MRoger Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Możliwe .. bo ja szukam do paska .. tak czy inaczej dziś dzwoniłem
TOM77 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 w Jaan za tą samą szybę chcieli 6 stów za za komplet szyba + uszczelka + wymiana dałem 400zł Z dużym rabatem, wiadomo kogo :gwizdanie:
MRoger Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 To Ty TOM77 szyby też ogarniasz ... deal
Kolkov Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Opublikowano 14 Marca 2011 kuwa Tomek ogarnia wszystko i zna wszystkich
soolek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 kuwa Tomek ogarnia wszystko i zna wszystkich Krzysztof Jarzyna ze Szczecina, to przy nim pikuś!
bialy986 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr.
Flyer Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr. Paweł w Ząbkach - namiary moge Ci dac na PW.
PIXI Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr. Paweł w Ząbkach - namiary moge Ci dac na PW. polecam
poziek Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr. Paweł w Ząbkach - namiary moge Ci dac na PW. polecam JA TEŻ
bialy986 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 To poproszę o namiary A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc.
TOM77 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 kuwa Tomek ogarnia wszystko i zna wszystkich no prawie wszystkich
udy Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 To poproszę o namiary A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc. jednak rezasz widzę wpadnij na stację jakoś jak będziesz miał chwilę to pogadamy też znam Pawła i również polecam w 100% procentach
hornet Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 Napiszę tutaj ponieważ najwięcej chyba zielonych tutaj zagląda... kurvva kto wymyślił ten oczojebny żółty kolor i białe litery odnośnie fanklubu... nic nie widać. Zmieńcie to .....
kokos Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 To poproszę o namiary A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc. powiedz ze od Kokosa,to Cie nie wpusci do garazu ,a tak na powaznie jakbys mial problemy z dodzwonieniem sie do Pawla (roznie to ostatnio bywa-roboty maja troche) to dam ci namiar do Rafala ,oni robia razem.pzdr
Kamyk Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 pany jestem właśnie po blisko dwugodzinnej porcji swingu i jazzu w wykonaniu absolutnej mistrzyni nuta - cut/mniut/i/orzeszki
PIXI Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 To poproszę o namiary A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc. powiedz ze od Kokosa,to Cie nie wpusci do garazu ,a tak na powaznie jakbys mial problemy z dodzwonieniem sie do Pawla (roznie to ostatnio bywa-roboty maja troche) to dam ci namiar do Rafala ,oni robia razem.pzdr I jak powiesz że od PIXI-ego to posesje zamknie Chłopaki ogarniają wzorowo temat Co do montażu (po wcześniejszych ustaleniach ) zawiozłem auto w piątek .... odebrałem wieczorem w niedzielę
kokos Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 pany jestem właśnie po blisko dwugodzinnej porcji swingu i jazzu w wykonaniu absolutnej mistrzyni nuta - cut/mniut/i/orzeszki jakis zakład grubszy? czy taką karę miałes?
moro99 Opublikowano 14 Marca 2011 Opublikowano 14 Marca 2011 pany jestem właśnie po blisko dwugodzinnej porcji swingu i jazzu w wykonaniu absolutnej mistrzyni swing to jest fajny do tanczenia
Rekomendowane odpowiedzi