Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Fak, znowu nie udało mi sie dotrzeć, ale za tydzień to juz tak sobie wszystko poustawiam że sie uda......
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 No prosze Kolejne ladne zdjecia a jakie mam fajne blachy
spanky Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 :shocked: piekny spot, piekne samochody .... i piekne kobiety .... :grin:
hornet Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 :shocked: piekny spot, piekne samochody .... i piekne kobiety .... :grin: Dlaczego Cię nie było .... to nie jest pierwszy raz
alvaro Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Witam szanowne GRONO !! jako że w wawie lata kilka nieźle wyrezanych aut to tu kieruję moje pytanie : czy ktoś z was lub waszych kolegów przerabiał temat założenia dwóch wydechów (od S4 ale i nie tylko) zamiast jednego ori... bo chcę założyć do mojego AWXa wydechy od S (zderzak już idzie...) i jeszcze jedno (wiem że była tego kupa na forum) jak już założę te wydechy to wywalić kata ?? i czy cena 700 zł za 2 wydechy to dużo czy nie ?? może ktoś załatwić taniej ?? aaa i jeszcze jedno jak wygląda zderzak po kilku dniach jeżdżenia z wydechami nie skierowanymi na dół ? mam czarne auto i po modzie Rogala nie kopci (nie mówię że wogóle ale mało) ale wolę też ten aspekt poruszyć...
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 No u nas to Bienio rezal taki patencik a reszta to tylko prostuje rureczki bo kazdy kujawski chce byc troche jak benzyna no nie Poziek
Al_Capone Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Odczep sie pan od nafty!!!! Zazdrość cie zżera przy dystrybutorze A ONO moze se rurki prostowac ale i tak jak na starcie pusci czarnego bąka to cała maskarada poszla w piz*u
wit.s Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jak Bienio, to spiesz się z kontaktem do niego, bo on na dłużej wyjeżdża
alvaro Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 już napisałem PW a ma ktoś numer jego (Bienia) BETONIARY (czyt. tel kom) bo nie ma go w Assistance ??
spanky Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 :shocked: piekny spot, piekne samochody .... i piekne kobiety .... :grin: Dlaczego Cię nie było .... to nie jest pierwszy raz nie pytaj ... ale bede ......
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zazdrość cie zżera przy dystrybutorze no pewnie ze zzera 1,90 zł shell
Al_Capone Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 no i powiedz mi jeszcze, ze ponizej 7l/100 ci pali. TRAKTORY RULEZ
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 traktorami to ja od malego sie juz najezdzilem mam 4 w domu na wsi
alvaro Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 traktory traktorami a co z numerem dla mnie ??
Al_Capone Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 traktorami to ja od malego sie juz najezdzilem mam 4 w domu na wsi I nie bierze cie tesknota za matnią jak tą benzyną jeździsz
Gość MorgothV8 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Mój ojciec do dziś ma traktor.......
alvaro Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 dzięki za info Lukas ! już wszystko wiem...
Lukas Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Dzialaj alvaro tylko pamietaj Zeby z DWOCH rurek dymek lecial a nie z jednej
Norbi Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 stało się wtedy co to podszedłeś i mówisz, że kolega ma 180KM A ja na to ooo fajny tdi A to była 1.8T Ale kiedy jak od razu stamtąd odjechaliśmy??
Rekomendowane odpowiedzi