Norbi Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Oficial: bagażnik i paka tjula z trzema kompletami nart i dechą dwoma parami buciorów daje rade do 200 km/h, więcej nie miałem odwagi, pozdrowienia dla Witsa Słowackie pałki powitały mnie balankietem wstępu za 80 jura na ich super szybkie drogi
wit.s Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Oficial: bagażnik i paka tjula z trzema kompletami nart i dechą dwoma parami buciorów daje rade do 200 km/h, (...) Słabo. Liczyłem, że bardziej się postarasz Będą foty, będą foty, bedą foty
Suli Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Łukasz kojarzysz, czy ten system działa tylko od przodu, czy od tyłu również :?: Na filmie widać, że kamera jest tylko z przodu. Zdjęcia będą robione i liczone najprawdopodobniej od lipca. Coś czuję, że ramki zakrywające przednią tablicę zaczną sprzedawać się jak ciepłe bułeczki (naklejkę można ukryć bez problemu). Łukasz a jak to jest z naklejką :?: Czy nie jest tak, że większość fotoradarów i kamer nie ma wystarczającej rozdzielczości, żeby dało się odczytać bez wątpliwości cyfry na naklejce :?: _________________________________________________ Adrian graty :good: :good: :kox:
moskal Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Czy nie jest tak, że większość fotoradarów i kamer nie ma wystarczającej rozdzielczości, żeby dało się odczytać bez wątpliwości cyfry na naklejce :?: tylko kórwa jak ogarnąć temat gdzie stoi ta "wiekszość"
lukaszr Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Łukasz a jak to jest z naklejką :?: Czy nie jest tak, że większość fotoradarów i kamer nie ma wystarczającej rozdzielczości, żeby dało się odczytać bez wątpliwości cyfry na naklejce :?: Te raczej nie mają szans na odczyt z naklejki, aczkolwiek patrzą z góry i w powiększeniu może coś wyjść. Pewnie przekonamy się z biegiem czasu, ale położenie czegoś małego na naklejkę raczej nie jest problemem. tylko kórwa jak ogarnąć temat gdzie stoi ta "wiekszość" Szanse na odczyt mają Fotorapid CM i AD9.
Buba Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Oficial: bagażnik i paka tjula z trzema kompletami nart i dechą dwoma parami buciorów daje rade do 200 km/h, więcej nie miałem odwagi, pozdrowienia dla Witsa Słowackie pałki powitały mnie balankietem wstępu za 80 jura na ich super szybkie drogi Słowacja to tak samo jak Litwa. Trzeba jechać tyle ile jest na znakach bo jak złapią to nie ma żadnej rozmowy. Mandat i c**j Jak ja jechałem autokarem to koleś zaczął przyczepiać jakiś nadajnik do szyby. GPS + coś tam. Jak tego nie masz to kosmiczne kary się płaci.
Buba Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 ...opłata za autostradę dokładnie ale normalnie jak niewidoczna smycz. Co, gdzie, kiedy wszystko monitorują. Podobno w Polsce też takie coś ma być
Korzeń Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 Tak, był o tym dokument albo jakiś artykuł. Propozycja Państwa żeby płacić za każdy kilometr autostrad.
moro99 Opublikowano 12 Lutego 2011 Opublikowano 12 Lutego 2011 czyli duzo nie zaplacimy bo ile mamy tej autostrady w sumie 400 km ?
Kolkov Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Opublikowano 12 Lutego 2011 Siema Gregor ............ siemasie
Sqizzy Opublikowano 13 Lutego 2011 Opublikowano 13 Lutego 2011 no ja tez wczoraj dalem w piz*e jednak brat się pojawił :>
Rekomendowane odpowiedzi