Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Wiadomo jak to w Polsce, cena ta jest do negocjacji ale i tak widze, że nikt nie jest zainteresowany więc pobijcie sobie piane jeszcze tak jak lubicie. Ty, no ale na co Ty liczysz? Wystawiasz sprzet 200PLN mniej niz mozna kupic. Wystawiasz chociaz na to fakture? :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no tak, wiecej, moj blad chyba zaraz kupie cos od Toma i wystawie z zarobkiem 200PLN
moskal Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 no tak, wiecej, moj blad chyba zaraz kupie cos od Toma i wystawie z zarobkiem 200PLN gadałem przed chwila z Nosferem i biore 200l tej benzyny co mam w promocji po 7,50/litr :kox: :kox:
MRoger Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Nowe prawo ekonomi .. "Kup drożej żeby sprzedać jeszcze drożej" :polew:
poziek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Wiadomo jak to w Polsce, cena ta jest do negocjacji ale i tak widze, że nikt nie jest zainteresowany więc pobijcie sobie piane jeszcze tak jak lubicie.
Kamyk Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 tvn24 podaje : bobby kubica podobno chce wrócić sam z powrotem na OIOM ktoś mu dał linka do jutjuba, a tam ..... Robert Kubica 2011 Formula One ( Szybkiego powrotu do zdrowia !!!!! )
.i.KALI.i. Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Jak Wam nie pasuje to kupujecie gdzie indziej od kogoś kto ma taniej. Jak ktoś zainteresowany to sie dogadamy napewno. po wuj to bicie piany. W promocji moge dorzucić NOD'a na rok
Korzeń Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Dodawanie komentarzy do tego filmu wideo zostało wyłączone. :polew: :polew: :polew: :polew:
Sqizzy Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 tvn24 podaje : bobby kubica podobno chce wrócić sam z powrotem na OIOM ktoś mu dał linka do jutjuba, a tam ..... Robert Kubica 2011 Formula One ( Szybkiego powrotu do zdrowia !!!!! ) Panna rusza się na jogging ze skurczami
Korzeń Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Pamiętacie odcinek ze straży miejskiej w Sulechowie?
MRoger Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Ciekawe czy to za to "uderzenie drzwiami" czy za parkowanie prywatnych aut na zakazie ... szacunek dla chłopaka ... robi dobrą robotę. Dla wszystkich co nie wiedzą o co chodzi polecam: http://www.emil-tv.pl/
Sqizzy Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Jade rozluźniać wydech :kox: Tylko wazeliny nie zapomnij :>
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Jade rozluźniać wydech :kox: ja bym odcial przy dałnpajpach wydech i tyle, za***iście sie poluzni
Buba Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Jade rozluźniać wydech :kox: ja bym odcial przy dałnpajpach wydech i tyle, za***iście sie poluzni za półośkami zeby ogien szedł w ziemie
Nosfer Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Jade rozluźniać wydech :kox: ja bym odcial przy dałnpajpach wydech i tyle, za***iście sie poluzni Same końcówki zostaw i podwieś do zderzaka, tak jak bombki na choinkę :kox:
Italiano Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Dziękuję wszystkim za życzonka. Jestem uradowany na maksa, teraz pozwólcie ale idę się najebać z racji tego.
Korzeń Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Dziękuję wszystkim za życzonka. Jestem uradowany na maksa, teraz pozwólcie ale idę się najebać z racji tego. Nie zapomnij Iphone'a :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi