Norbi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Wymień od razu komplet wahaczy na przód, autko w prowadzeniu nie do poznania, a koszty nie są duże. Wtedy masz spokój na długi czas i zjebany wahacz nie rozwala tego dobrego(nowego) obok. ja musze to w koncu zrobic, bo czuje, ze to juz nie to samo co kiedys od razu tez koncowki drazkow itd... dokładnie.[br]Dopisany: 24 Luty 2011, 11:46_________________________________________________ no mi auto plywa ostro... ale to te zasluga opon 235. dlatego trzeba sie ogarnac i zrobic caly zawias w koncu, rok temu wymienialem tylko wahacze proste/nosne z przodu - juz czulem roznice. po wymianie wszystkich musi byc koks Po wymianie nie będzie Ci pływało, to jest szok jak autko zaczyna się prowadzić, koleiny znikają
Buba Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak będziecie wymieniać wahacze to sprezentujcie mi swoje stare potrzebuję jeden komplecik do hundy nie będą pasować seeeeeeeeeeeeerio Jaki ja naiwny :doh1: przydałby się jakiś przycisk "pomógł"
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Po wymianie nie będzie Ci pływało, to jest szok jak autko zaczyna się prowadzić, koleiny znikają W to to nie uwierzę
moro99 Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 ragga sprzeda na allegro jako nowka szt super duper w promocji od super sprzedawcy
Reggi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 ragga sprzeda na allegro jako nowka szt super duper w promocji od super sprzedawcy do własnych potrzeb potrzebuję
Kamyk Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Jak będziecie wymieniać wahacze to sprezentujcie mi swoje stare potrzebuję jeden komplecik do hundy nie będą pasować seeeeeeeeeeeeerio Jaki ja naiwny :doh1: przydałby się jakiś przycisk "pomógł" lepiej "postaw pifko"
Wandej Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no mi auto plywa ostro... ale to te zasluga opon 235. dlatego trzeba sie ogarnac i zrobic caly zawias w koncu, rok temu wymienialem tylko wahacze proste/nosne z przodu - juz czulem roznice. po wymianie wszystkich musi byc koks zapodaj poliuretany jak ma Cantona
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no mi auto plywa ostro... ale to te zasluga opon 235. dlatego trzeba sie ogarnac i zrobic caly zawias w koncu, rok temu wymienialem tylko wahacze proste/nosne z przodu - juz czulem roznice. po wymianie wszystkich musi byc koks zapodaj poliuretany jak ma Cantona No właśnie FLY, kup sobie takie
Norbi Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Po wymianie nie będzie Ci pływało, to jest szok jak autko zaczyna się prowadzić, koleiny znikają W to to nie uwierzę To uwierz, bo tak jest. Pływanie w koleinach jest głównie od wyrobionych tulei w wahaczach, po prostu kiedy wjeżdżasz w koleinę na ułamek sek przestawia się zbieżność i dlatego ciągnie, przy nowych twardych tulejach temat nie istnieje.
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 Po wymianie nie będzie Ci pływało, to jest szok jak autko zaczyna się prowadzić, koleiny znikają W to to nie uwierzę To uwierz, bo tak jest. Pływanie w koleinach jest głównie od wyrobionych tulei w wahaczach, po prostu kiedy wjeżdżasz w koleinę na ułamek sek przestawia się zbieżność i dlatego ciągnie, przy nowych twardych tulejach temat nie istnieje. Teraz wierzę ta, jasne.. akurat w takie rzeczy to nie wieeerzę
Flyer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 no mi auto plywa ostro... ale to te zasluga opon 235. dlatego trzeba sie ogarnac i zrobic caly zawias w koncu, rok temu wymienialem tylko wahacze proste/nosne z przodu - juz czulem roznice. po wymianie wszystkich musi byc koks zapodaj poliuretany jak ma Cantona No właśnie FLY, kup sobie takie tnij bazie
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/turbosprezark-uzywane-do-regeneracji-i1474295661.html :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:
Buba Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/turbosprezark-uzywane-do-regeneracji-i1474295661.html :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: nie maja zadnego K04
moskal Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/turbosprezark-uzywane-do-regeneracji-i1474295661.html :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :kox: :kox: :kox: cos by wybrał
Nosfer Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 nie maja zadnego K04 Dzwoniłeś ? Czy nie wypatrzyłeś ? Bo Ja chyba widzę kawałek na drugim zdjęciu zbiorowym z lewej strony, 2 centymetry nad Turbiną z Pajero.
hornet Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/turbosprezark-uzywane-do-regeneracji-i1474295661.html :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: to blisko mnie (koło wrocka) jak coś to podjadę
Korzeń Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/turbosprezark-uzywane-do-regeneracji-i1474295661.html :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Dziupla?
PIXI Opublikowano 24 Lutego 2011 Opublikowano 24 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/turbosprezark-uzywane-do-regeneracji-i1474295661.html :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: Jak w sklepie z używaną odzieżą ( na wagę sprzedają ) Siema wszystkim
Rekomendowane odpowiedzi