Gość MorgothV8 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jasne jasne :polew: chla wiadro benzyny 98 na 13 km Jak przyjadę to i przewiozę za stówę Spoko jest, na rzie nie wyjeździłem nawet jednego zbiornika, nie ma tragedii...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 znalazłem fotke "superskody" o której opowiadałem na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 ale kox a jakie ma szerokie nadkola tylko ladowac 20" i dystans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 jazda na maxa - zastanawiam się co myślą tacy ludzie, przecież zawsze to jest spora kasa, a w tym przypadku efekt marny[br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 13:35:54_________________________________________________a może właśnie o to chodzi??? osiągnąć shock, poprzez brzydotę? swego rodzaju turpizm samochodowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 chyba chcą zaszpanować przed innymi takimi przygłupami.... poza tym od razu widać że tjuning na maxa - full bajera wypas kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 No nie , te kołpaki mnie rozbrajają ale lans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 KOX!! 1.4 MPI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin j Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 KOX!! 1.4 MPI Ma Przedni Intercooler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 znalazłem fotke "superskody" o której opowiadałem na spocie Seb, ale widze ,że dała Ci rade [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 14:44 _________________________________________________ w niedzile, planuje na rowerkach na F1 na swietokrzyski podjechac - reflektuje ktos? Bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al_Capone Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Nie wiem czy bylo bo nie mam ostatnio czasu nawet czytac forum, ale mam cos specjalnie dla POZIA http://youtube.com/watch?v=Z4fmzWbbhKU&mode=related&search= hahahahahahahahahaha :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 znalazłem fotke "superskody" o której opowiadałem na spocie Seb, ale widze ,że dała Ci rade [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 14:44 _________________________________________________ w niedzile, planuje na rowerkach na F1 na swietokrzyski podjechac - reflektuje ktos? Bede bede ... ale furą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 bede ... ale furą ... gokartem będziesz posuwał ??? Dobrze się składa, ja też sie pozycjonowałem na niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 a o ktorej to cos kolo 14 ? Wit my to piechota chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 W niedzielę od 10.00. http://autoswiat.redakcja.pl/artykuly/artykul.asp?Artykul=16705&Strona=1 My to na 100% na piechy, bo mają pozamykać okoliczne ulice, więc będzie masakra komunikacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 To jak i gdzie się w końcu ustawiamy ?? jakieś propozycje ?? [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2007, 17:11 _________________________________________________ Nie wiem czy bylo bo nie mam ostatnio czasu nawet czytac forum, ale mam cos specjalnie dla POZIA http://youtube.com/watch?v=Z4fmzWbbhKU&mode=related&search= hahahahahahahahahaha :polew: Ale KOX !!!!! :bicz: :bicz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosia Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Szkoda,mam drugą zmianę,a z chęcią bym dał się podpiąć pod vaga,bo coś mi sie muli.Ma ktoś vaga?Ile za diagnozę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 do B5 to kolega Sebmis poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 do B5 to kolega Sebmis poradzi spokojnie damy radę, zrobimy logi a koledzy na forum poprawnie zdiagnozują [br]Dopisany: 01-06-2007, 20:10:55_________________________________________________ znalazłem fotke "superskody" o której opowiadałem na spocie Seb, ale widze ,że dała Ci rade [br] jak ją zobaczyłem to ledwo utrzymałem zwieracze, gazu nie dałem rady już wcisnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 fajnie, ze kilka osób bedzie w niedziele, postaram sie by tak wczesnie....jak sie wyspie Norbi dalem na PW my fon, zapodaj mi swój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 do B5 to kolega Sebmis poradzi spokojnie damy radę, zrobimy logi a koledzy na forum poprawnie zdiagnozują [br] No to wygląda na to, że mamy kolejną koleżankę na wtorkowych Spotach postaram sie by tak wczesnie....jak sie wyspie ja też nie wybieram się na ósmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi