Buba Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 góral już do mnie pisał czy nie jade bo on by coś chlapnął i czy bym po niego nie wpadł
troudyl Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 ok ale skoro mówicie, że zimno juz jest na promce, to może czas już napisać do lukasa o zmianę miejscówy? by te pismo nabrało mocy urzędowej:wink:
0laczek Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 to Promenada czy Arkadia?
Buba Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 promka promka. ja już nie przyjeżdżam bo same B6 się pojawiają a klasyków gatunku brakuje
Góral.tz Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 promka promka. ja już nie przyjeżdżam bo same B6 się pojawiają a klasyków gatunku brakuje przepraszam nie dość że klasyk to jeszcze w klekocie i brudny ---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 17:00 ---------- góral już do mnie pisał czy nie jade bo on by coś chlapnął i czy bym po niego nie wpadł
Norbi Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Ja tam postaram się być w Promce ( jak zwykle), w Arkadii też mnie nie zabraknie, no i Torwar obowiązkowo
Góral.tz Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Ja tam postaram się być w Promce ( jak zwykle), w Arkadii też mnie nie zabraknie, no i Torwar obowiązkowo jak zwykle wszyscy słyszeli że był tylko nikt go nie widział
Norbi Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Ja tam postaram się być w Promce ( jak zwykle), w Arkadii też mnie nie zabraknie, no i Torwar obowiązkowo jak zwykle wszyscy słyszeli że był tylko nikt go nie widział Do oczologa karwa idźcie:decayed:
troudyl Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 promka promka. ja już nie przyjeżdżam bo same B6 się pojawiają a klasyków gatunku brakuje przepraszam nie dość że klasyk to jeszcze w klekocie i brudny Góral jak się pojawie na arkadii to będę brał z ciebie przykład i też nie będę mył na promkę się nie pcham bo mnie korki za dużo nerwów kosztują.
Góral.tz Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Ja tam postaram się być w Promce ( jak zwykle), w Arkadii też mnie nie zabraknie, no i Torwar obowiązkowo jak zwykle wszyscy słyszeli że był tylko nikt go nie widział Do oczologa karwa idźcie:decayed:
poziek Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Co się dzisiaj na Torwarze dzieje to moja miętka faja nie ogarnia: http://24.media.tumblr.com/tumblr_maroqh1sns1r09wbpo1_500.gif
troudyl Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Ja tam postaram się być w Promce ( jak zwykle), w Arkadii też mnie nie zabraknie, no i Torwar obowiązkowo myśle, że będzie łatwiej ja Norbi włączy tryb "widać mnie" niż byśmy wszyscy mieli iść do oczologa ---------- Post dopisany at 19:08 ---------- Poprzedni post napisany at 19:06 ---------- Co się dzisiaj na Torwarze dzieje to moja miętka faja nie ogarnia:http://24.media.tumblr.com/tumblr_maroqh1sns1r09wbpo1_500.gif poziek, to gdzie ty tam pracujesz, że takie niunie ci się przed nosem kręcą ?? :decayed:
Góral.tz Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 poziek, to gdzie ty tam pracujesz, że takie niunie ci się przed nosem kręcą ?? :decayed: słyszałem na dzielni że sprząta po klientach, ale ja tam nie nic wiem
poziek Opublikowano 23 Października 2012 Opublikowano 23 Października 2012 Pomyliłeś mnie z innym barmanem z pragi
Góral.tz Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 łoimy sake :decayed: ---------- Post dopisany at 02:14 ---------- Poprzedni post napisany at 02:11 ---------- ja pitule jeat 02:12 q my sake daijem:decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi