moskal Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Grzesio podjedz do mnie jutro na terminal nr.2, mam dla ciebie dekielki i uszczelki do lamp :naughty: :naughty:
Kamyk Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 W odpowiedzi na "czekając na sobotę" Darling I Lowe Ju (1/4) tal se myślę, ze to będzie niezła produkcja ....
hornet Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Nie może zabraknąć u prawdziwego patrioty :gwizdanie: http://holdsmolenski.pl/ :polew: :polew:
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Pany jak jechałem do pracy zapaliła mi się na fisie żółta kontrolka od DPF i po jakiś 3-4 minutach zniknęła sama. Co z tym zrobić? Tak jak w instrukcji piszą jechac na 4-5 biegu 60 km/h przy 2 tyś obr. przez 15 minut i sie przeczyści? Czy coś innego mam działać? Poradzcie bo nigdy nie miałem DPF i na początku się troche przeraziłem szczerze mówiac.
bajk Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 oho podłączałeś w ogóle VAG'a żeby zobaczyć co tam słychać w sterownikach?
boberek Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 Pany jak jechałem do pracy zapaliła mi się na fisie żółta kontrolka od DPF i po jakiś 3-4 minutach zniknęła sama. Co z tym zrobić? Tak jak w instrukcji piszą jechac na 4-5 biegu 60 km/h przy 2 tyś obr. przez 15 minut i sie przeczyści? Czy coś innego mam działać? Poradzcie bo nigdy nie miałem DPF i na początku się troche przeraziłem szczerze mówiac. no musisz troche poczytać nie da sie tego wytłumaczyc tak prosto są dwie procedury czyszczenia DPFa przymusowa czyli jak sie zapali kontrolka i taka bez kontrolkowa
.i.KALI.i. Opublikowano 10 Lutego 2011 Opublikowano 10 Lutego 2011 oho podłączałeś w ogóle VAG'a żeby zobaczyć co tam słychać w sterownikach? Nie mam VAG'a także nie podłączałem. Sytacja miała miejsce godzine temu. A powiedzmy taka procedura jak kontrolka się nie pali to jak wygląda. Bo na chwile obecną mam OK i żadna kontrolka się nie pojawia. To sie włączyło jak jechałem dosłownie na 3-4 minuty i samo zgasło. Mocy nie stracił i żadnych innych objawów nie miałem.
Rekomendowane odpowiedzi