Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 malik wklejaj filmil..zobaczymy co ten Twój sprzęt z juesej potrafi Kto by to chciał oglądać? Pochmurna pogoda i kaleczący na płaskim stoku makaron z boberkiem? Za 3 dni ten sprzęt będzie nurkował z rekinami. Wtedy wkleje jedziesz do egiptu rybki dokarmiać ?? Dubaj liczę na foty na picassa
wit.s Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 malik wklejaj filmil..zobaczymy co ten Twój sprzęt z juesej potrafi Kto by to chciał oglądać? Pochmurna pogoda i kaleczący na płaskim stoku makaron z boberkiem? Za 3 dni ten sprzęt będzie nurkował z rekinami. Wtedy wkleje jedziesz do egiptu rybki dokarmiać ?? W Egiptu, to teraz lokalsi karmią się turystami
Italiano Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 malik wklejaj filmil..zobaczymy co ten Twój sprzęt z juesej potrafi Kto by to chciał oglądać? Pochmurna pogoda i kaleczący na płaskim stoku makaron z boberkiem? Za 3 dni ten sprzęt będzie nurkował z rekinami. Wtedy wkleje Później nie było tak źle, Ja zacząłem szybciej zjeżdżać bez żadnych widowiskowych wywrotek, a Boberek nauczył się skakać po rampach!
moskal Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 malik wklejaj filmil..zobaczymy co ten Twój sprzęt z juesej potrafi Kto by to chciał oglądać? Pochmurna pogoda i kaleczący na płaskim stoku makaron z boberkiem? Za 3 dni ten sprzęt będzie nurkował z rekinami. Wtedy wkleje Później nie było tak źle, Ja zacząłem szybciej zjeżdżać bez żadnych widowiskowych wywrotek, a Boberek nauczył się skakać po rampach! ajfona nie zgubiłeś ???
poziek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 ajfona nie zgubiłeś ??? :nabijasie: :nabijasie:
Nosfer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 malik wklejaj filmil..zobaczymy co ten Twój sprzęt z juesej potrafi Kto by to chciał oglądać? Pochmurna pogoda i kaleczący na płaskim stoku makaron z boberkiem? Za 3 dni ten sprzęt będzie nurkował z rekinami. Wtedy wkleje Później nie było tak źle, Ja zacząłem szybciej zjeżdżać bez żadnych widowiskowych wywrotek, a Boberek nauczył się skakać po rampach! Gdzie byliście ? W Bełchatowie ?
poziek Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Gdzie byliście ? W Bełchatowie ? Nie pamiętasz ? Przecież mówili o tym w Bierhalle :naughty: :naughty: :naughty:
Nosfer Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Gdzie byliście ? W Bełchatowie ? Nie pamiętasz ? Przecież mówili o tym w Bierhalle :naughty: :naughty: :naughty: Ale to chyba gadali, że może pojadę.. :gwizdanie: ja tam się nie znam.. Dla mnie jak nie ma Big Airów na stoku to, to jest górka dla dzieci a nie stok _________________________________________________ Ale za to Malik podrzucił mi jedno zdjęcie z Waszego wypadu :gwizdanie: Makaron - to chyba się przygotowywałeś do wyjścia z progu :polew:
ono Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Później nie było tak źle, Ja zacząłem szybciej zjeżdżać Bo ci sie spodnie na doooopie wyślizgały ,
adamooo Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 makaron do dzisiaj się nie odzywa ..
Norbi Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 ale doj**ali koksu na stoku :polew: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2011, 16:28_________________________________________________Nie no bo Bełachatów to ostra góra jest :polew:
Italiano Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 :polew: To było niezłe, skoki z przewrotką najlepiej mi wychodziły
moro99 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 chlopaki (i Kasia) wyrwalbym sie jutro z zajec i wpadl na spota Znajdzie sie jakas dobra duszyczka co mi podepnie vag'a i przeleci cale auto (wraz z logami dyn + statyczne) Kolkov bedziesz na spocie - moze wtedy bysmy ogarneli ktos inny niz Kolkov ? tak tak Poziek wiem ono mi ogarnie fure ale sie pytam o innych w momencie gdyby oniak sie nie pojawil czy tez dostal grypy zoladkowej (rozne to rzeczy po ludziach chodza) Dajcie pls znac bo temat dla mnie wazny ale poswiece jedne zajecia dla auta no i dla was moi drodze - znowu wasze modrki zobacze
ono Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 (i Kasia) i przeleci cale auto Mnie nie będzie , ale Kasia może coś ci tam przeleci , nie wiem .
Kolkov Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2011 chlopaki (i Kasia) Kasia już chyba zrezygnowała z dyskusji Znajdzie sie jakas dobra duszyczka co mi podepnie vag'a i przeleci cale auto (wraz z logami dyn + statyczne) Kolkov bedziesz na spocie - moze wtedy bysmy ogarneli Czy będę na spocie okaże się jutro ok 18, bo mam opór roboty (i Kasia) i przeleci cale auto Mnie nie będzie , ale Kasia może coś ci tam przeleci , nie wiem .
Kamyk Opublikowano 31 Stycznia 2011 Opublikowano 31 Stycznia 2011 i przeleci cale auto Mnie nie będzie , ale Kasia może coś ci tam przeleci , nie wiem . taaaaa, kasia się zapewne doczekać nie może :>
Rekomendowane odpowiedzi