Buba Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 nie walcz, daj innym się wykazać jeden dzień wolnego możesz sobie wziąć ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- a co pany myślicie o Arkadiowej sesji fotograficznej ?? a masz chęć i umiejętności? ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ----------
troudyl Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 nie walcz, daj innym się wykazać jeden dzień wolnego możesz sobie wziąć ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- a co pany myślicie o Arkadiowej sesji fotograficznej ?? a masz chęć i umiejętności? ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ---------- hmmm fakt , chęci tak, umiejętności kto wie może ukryty talent, ale na bank brak porząnego sprzętu by to ogarnąć
Góral.tz Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 hmmm fakt , chęci tak, umiejętności kto wie może ukryty talent, ale na bank brak porząnego sprzętu by to ogarnąć zdjęcia zdjęciami tylko potem ktoś by mi w foto shopie musiał auto umyć
Flyer Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Lukas , dzięki za zmianę miejscówki nie ma za co kto wpada dzis? ja bede.
Mario Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Tylko teraz zobaczymy ile osób przyjedzie Jak znam życie to więcej jak 10 fur nie będzie (chyba że Filip wystawi ze trzy ... ) Mogę wziąć dwie
bajk Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Lukas , dzięki za zmianę miejscówki nie ma za co kto wpada dzis? ja bede. może i ja podjadę
AIRWOLF Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 ja tez wpadnę, jeszcze u Was nie byłem
Buba Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 ło kuwa ile ludzi... nie wiem czy jechać bo miejsc na parkingu nie będzie:grin:
poziek Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 A ja chyba podjadę do Norbiego. Zrobimy browara na deszczu
Aydaho Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Lucas do czorta zmień kuźwa na Arkadie bo nas L4 wykończą ... pozatym jak musze Pixiego wkońcu dorwać bo ma coś dla mnie - co nie Adaś ? Adaś , dzwoniłem dziś do Lukiego zmieni na arkadię lada dzień ... tak zgadza się już wożę to z 3/4 tygodnie dla Ciebie (dobrze że mam avanta ). ---------- Post dopisany at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany at 16:27 ---------- yo dzisiaj dokonamy transakcji
Pan Waldek Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 To dzisiaj spot w Arkadii czy w promenadzie? Już zgłupiałem:)
AIRWOLF Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 w sumie tez nie wiem, wiec spot w promenadzie ?
MAT1000 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Pierwszy post na każdej stronie: Arkadia
Pan Waldek Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Pierwszy post: Arkadia, podpis pod postem : Promenada. Jak dla mnie bałagan
Rekomendowane odpowiedzi