hornet Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 poziom debilizmu pasażerów montujesz ???? nie nie to jest poziom wytrzymałości gó.....a w jelitach :polew: jak przekroczysz to pasażer może się zesrać
Nosfer Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 nie nie to jest poziom wytrzymałości gó.....a w jelitach :polew: jak przekroczysz to pasażer może się zesrać To tooo jest ta SONDA ANALNA !! :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
poziek Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 znowu czuję się dobrze w tym wątku :kox: :polew: :polew:
marcinek81r Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 poziom debilizmu pasażerów montujesz ???? nie nie to jest poziom wytrzymałości gó.....a w jelitach :polew: jak przekroczysz to pasażer może się zesrać :polew: :polew: :polew: :polew:
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 :sick3: ale się zeszmaciłem.. w środku tygodnia..chyba sam se za***ie z liścia w ramach gratyfikacji za swoją głupotę poziom debilizmu pasażerów montujesz ????
poziek Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 :sick3: ale się zeszmaciłem.. w środku tygodnia..chyba sam se za***ie z liścia w ramach gratyfikacji za swoją głupotę Czasami trzeba, nie bądź dla siebie zbyt surowy
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 :sick3: ale się zeszmaciłem.. w środku tygodnia..chyba sam se za***ie z liścia w ramach gratyfikacji za swoją głupotę Czasami trzeba, nie bądź dla siebie zbyt surowy Weź tak się najebałem, że aż mnie telepie
moro99 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 znowu czuję się dobrze w tym wątku zabrzmialo to dwuznacznie biorac pod uwage poprzedzajacy post Nosfera
poziek Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 Weź tak się najebałem, że aż mnie telepie stary, czasami to ja się tak najebie, że się w łazience obejmując kibel a rano napierdala mnie delira niczym młot pneumatyczny po prostu czasami trzeba, taki lajf :gwizdanie:
Flyer Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 a wyobrazasz sobie jazde i moment gdy np. nie masz ciśnienia oleju???? cisnienie oleju mnie wali, mam seryjne auto
Reggi Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 stary, czasami to ja się tak najebie, że się w łazience obejmując kibel a rano nap***a mnie delira niczym młot pneumatyczny po prostu czasami trzeba, taki lajf :gwizdanie: Eee to ja rzadko obejmuję porcelanę ..ale k**wa odstawiam alko !! Picie jest bez sensu
Wandej Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 stary, czasami to ja się tak najebie, że się w łazience obejmując kibel a rano nap***a mnie delira niczym młot pneumatyczny po prostu czasami trzeba, taki lajf :gwizdanie: Eee to ja rzadko obejmuję porcelanę ..ale ku***a odstawiam alko !! Picie jest bez sensu kac po dobrym chlaniu to jak fajek po dorbym
Korzeń Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 szybkie pytanie gdzie w B6 jest czujnik ESP G200? możliwe że są 2? jeden wygrzebałem pod fotelem drugi był by pod kierownicą?
Kamyk Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 http://www.wykop.pl/link/630253/jak-najlepiej-nalezy-budzic-mezczyzne/ Najlepszy tekst: "Walentynki są dziś 15 lutego - Naprawde? Nawet niewiedziałam" Jaki ciemnogród czołem pytongi i inne padalce właśnie przeglądam po 5 dniach nieobecności - no i przy tym nie ma mocnych, każdy wymięknie :polew:
hornet Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 http://www.wykop.pl/link/630253/jak-najlepiej-nalezy-budzic-mezczyzne/ Najlepszy tekst: "Walentynki są dziś 15 lutego - Naprawde? Nawet niewiedziałam" Jaki ciemnogród Przeglądaj przeglądaj... dowiesz się o nowym czujniku montowanym w aucie.... sondzie ALANA :gwizdanie: czołem pytongi i inne padalce właśnie przeglądam po 5 dniach nieobecności - no i przy tym nie ma mocnych, każdy wymięknie :polew:
moro99 Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 sondzie ALANA :gwizdanie: ANALNA jak juz ale to tylko w Salsopoziowozie
Kamyk Opublikowano 17 Lutego 2011 Opublikowano 17 Lutego 2011 http://www.wykop.pl/link/630253/jak-najlepiej-nalezy-budzic-mezczyzne/ Najlepszy tekst: "Walentynki są dziś 15 lutego - Naprawde? Nawet niewiedziałam" Jaki ciemnogród Przeglądaj przeglądaj... dowiesz się o nowym czujniku montowanym w aucie.... sondzie ALANA :gwizdanie: czołem pytongi i inne padalce właśnie przeglądam po 5 dniach nieobecności - no i przy tym nie ma mocnych, każdy wymięknie :polew: qtwa nic nie mów - z tego arcyciekawego rozwiązania technicznego wspólnie z młodą śmialiśmy się parę ładnych minut
Rekomendowane odpowiedzi