lukaszr Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ciekawe rozwiązanie na folię do autka :grin:
hornet Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Agencji pracy nie będę otwierał ... ale jakąś firmę to z miłą chęcią, może transport Tiry ETC.. Można coś pomyśleć jeżeli będą chętni ja bardzo chętnie coś rozkręcę, no i może Poziek nie będzie musiał wylatywać w przyszłym roku... pomyślcie nad tym ( poważnie mówię)
lukaszr Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Agencji pracy nie będę otwierał ... ale jakąś firmę to z miłą chęcią, może transport Tiry ETC.. Można coś pomyśleć jeżeli będą chętni ja bardzo chętnie coś rozkręcę, no i może Poziek nie będzie musiał wylatywać w przyszłym roku... pomyślcie nad tym ( poważnie mówię) A ja to nie na poważnie to napisałem ??? Ja jestem za. Można by było w coś wejść. Moja jednoosobowa działalność ma ograniczony zakres usług i z chęcią bym się jeszcze czymś zajął :grin:
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Może by tak komis samochodowy założyć ??
lukaszr Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Może by tak komis samochodowy założyć ?? Teraz tych komisów jest tyle co grzybów po deszczu także to chyba niezbyt trafiony pomysł.
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wiem dlatego nie zakładam Ale zawsze chciałem mieć komis i sobie sprzedawać auta.....
spanky Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 wkoncu mi sie udało ... bede dzisiaj na spocie ... :grin: chyba jest ?
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 jest, i ja też będę i też mi się w końcu udało.... Ktoś będzie miał VAG-a ?
letallec Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Czy dzisiaj wszyscy przyjada wypucowani jak ostatnio? troche mi glupio bo wczoraj jezdzilem po lesie i nie mialem czasu pojechac na myjnie. Zolta kartke juz dostalem(tydzien temu) i teraz czerwona moze sie trafic:)) PS. Bylem na grzybach - bez glupich uwag pls.
Gość Murzyn Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Poziu - widze, ze jednak demokratyczna wiekszoscia glosów zostalo ustalone, ze bilet nie jest Ci potrzebny. Mykaj do radomia pustaki rozladowac
alvaro Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 no to Brynia już się cieszy że ma pracownika...
wit.s Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Poziu (...)bilet nie jest Ci potrzebny. To bilet chętnie dostanę w prezencie
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Fak, moja fura nie jest wypucowana, bo ja nia cały czas jeżdżę...... No ale może ujdzie w tłoku..... Przykitram sie za czyjąś A4ką i mnie nie będzie widać....
Gość Murzyn Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 morgothDMBAV8S-Line TDI Quattro, a znasz dowcip czym rozni sie slon od fortepianu? fortepian da sie zaslonic, a slonia nie da sie zafortepianic. Tak jest tez z A8 i A4 - A4 da sie zaslonic
Gość MorgothV8 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja za chwilkę wyjeżdżam z roboty (tak za 10 minut)
lukaszr Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 a ja dzisiaj kibluje we fabryce Ja podobnie, ale niestety nie miałem się dzisiaj jak dostać, a komunikacji miejskiej, odkąd sprzedałem auto, mam dość :grin:
Gość rob Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Poziu (...)bilet nie jest Ci potrzebny. To bilet chętnie dostanę w prezencie też chętnie wezmę
Lukas Opublikowano 12 Czerwca 2007 Opublikowano 12 Czerwca 2007 NO i co tam Dziki sie wiecej dzialo na tym Spocie
Rekomendowane odpowiedzi