Reggi Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 nabijacie sie ze mnie co?? skąd ten wniosek :polew: a teraz mała zagadka na jakiej części ciała jest zlokalizowany tatuaż :gwizdanie Hmm... jaszczurka to kojarzy się z jamką tudzież grotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 a teraz mała zagadka na jakiej części ciała jest zlokalizowany tatuaż :gwizdanie Hmm... jaszczurka to kojarzy się z jamką tudzież grotą pupa na plecach.... benzensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 :sick3: :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 :sick3: :sick3: a co to za zieloności w środku tygodnia ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 :sick3: :sick3: a co to za zieloności w środku tygodnia ?? chyba wrzody :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 :sick3: :sick3: a co to za zieloności w środku tygodnia ?? chyba wrzody :gwizdanie: na doopie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 :sick3: :sick3: a co to za zieloności w środku tygodnia ?? chyba wrzody :gwizdanie: na doopie ?? na żoładku gamoniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 :sick3: :sick3: a co to za zieloności w środku tygodnia ?? chyba wrzody :gwizdanie: na doopie ?? na żoładku gamoniu aaaaaaa medycyna jak widać to nie mój konik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek81r Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riucha Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ragga mam pytanie do Ciebie. Siostra chce kupić civika ok 2005r, czy można bez problemu sprawdzić historię serwisową auta (krajowe i ściągane) w ASO? Czy jest tak jak w Audi? Czy opłaca się pchać w 1.4 bo akurat takiego znalazła na fakturę, serwisowany w AutoBarcelona? Czy lepiej 1.6? Teraz ma Yarisa 1.0 i już jej nie wystarcza koników pod nogą Ja ją namawiam na Mazdę 3 IMHO ładniejsza w środku, często z klima automatyczna tylko droższy w zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 m@riucha Co do sprawdzanie auta po Vin.. nie mam pojęcia bo nie sprawdzałem, moje auto jest wystawione na sprzedaż i ktoś tam się pytał o vin więc chyba coś tam sprawdzają. 1.4 to straszny kibel (90 KM) i na taką budę nie ma czym jechać.. ja mam 114 KM i do normalnej jazdy jest ok. 2005 r to jest VII gen. tam 1.6 ma 110 KM.. na taką budę ciut przy mało jak ktoś chce się sprawniej przemieszczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 do civikow wkladali jeden sensowny silnik, K20 i z takim szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 do civikow wkladali jeden sensowny silnik, K20 i z takim szukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi