby ktoś pożyczyć sciągacze do sprężyn??? ile dajesz? czteropak za godzinę? :gwizdanie: ooo cenisz ta sciągacze to nie zawracam Ci dłowy bo nie stac mnie na takie wydatki ps. chyba jakieś masz co same zmieniają amorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Arek - dobrze że VAT-u nie doliczył ,bo by było prawie 1 piwo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 idzie ktoś na łyżwy w czwartek na stegny ? na 19:30 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JUZIU Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Arek - dobrze że VAT-u nie doliczył ,bo by było prawie 1 piwo więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 idzie ktoś na łyżwy w czwartek na stegny ? na 19:30 ? Weź Kaliego, przydałoby się, żeby ktoś mu wjechał łyżwą w dupsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Mordy , Kto dziś śmiga na spota Hmm.. Może i ja się wybiorę.. idzie ktoś na łyżwy w czwartek na stegny ? na 19:30 ? Adam przecież połowa tych emerytów to rozleci się na tych łyżwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 idzie ktoś na łyżwy w czwartek na stegny ? na 19:30 ? ja mam nie daleko ale nie umiem jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Paweł , nie emerytów tylko ZBoWiD-owców , dawaj dawno na spocie Cię nie było :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 ja mam nie daleko ale nie umiem jeździć A nie mówiłem ?? [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011' date=' 16:52[/size']_________________________________________________ Paweł , nie emerytów tylko ZBoWiD-owców , dawaj dawno na spocie Cię nie było :> Tak dawno mnie PIXI nie było, że niewiem czy trafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 ja mam nie daleko ale nie umiem jeździć A nie mówiłem ?? [br]Dopisany: 18 Styczeń 2011, 16:52_________________________________________________ Paweł , nie emerytów tylko ZBoWiD-owców , dawaj dawno na spocie Cię nie było :> Tak dawno mnie PIXI nie było, że niewiem czy trafie Takich młodzieniaszków dziś nie wpuszczają :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Paweł - trafisz , trafisz , Góral krzyczy żebyś zabrał Dow.Osob . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Niestety... Dotrę na spota może w przyszłym tyg. Musze wyjechać za warszawke w trybie natychmiastowym <f*ck> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 A co tam! Ja mogę dziś wpaść na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Może i ja wpadnę po meczu naszych szczypiornistów z Koreą :gwizdanie: jeśli jeszcze ktoś będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 ja na razie siedze w biurze... zobacze o ktorej skoncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Może i ja wpadnę po meczu naszych szczypiornistów z Koreą :gwizdanie: jeśli jeszcze ktoś będzie a skąd ty tu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wbijajcie śmiało , im nas więcej tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Wbijajcie śmiało , im nas więcej tym lepiej a Ty jeszcze nie wyjechałes? karwa znowu w robocie musze siedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 a skąd ty tu? :gwizdanie: a tak jakoś wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 a skąd ty tu? :gwizdanie: a tak jakoś wyszło kongres seniorów zadecyduje co z tobą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi