wit.s Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 A propos poziek. Kliknąłem na jedno ze zdjątek z podpisu i co zobaczyłem? (lekko zmodyfikowałem screen'a-w tabelce dla większej czytelności usunałem to co nieistotne, podkreslając to co rzuciło się na pierwszy rzut oka) W pierwszym odruchu myślałem, że poź sam się tak "reklamuje" , a to tylko Fotosik wyszedł na przeciw potrzebom użytkownika
Lukas Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 ale wymysliles Wit to Poz jak z tym DVD w aucie
hornet Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 no chyba jest .. taka promocja że za 1 zł :polew:[br]Dopisany: 25 Maj 2007, 10:50 _________________________________________________ Hornet, ale z tym zdjęciem 250 km/h to trochę przesadziłeś :grin: Jak już robiłeś to dokładniej - zapomniałeś usunąć (albo ktoś zapomniał) oświetlenia, które rzuca wskazówka - w liczniku km/h poblask wskazuje, że prędkość jest 0 km/h, a w obrotach coś około 800 obr/min :grin: :grin: P.S. Ale mam przechlapane teraz, pewnie czeka mnie :bicz: na spociku [br]Dopisany: 25 Maj 2007, 10:01 _________________________________________________ Tak jak Spanky psize hamowac mi tu bajere my sie znamy na naszych zartach a nowa kolezanka jeszcze nie jest wtajemniczona czym prędzej się ją wtajemniczy tym lepiej dla nas buahahhaah :cheesy: Udowadniam że się mylisz :bicz:
Al_Capone Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 na tym zdjeciu brakuje tej strzaleczki z obrotow co przekraczala 4tys obr/min
Al_Capone Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 dobra nie czepiam sie juz bo bedzie, ze zazdroszcze Ale przyznasz, ze jest tu mala niekonsekwencja
Lukas Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Bawil sie pewnie vagiem i sobie wskazówki tak poustawial
Al_Capone Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Poziek wyjeżdża, umrę z rozpaczy, mam nadzieję że zdąży załatwić zniżki do ASO hhahahaha kobiety....
hornet Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 nie mogłem się bawić vagiem bo ja łączę się przez interfejs Lukasa a on go ma nie wnikać przekonacie się na spocie
spetsnaz Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 He he.. Ja kończę przeglądzik w Avancie, Wymieniony pasek rozrządu, napinacze i przy okazji "trochę" innych części Jak dobrze pójdzie to we wtorek będę żegnał Pozia z Avanta Z AWX`em jest od cholery zabawy żeby to jako tako działało.. został AFN
Al_Capone Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 w clio jak sie wlacylo stacyjke z nacisnietym przysiskiem do komputera to byl test zegarow i swirowaly wskazowki
lukaszr Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Udowadniam że się mylisz :bicz: Cóż, może i racja :grin: Tylko nie mów, że to Twoim i jeszcze w serii :afro: Coś czuje, że będą :bicz:
hornet Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 He he.. Ja kończę przeglądzik w Avancie, Wymieniony pasek rozrządu, napinacze i przy okazji "trochę" innych części Jak dobrze pójdzie to we wtorek będę żegnał Pozia z Avanta Z AWX`em jest od cholery zabawy żeby to jako tako działało.. został AFN to dobrze że już się uporałeś Chwalić mi się jak Wam idzie zassysanie filmików bo chcemy już je usunąć
wit.s Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 mam nadzieję że zdąży załatwić zniżki do ASO Brynia, nie becz. Lookier zostaje Chwalić mi się jak Wam idzie zassysanie filmików bo chcemy już je usunąć Wyślij mi dostep na PW lub maila, bo GG u mnie odpada
spanky Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 hej streetracerzy .... umowilem Was na sciganko z pewna furka ... info tutaj : http://www.autokrata.pl/ogien/1782/najszybsza_ciezarowka_swiata/ beda baty .... [br]Dopisany: 25 Maj 2007, 11:52 _________________________________________________ Wymieniony pasek rozrządu, napinacze i przy okazji "trochę" innych części pochwal sie co tam nagrzebales ....
lukaszr Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 pochwal sie co tam nagrzebales .... wszystko oprócz blach :afro:
poziek Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Brynia spoko, zawsze możemy się czule pożeganć
wit.s Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 Wit chyba mnie nie podejrzewasz o dalekoidący materializm :grin:za Poziem będe rozpaczać Gdzieżbym śmiał. Jakbym tak myślał, akurat nie Lookiego bym proponował hej streetracerzy .... umowilem Was na sciganko z pewna furka ... beda baty .... [br]Dopisany: 25 Maj 2007, 11:52 _________________________________________________ Zacytuję odpowiedź oniaka (jak wróci, sam potwierdzi): "No co Ty opowiadasz???!!! Na wstecznym, dookoła tego paździocha będę jeździł. Ty patrz jaki to qr** Batory!!!
hornet Opublikowano 25 Maja 2007 Opublikowano 25 Maja 2007 i na mnie skoczyli że to ja składam niemoralne propozycje ,.... ładnie Poziu
Rekomendowane odpowiedzi