Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Rzucasz się jak pchła po kołnierzu w zupełności niepotrzebnie. Ochłoń
Buba Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ale bajki z tym 1.2L na łba. Kurfa nawet Tomboy takim bajkopisarzem nie był Jak ktoś to napisał.." Góral to alkoholik teoretyk, nikt poza akademikiem nie widział go najebanego " ja widzialem:wink:
chopin Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Ale bajki z tym 1.2L na łba. Kurfa nawet Tomboy takim bajkopisarzem nie był eee tam, Goral moze nawet wiecej Przypomnialo mi sie wlasnie jak kiedys na zlocie w Pile dmuchnalem nad ranem w niedziele 3,8 promila, a czulem sie trzezwy to chyba alkomat sie zepsuł
bajk Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 kolejna sprawa - panowie ile wy macie lat, żeby się*licytować kto więcej w siebie wleje?
Góral.tz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 :grin: ---------- Post dopisany at 11:29 ---------- Poprzedni post napisany at 11:29 ---------- i po zabawie
Nosfer Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Gólal.tz to bot - poza udawaniem, że pije i udawaniem, że zaprasza na picie czy to w góry czy to w bury to więcj appletów nie ma doinstalowanych. Daliście się zrobić ŁukaszowiR i jego alter ego: pijak i osoba towarzyska.
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 kolejna sprawa - panowie ile wy macie lat, żeby się*licytować kto więcej w siebie wleje? Ja ostatnio to w ogóle nie piję i jestem z tego dumny
Norbi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 kolejna sprawa - panowie ile wy macie lat, żeby się*licytować kto więcej w siebie wleje? Ja ostatnio to w ogóle nie piję i jestem z tego dumny gupi:decayed:
Flyer Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 kolejna sprawa - panowie ile wy macie lat, żeby się*licytować kto więcej w siebie wleje? ale ze niby ktos sie licytuje ?
Góral.tz Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 :grin::grin: to o czym teraz podyskutujemy?? ja mam takie pytanie niedyskretne czy ktoś ma jeszcze Pozka w ignorowanych?? :grin:
Sqizzy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 kolejna sprawa - panowie ile wy macie lat, żeby się*licytować kto więcej w siebie wleje? Ja ostatnio to w ogóle nie piję i jestem z tego dumny gupi:decayed: nie ma z kim
Flyer Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 zero postow od paru dni? duch w narodzie ginie?
Rekomendowane odpowiedzi