MOCNY2002 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 no i furkę trzeba umyć, Ty no nie myj nie będę sam zarąbanym wozem Mogłem się Ciebie posłuchać umyć zdążyłem, a na spota się nie wyrobiłem ;/ Za tydzień może się uda... :decayed:a ja byłem ujebanym wozem i było ok a teraz idą Uboty :decayed::decayed: Hehe, skoro za ujebaną furą dają Uboty, to ja następnym razem też nie myję
Góral.tz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Hehe, skoro za ujebaną furą dają Uboty, to ja następnym razem też nie myję hehe ajak
troudyl Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Hehe, skoro za ujebaną furą dają Uboty, to ja następnym razem też nie myję hehe ajak kurde super sprawa, to ja staje pod najbardziej oblegane drzewo przez ptaki . może będzie jakiś bonus dla najbardziej uwalonego wozu??
troudyl Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Sieeeeeeeeeeeeema pixi q żyleta
Buba Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 pixi q żyleta :polew::polew::polew::polew: Trzeba powiedzieć Hugo żeby mu zmienił nicka:grin::grin:
troudyl Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 pixi q żyleta :polew::polew::polew::polew: Trzeba powiedzieć Hugo żeby mu zmienił nicka:grin::grin: ale to najpierw trzeba zebrać wszystkie przedrostki pixiego ja znam tylko pixi diodex q żyleta, więcej nie kojarze
Buba Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 diodex już nieaktualne bo wyrezane. teraz q żyleta będzie git:kox:
Góral.tz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 teraz to raczej jegomość Pixi bi b8 Q żyleta :decayed:
troudyl Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 teraz to raczej jegomość Pixi bi b8 Q żyleta :decayed: czemu b8?
Góral.tz Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 teraz to raczej jegomość Pixi bi b8 Q żyleta :decayed: czemu b8? bo mu się soczewki z b8 marzą
troudyl Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 haha no proszę pixi chce robić hybryde b6-b8?? ---------- Post dopisany 04-10-2012 at 00:56 ---------- Poprzedni post napisany 03-10-2012 at 19:49 ----------
Buba Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 grill będzie z B8:whistling: gdzie on jest że nic nie pisze
Góral.tz Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 grill będzie z B8:whistling:gdzie on jest że nic nie pisze hybryda będzie a Pixi pewnie na QQQQQQ..wia QQQQQatttrrrooo i go wsysło
troudyl Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 już kupił Q? no proszę : teraz będzie chodził i na ręcach i na nogach jak obie q zamontuje
ono Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Jutro piątunio , może by się najebać ?
Norbi Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Jutro piątunio , może by się najebać ? Co za pytanie, toż to obiwiązek!!! Ja już trenuje żeby nie dać plamy. Zdrófko pany
Rekomendowane odpowiedzi