poziek Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 zawieszenie mam zwykłe i na razie nie planuje zmieniać. no to bedzie piekna koza na dziewiętnastkach :polew: Nie czepiaj się, będziesz niepoprawny politycznie :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 no to bedzie piekna koza na dziewiętnastkach Może i bedzie ale szczerze mówiąc szkoda mi zmieniać zawias bo mój chodzi jak nówka. Ale zobacze jak bedzie strasznie tragicznie wyglądało to pomyśle konkretnie. Na razie musze obowiązkowo kupić jakieś fele i gumy bo nie mam nic na lato a śniegu już w tym roku nie bedzie przecież nad resztą bede myślał później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 zawieszenie mam zwykłe i na razie nie planuje zmieniać. no to bedzie piekna koza na dziewiętnastkach :polew: juz taki jeden byl co mial auto do powodzi przygotowane :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KICHOL Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No dobra panowie nie gadać tyle....czas na serial. Odcinek pierwszy. Jak ktoś oglądał to do pracy albo pranie zrobić obiad ugotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 zawieszenie mam zwykłe i na razie nie planuje zmieniać. no to bedzie piekna koza na dziewiętnastkach :polew: o kurfa, juz mamy jednego na spotach, co ma B7 i 19" RS6 + 1BA, wyglada to masakrycznie. poza tym nie zakladaj opony 225/35/19, bo to nie rozmiar do A4. 235/245 tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Pewnie o Czarku mówisz. Zobacze jak u mnie ale tak jak mówie, szkoda mi moje zawieszenie wywalać bo chodzi jak marzenie ale zobaczymy co wyjdzie w praniu. A oponki moze troche za wąskie ale mam już komplet na miejscu w Warszawie, kwestia tylko dogadania ceny i bedzie dobrze. A jak mi beda stranie nieodpowiadały to je sprzedam i kupie 245. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Nie czepiaj się, będziesz niepoprawny politycznie :naughty: :naughty: przepraszam Kali ty masz ori zawias czy jakieś eslajny ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 zwykły ori bez bajerów. wysoko stoi jak wóz drabiniasty i gdyby mi padało zawieszenie to bez zastanowienia bym jechał w dół ale teraz czekam aż się skrzaczy bo tak to bez sensu zmieniac jak jest dobre a kasy w zapasie aż na takie zachcianki nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Cześć byki. Czy Mada Faka nadal tu rządzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Cześć byki. Czy Mada Faka nadal tu rządzi? książkę piszesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 gwiazdory potrzebny mi bagażnik na narty na przyszły tydzień jakieś sugestie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 zwykły ori bez bajerów. wysoko stoi jak wóz drabiniasty i gdyby mi padało zawieszenie to bez zastanowienia bym jechał w dół ale teraz czekam aż się skrzaczy bo tak to bez sensu zmieniac jak jest dobre a kasy w zapasie aż na takie zachcianki nie mam. no tak, lepiej pakować kasę w ledy, czy zderzaki, a auto będzie jeździć jak kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Cześć byki. Czy Mada Faka nadal tu rządzi? Yoł :kox: Został zdetronizowany przeze mnie i Moskala :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 zwykły ori bez bajerów. wysoko stoi jak wóz drabiniasty i gdyby mi padało zawieszenie to bez zastanowienia bym jechał w dół ale teraz czekam aż się skrzaczy bo tak to bez sensu zmieniac jak jest dobre a kasy w zapasie aż na takie zachcianki nie mam. no tak, lepiej pakować kasę w ledy, czy zderzaki, a auto będzie jeździć jak kupa dokladnie, soft i zawias to podstawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 znacie jakiegoś dobrego lakiernika w okolicy zderzaki do obmalowania mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 znacie jakiegoś dobrego lakiernika w okolicy zderzaki do obmalowania mam. Moskal władca spraya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszu Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Cześć byki. Czy Mada Faka nadal tu rządzi? Yoł :kox: Został zdetronizowany przeze mnie i Moskala :naughty: Który to ten Moskal? To ten co ma wspólną kobitę z MadaFaką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqizzy Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 znacie jakiegoś dobrego lakiernika w okolicy zderzaki do obmalowania mam. Moskal władca spraya dlatego ma samochód w wszystkich możliwych odcieniach niebieskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Który to ten Moskal? To ten co ma wspólną kobitę z MadaFaką? :decayed Tak tak.. oni razem działają z "Renią " znacie jakiegoś dobrego lakiernika w okolicy zderzaki do obmalowania mam. Moskal władca spraya dlatego ma samochód w wszystkich możliwych odcieniach niebieskiego To taka wersja - colour mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 dlatego ma samochód w wszystkich możliwych odcieniach niebieskiego twój dystans własnie sie turla po pasie startowym na okęciu :naughty: :naughty: :naughty: Który to ten Moskal? To ten co ma wspólną kobitę z MadaFaką? jedną z wielu :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi