lukaszr Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 nic sie angeli nie stalo:) wstydzic to ja sie moge jednej fotki.....normalnie jakbym sie czegos nabrala z tablica wszystko git wiec lajcik Hmmm, pewnie mnie za tą fotkę :bicz: Ale hornet też powinien oberwać :bicz: bo w photoshopie nie przerobił nic :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 nie martw sie nie bedzie tak zle.....przynajmniej mozna sie posmiac (z fotki) A hornet o ile dobrze pamietam upieral sie o D ))) a zostalo tak jak jest:)))) marniutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 nic sie angeli nie stalo:) wstydzic to ja sie moge jednej fotki.....normalnie jakbym sie czegos nabrala z tablica wszystko git wiec lajcik Hmmm, pewnie mnie za tą fotkę :bicz: Ale hornet też powinien oberwać :bicz: bo w photoshopie nie przerobił nic :grin: Czsu brakło !! i poskój mi !! Witam, ja właśnie też nie mam numeru do Anzeli a mam do niej temat ( ANDZELA NIERUCHOMOŚć POTRZEBNA ) Angela jak robisz w nieruchomościach natentychmiast ale to natentychmiast skrobnij na wp namiar na siebie. Zrobimy mały interesik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No ja od wczoraj nie mam turbiny...... Przyjadę niedługo na zlocik pochwalic się nowym nabytkiem.... Mam nadzieje że moge zostać w klubie A4 ?? Jasne, ze tak. Dopadłeś to co planowałeś, swojego starego kondona już opchnałeś? P.S. Co Ty kurcze wąsy zapuściłeś? Zgól je chłopie natychmiast. Zrobimy mały interesik No japierdziutam. Takie teksty + fota drążka w avatarze :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothDBMA Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Wąchole zostaja do czasu zrobienia zdjęć.... Starego kondona naturalnie opchnęłem i 3 godziny później miałem już A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Margot teraz to ty jestes jak tomboy Prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 hehe no..i od jutra zacznie od wszystkich pożyczać kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Margot teraz to ty jestes jak Tomboy Prezes Lukasku myśle , że ten fiut nie zasługuje na to aby pisać jego ksywkę z dużej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Prezesie tak jak zawsze masz w 100% racje ale my z nim jeszcze zatanczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Hmmm... zabawne. Własnie grzebiąc po forum natrafiłem na istoryczne już umawianie się z innym z forumowiczów, na równie historyczna wycieczkę do Rawy Mazowieckiej. Posta zaczałem z gorzką zadumą, a kończę rechocząc na wspomnienie jak tkwiliśmy w autkach pod spożywczym blaszakiem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 hehe etam Wit..impreza i tak się udała a jego i innych cfaniaczków i tak kiedyś spotka kara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Szufla rózowy ...smazysz kotlety czy zamulasz na chacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Siema Właśnie wróciłem od Pozia .. ale miałem gnój w IC ja pierdziele ale już na nówka tylko mały jak sam skury syn ... trzeba myśleć nad czymś większym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 smazysz kotlety czy zamulasz na chacie uczy sie razem z Klaudia student sie znalazl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Posta zaczałem z gorzką zadumą, a kończę rechocząc na wspomnienie jak tkwiliśmy w autkach pod spożywczym blaszakiem Z fotela spadnołem rormalnie heh[br]Dopisany: 31 Maj 2007, 19:29 _________________________________________________ No ja od wczoraj nie mam turbiny...... Przyjadę niedługo na zlocik pochwalic się nowym nabytkiem.... Mam nadzieje że moge zostać w klubie A4 ?? Morgoth nie wiem jak innych, ale mnie wieziesz na stówe!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Morgoth nie wiem jak innych, ale mnie wieziesz na stówe!!! ciekawe dlaczego nie jestem zdziwiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Morgoth nie wiem jak innych, ale mnie wieziesz na stówe!!! ciekawe dlaczego nie jestem zdziwiony Troche mnie już znasz, nawet wiecej niż troche [br]Dopisany: 31 Maj 2007, 20:36 _________________________________________________Kto leci w końcu na mazurki i czy wogóle jest wyjazd?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 mazurki chyba padly. u mnie nieletni na stanie, wiec nie ma mowy o wyjezdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Mazurki nie wyszły ale musimy się jakoś ustawić na niedzielę albo na sobote na F1, może przynajmniej kolor bolida zaobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Horni psika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi