Góral.tz Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 po treści, chociaż z drugiej strony bez błędów :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Bajk miszcz, umierłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Yebhany :grin: poligluta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kto moze to niech wpada do Janek dzisiaj. Zapowiada się ciekawie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 znów będziecie udawać że umiecie bokami latać i na marno paliwo tracić ?? :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 tego jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 hehehe chyba że będziecie co polewać to wpadnij po mnie :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chopin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 i jak było wczoraj ? wszystkie wozy całe ? czy któryś już prostuje blachy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 nie ma ktos z Was dobrego speca od Opli ? Kumpel ma problem z Astra III 1.8, auto nie trzyma obrotow na jalowym jak jest lekko zagrzany silnik... trafia do samych idiotow, nikt nie moze pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ja mam podobnie tyle że na zimnym silniku przy odpaleniu na 5s obroty na 1100 podskoczą i później się normują na ciepłym tego nie ma i powoli będę musiał dochodzić jaka przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ja mam podobnie tyle że na zimnym silniku przy odpaleniu na 5s obroty na 1100 podskoczą i później się normują na ciepłym tego nie ma i powoli będę musiał dochodzić jaka przyczyna Kurfa każde auto tak ma:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ja mam podobnie tyle że na zimnym silniku przy odpaleniu na 5s obroty na 1100 podskoczą i później się normują na ciepłym tego nie ma i powoli będę musiał dochodzić jaka przyczyna nie o to chodzi... auto po prostu gasnie, jak jest zimny silnik albo rozgrzany do 90 st, to jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ja mam podobnie tyle że na zimnym silniku przy odpaleniu na 5s obroty na 1100 podskoczą i później się normują na ciepłym tego nie ma i powoli będę musiał dochodzić jaka przyczyna nie o to chodzi... auto po prostu gasnie, jak jest zimny silnik albo rozgrzany do 90 st, to jest OK. A nie wiesz czy to ma przepływkę czy ten czujnik ciśnienia atmosferycznego czy jakoś tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 i jak było wczoraj ? wszystkie wozy całe ? czy któryś już prostuje blachy ?? było blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 myślałem że to jest nie normalne jak obroty trochę podskoczą przy odpalaniu bo tam tej zimy było wszystko wporządku ale to nie wątek o problemach tego typu sory za zaśmiecanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 ja mam podobnie tyle że na zimnym silniku przy odpaleniu na 5s obroty na 1100 podskoczą i później się normują na ciepłym tego nie ma i powoli będę musiał dochodzić jaka przyczyna nie o to chodzi... auto po prostu gasnie, jak jest zimny silnik albo rozgrzany do 90 st, to jest OK. A nie wiesz czy to ma przepływkę czy ten czujnik ciśnienia atmosferycznego czy jakoś tak? zorientuje sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnybeduin Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Czy spoty są cały czas aktualne? Czy ktoś z Was ma vag'a i mógłby mi pomóc w tej sprawie co w temacie w linku? http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/pytanie-wskazania-funkcje-fisu-257732/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wczoraj wieczorem pod M1 (od stony L-M) jakaś B7 lub B6 oraz E46 sprawdzane przez Policajów... Nie wiem czy zderzenie było czy ślizganie- ktoś od nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi