hornet Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 skończyło się na bierhale czy były może tany ? Poziek ochrona dalej ma melexa ? skończyło się bardzo kulturalnie bo mnie nie było. Kiedyś jakaś laska robiła nam foty na jakiś portal. Pamiętam, że później gdzie one były........[br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 14:55_________________________________________________ Dla mnie i tak największym szokiem był widok Poźka bez okularów i w koszuli Jak wychodzi na miasto to potrafi się ubrać, jednakże to nic mu nie daje Takie placebo :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 mam pytanko na takich bierhalach są sami faceci czy kobiety tez się zdażają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 mam pytanko na takich bierhalach są sami faceci czy kobiety tez się zdażają? w całym lokalu czy przy klubowym stoliku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 mam pytanko na takich bierhalach są sami faceci czy kobiety tez się zdażają? Są podają piwo między piersiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 przy klubowym stoliku oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 przy klubowym stoliku oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 nie?? ,żadnej??,nic a nic ??oj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 nie?? ,żadnej??,nic a nic ??oj kiedyś były ale nie podołały psychicznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYY KKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRWWWWWWWWWAAAAAAAAAA WWWWWWWIIIIIIIIIEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczko co Ci się tak niepodobało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 NNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGGGGGGGGGGGGGGDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYY KKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRWWWWWWWWWAAAAAAAAAA WWWWWWWIIIIIIIIIEEEEEEEEECCCCCCCCCCCCEEEEEEEEEEEJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słoneczko co Ci się tak niepodobało :shocked: :shocked:TY CHAMIE...A I JESZCZE JEDEN nie?? ,żadnej??,nic a nic ??oj JEST TYLKO JEDEN WARUNEK-jako wpisowe na przyszlosc, pierwszy raz musisz wyrobic za kierowce,kierunek Pruszków,Kanie,Otrebusy,Nadarzyn i to wszystko-tylko tyle aaaaa i o auto sie nie martw,jedziesz za***ista safrana 3,0 kuadro full opszyn ktora jeszcze teraz zasmieca mi parking w takim miejscu ze nie da sie ukryc kto ja tam zaparkowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 kierunek Pruszków,Kanie,Otrebusy,Nadarzyn i to wszystko-tylko tyle +Grodzisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 no pięknie to jak rozumiem mam was znosić na trzeżwo!!!to może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kileeer Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 no pięknie to jak rozumiem mam was znosić na trzeżwo!!!to może być ciężko Nawet to jest nie możliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ja rozumiem ciężko u was z kasiorką na taxi do domu :polew:dlatego szukacie taxi za free Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ja rozumiem ciężko u was z kasiorką na taxi do domu :polew:dlatego szukacie taxi za free ciekawe ile by krzyknął z Arkadii do Grodziska - zumi pokazuje 34km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 ja rozumiem ciężko u was z kasiorką na taxi do domu :polew:dlatego szukacie taxi za free ciekawe ile by krzyknął z Arkadii do Grodziska - zumi pokazuje 34km Trzeba mieć znajomego taxiarza mnie tam po całym mieście ziomek wozi za 20 zł i jeszcze odpowiednie miejscówki zna. Nie będę Ci tłumaczy jakie ponieważ to szlak dla zawodowców i jeszcze sobie coś połamiesz hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 mam pytanko (sądze że wy będziecie wiedzieli) za 2 tygodnie razem z grupką znajomych mamy do opicia pewien interes i szukamy fajnego miejsca w warszawie lub pod warszawą(tj.jakiś hotel z nocnym klubem )ale w rozsądnej cenie.Jak znacie takie miejsca proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Nie będę Ci tłumaczy jakie ponieważ to szlak dla zawodowców i jeszcze sobie coś połamiesz hahaha :polew: :polew: :polew: nie mierz kazdego swoja miarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 mam pytanko (sądze że wy będziecie wiedzieli) za 2 tygodnie razem z grupką znajomych mamy do opicia pewien interes i szukamy fajnego miejsca w warszawie lub pod warszawą(tj.jakiś hotel z nocnym klubem )ale w rozsądnej cenie.Jak znacie takie miejsca proszę o info. co rozumiesz pod pojęciem nocny klub. Laski mają się wić na rurach ? Czy może coś więcej ......dla kolegów ? [br]Dopisany: 29 Styczeń 2011, 19:06_________________________________________________ Nie będę Ci tłumaczy jakie ponieważ to szlak dla zawodowców i jeszcze sobie coś połamiesz hahaha :polew: :polew: :polew: nie mierz kazdego swoja miarką gdybym mierzył to nie napisałbym Ci tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasia82 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 nocny klub=dyskoteka,teraz już rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi