hornet Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 http://www.24opole.pl/5679,Dwie_osoby_zginely_a_trzy_sa_ranne,wiadomosc.html Kobieta z dzieckiem od mojej żony z pracy. Jakiś pojeb cisnął tym audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 ŚNIEG!!!!! :dance: ... Nooo.. akurat jak wrociłes z urlopu z gór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 tak, jak chcesz to mogę zrobić zdjęcie tego co dostałem ale to popołudniu i byl normalnie zamkniety ? zaraz poprosisz o margines luzu na korku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 tak, jak chcesz to mogę zrobić zdjęcie tego co dostałem ale to popołudniu i byl normalnie zamkniety ? zaraz poprosisz o margines luzu na korku :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 http://www.24opole.pl/5679,Dwie_osoby_zginely_a_trzy_sa_ranne,wiadomosc.html Kobieta z dzieckiem od mojej żony z pracy. Jakiś pojeb cisnął tym audi jak nie Ty kogoś to ktoś Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 tak, jak chcesz to mogę zrobić zdjęcie tego co dostałem ale to popołudniu i byl normalnie zamkniety ? zaraz poprosisz o margines luzu na korku margines 2,34mm z lewej strony a z prawej 3,11 czyli był bity olej zamknięty z podwójnym zabezpieczeniem, jedno zewnętrzne czerwone, drugie w lejku --- szukam jakiegoś warsztatu na Ursynowie lub okolicach gdzie mógłbym zmienić olej, gdzie nie robią problemów że przyjeżdzam ze swoimi gratami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 http://the-prophet.tumblr.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 tak, jak chcesz to mogę zrobić zdjęcie tego co dostałem ale to popołudniu i byl normalnie zamkniety ? zaraz poprosisz o margines luzu na korku margines 2,34mm z lewej strony a z prawej 3,11 czyli był bity olej zamknięty z podwójnym zabezpieczeniem, jedno zewnętrzne czerwone, drugie w lejku --- szukam jakiegoś warsztatu na Ursynowie lub okolicach gdzie mógłbym zmienić olej, gdzie nie robią problemów że przyjeżdzam ze swoimi gratami wpadaj do mnie to ci ogarne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 pod blokiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 olej zamknięty z podwójnym zabezpieczeniem, jedno zewnętrzne czerwone, drugie w lejku czy lejek był sztywno wsadzony ? pod blokiem? Buba da piątkę miejscowemu bejowi to wyssie przez słomkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 pod blokiem? wahacze , drążki kierownicze , przeguby , amory , springi , podsufitki , lampy przedlift/polift , Tipy pod blokiem sie wymienia a ty pytasz o olej ??? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 pod blokiem? a swój myślisz, że gdzie wymieniam kwestia tylko pokombinowania jak coś to mam możliwość spuszczenia w kanale [br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 14:03_________________________________________________ pod blokiem? wahacze , drążki kierownicze , przeguby , amory , springi , podsufitki , lampy przedlift/polift , Tipy pod blokiem sie wymienia a ty pytasz o olej ??? :polew: ehh ta młodzież... zawsze zdziwiona ja jeszcze wydech robiłem pod blokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 pod blokiem? wahacze , drążki kierownicze , przeguby , amory , springi , podsufitki , lampy przedlift/polift , Tipy pod blokiem sie wymienia a ty pytasz o olej ??? :polew: Fotele, nagłośnienie, termostaty, czujniki, filtr paliwa, spryskiwacze lamp, odebrane dwa porody i udaremniony zamach terrorystyczny a ten się pyta o Olej w misce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 pod blokiem? a swój myślisz, że gdzie wymieniam kwestia tylko pokombinowania jak coś to mam możliwość spuszczenia w kanale [br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 14:03_________________________________________________ pod blokiem? wahacze , drążki kierownicze , przeguby , amory , springi , podsufitki , lampy przedlift/polift , Tipy pod blokiem sie wymienia a ty pytasz o olej ??? :polew: ehh ta młodzież... zawsze zdziwiona ja jeszcze wydech robiłem pod blokiem Juz to widzę jak sąsiedzi z politowaniem pukają się w czoło jak to sasiad sobie fure kupil. I co chwile siedzi z otwarta maska i coś wymienia. A propos to widzialem kolesia kilka dni temu jak na mrozie, na chodniku, klocki zmienial w swoim vanie. Respect ale uśmiech politowania poszedl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 a ja to lubię i c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 a ja to lubię i ch***j mam to samo :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Buba a w jakich rejonach mieszkasz? Ja teoretycznie mam dostęp do kanału ale przy wjeździe do tegoż garażu zawiesza mi się Helga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 na ochocie, przy żwirkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi