moskal Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 dziendobry pan POziomek Kurfa od kilometr wyczuwam, że chcesz mieć zrobione logi :naughty: :kox: :polew: :polew: :polew:
Kamyk Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 z życia polakUF: Stacja benzynowa w Toruniu. Facet zatankował i podchodzi do kasy. Sprzedawca: - Co dla pana? Facet: - Paliwo z 2, papierosy, cola, jakiś batonik i gumy. Sprzedawca: - Na ząb, czy na dyszel?
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 to fake? Bo średnio sobie wyobrażam żeby tak furę postawić w pion
adamooo Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 to fake? Bo średnio sobie wyobrażam żeby tak furę postawić w pion Polak potrafi
hornet Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=L3iIXYJBM4E&feature=related Ostatni odcinek TOP GEAR. Od 8:55 niezla akcja jest :kox:. Nowy STIG daje radę. Bo jak wiadomo stary został zwolniony ponieważ przyznał się, że jest STIGIEM
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dobra rozluźnić mi tam dróżkę do domu bo jadę
KICHOL Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Nauka języka polskiego i lekcja dobrych obyczajów w wykonaniu prawdziwego warszawiaka. Bydlaku
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dobra rozluźnić mi tam dróżkę do domu bo jadę optymista
hornet Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Nauka języka polskiego i lekcja dobrych obyczajów w wykonaniu prawdziwego warszawiaka. Bydlaku Dawno Cię nie było i widać, że masz spore zaległości ponieważ to stare jak świat [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 17:14_________________________________________________łooooooooookurva http://w193.wrzuta.pl/audio/aW70XqLB2Ig/klub_a4_banda_lodzka_song :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dobra rozluźnić mi tam dróżkę do domu bo jadę optymista Wykrakałeś Znowu na Grójeckiej stałem I jakiegoś klubowicza spotkałem ale chyba średnio czający bo nie chciał gadać Ale nie dziwię się LRY
hornet Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Dobra rozluźnić mi tam dróżkę do domu bo jadę optymista Wykrakałeś Znowu na Grójeckiej stałem I jakiegoś klubowicza spotkałem ale chyba średnio czający bo nie chciał gadać Ale nie dziwię się LRY Masz coś do LRY ??? Włosy Cię swędzą ?
rafalekx Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Masz coś do LRY ??? Włosy Cię swędzą ? No proste w LRY Kowi szaleje więc różnie tam bywa włosy mnie nie swędzą
hornet Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 Masz coś do LRY ??? Włosy Cię swędzą ? No proste w LRY Kowi szaleje więc różnie tam bywa włosy mnie nie swędzą Ja mam LRY :bicz3:
poziek Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 włosy mnie nie swędzą a grzywka ? :naughty: [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:07_________________________________________________ Ja mam LRY :bicz3: Widać :polew: :polew: :polew: :polew:
hornet Opublikowano 3 Lutego 2011 Opublikowano 3 Lutego 2011 włosy mnie nie swędzą a grzywka ? :naughty: [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:07_________________________________________________ Ja mam LRY :bicz3: Widać :polew: :polew: :polew: :polew: Siadaj na piź......e i milcz [br]Dopisany: 03 Luty 2011, 19:08_________________________________________________ Ja mam LRY :bicz3: współczuję Ja LRA To masz z tej gorszej strony :polew: Trzymam blachy ze względu na stawki ubezpieczeniowe
Rekomendowane odpowiedzi