MRoger Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Możliwe .. bo ja szukam do paska .. tak czy inaczej dziś dzwoniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 w Jaan za tą samą szybę chcieli 6 stów za za komplet szyba + uszczelka + wymiana dałem 400zł Z dużym rabatem, wiadomo kogo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRoger Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 To Ty TOM77 szyby też ogarniasz ... deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 kuwa Tomek ogarnia wszystko i zna wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soolek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 kuwa Tomek ogarnia wszystko i zna wszystkich Krzysztof Jarzyna ze Szczecina, to przy nim pikuś! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr. Paweł w Ząbkach - namiary moge Ci dac na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr. Paweł w Ząbkach - namiary moge Ci dac na PW. polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Witam.Panowie mam pytanie odnośnie montażu FMIC w okolicach Warszawy.Zapewne nie jeden z Was to przerabiał u siebie,więc może coś podpowiecie.Myślałem o wizycie u Bakusia ale zawiesił działalność i nie wiadomo kiedy ruszy,a z kolei u kolegi marcin(driver) nie wiem jak jest bo jeszcze nikt nie chwalił.Chciałbym zrobić Fmic+może jeszcze pipy itp.. a następnie chipa.Jak się nie uda w tej kolejności to zrobie chip a póżniej Fmic.Pozdr. Paweł w Ząbkach - namiary moge Ci dac na PW. polecam JA TEŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy986 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 To poproszę o namiary A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM77 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 kuwa Tomek ogarnia wszystko i zna wszystkich no prawie wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoorPH Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
udy Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 To poproszę o namiary A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc. jednak rezasz widzę wpadnij na stację jakoś jak będziesz miał chwilę to pogadamy też znam Pawła i również polecam w 100% procentach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Napiszę tutaj ponieważ najwięcej chyba zielonych tutaj zagląda... kurvva kto wymyślił ten oczojebny żółty kolor i białe litery odnośnie fanklubu... nic nie widać. Zmieńcie to ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 To poproszę o namiary A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc. powiedz ze od Kokosa,to Cie nie wpusci do garazu ,a tak na powaznie jakbys mial problemy z dodzwonieniem sie do Pawla (roznie to ostatnio bywa-roboty maja troche) to dam ci namiar do Rafala ,oni robia razem.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 pany jestem właśnie po blisko dwugodzinnej porcji swingu i jazzu w wykonaniu absolutnej mistrzyni nuta - cut/mniut/i/orzeszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 To poproszę o namiary A mogę się powołać na A4-klub.pl czy bezpośrednio na Was?Ceny znośne?Długo taki montaż trwa i rozumiem że ten Paweł ma potrzebne części czy sam muszę pokupować.Dzięki za pomoc. powiedz ze od Kokosa,to Cie nie wpusci do garazu ,a tak na powaznie jakbys mial problemy z dodzwonieniem sie do Pawla (roznie to ostatnio bywa-roboty maja troche) to dam ci namiar do Rafala ,oni robia razem.pzdr I jak powiesz że od PIXI-ego to posesje zamknie Chłopaki ogarniają wzorowo temat Co do montażu (po wcześniejszych ustaleniach ) zawiozłem auto w piątek .... odebrałem wieczorem w niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 pany jestem właśnie po blisko dwugodzinnej porcji swingu i jazzu w wykonaniu absolutnej mistrzyni nuta - cut/mniut/i/orzeszki jakis zakład grubszy? czy taką karę miałes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 pany jestem właśnie po blisko dwugodzinnej porcji swingu i jazzu w wykonaniu absolutnej mistrzyni swing to jest fajny do tanczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi