jcwpl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Robiłem BBSy RC do Golfa:http://s16.postimg.org/i5i0n3h75/g4_01.jpg No tutaj na GIV ładnie te czarne wyglądają, ale mi coraz bardziej przechodzi ochota na całe czarne do mojej czarnej lalki... Może np 2-kolor: środek czarny, żeby się czerwony zacisk rzucał w oko, a zewnątrz grafit... nie wiem nie wiem...
Czary Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 W wielkim świecie małych chłopców. | Flatout Przyznawać się Panowie kto był ze Stolicy?
Buba Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ogry kto wie gdzie coś takiego mają w warszawie lub okolicach Bieżnik Chce przetestować czy to coś daje jak mam i tak opony do wyjebania
jcwpl Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jakieś pytania Panowie co Lewy zrobił z Realem...
Góral.tz Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 no mam jedno co to lub kto to "Lewy"?
jcwpl Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no mam jedno co to lub kto to "Lewy"? :polew: Come on Goral...
Norbi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 no mam jedno co to lub kto to "Lewy"? Nie jesteś odosobniony przyjacielu. Ja o meczu że był dowiedziałem sie dziś rano i myślałem że znowu gadają o meczu Barcelony, bo tam chyba taki sam wynik był.
troudyl Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Norbi pomyłka, braca przegrała 4:0, a real 4:1
Flyer Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Albo Strona główna - Kompleksowa naprawa felg, Warszawa. Renowacja, regeneraca felg, prostowanie, spawanie, malowanie, odlakierowywanie, piaskowanie, felg, alufelg. odkręcanie zabezpieczeń z kół, zabezpieczenia na kołach, demontaż zabezpieczeń z kół, spaw Radze omijać szerokim łukiem:facepalm: ja korzystałem raz i sobie chwalę, boberek też malował u nich nie raz, teraz dawałem letnie felgi do renowacji, na dniach powinienem odebrać.
MAT1000 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 W Markach robiłem dwa komplety i z malowania jestem zadowolony. Jak nie mają dużo pracy to w trzy dni felgi już w domu.
bialy986 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zna ktoś i może polecić godny warsztat odnośnie regeneracji wahaczy,oczywiście wszystkie org.Lema.A może ktoś z Was już przerabiał temat i się wypowie wysłane za pomocą tapki
Norbi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zna ktoś i może polecić godny warsztat odnośnie regeneracji wahaczy,oczywiście wszystkie org.Lema.A może ktoś z Was już przerabiał temat i się wypowie wysłane za pomocą tapki Regeneracja wahaczy?
Buba Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Zna ktoś i może polecić godny warsztat odnośnie regeneracji wahaczy,oczywiście wszystkie org.Lema.A może ktoś z Was już przerabiał temat i się wypowie wysłane za pomocą tapki Regeneracja wahaczy? Młody zawsze zdziwiony:grin: Mechanika Pojazdowa Błoński Zielonka - amortyzatory, zawieszenia, regeneracja - O firmie
MAT1000 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Długo wytrzymuje taka regeneracja ?
Buba Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Podobno tam wszystkie złotówy robią zawiechę ale ile faktycznie to ciężko powiedzieć
bialy986 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zna ktoś i może polecić godny warsztat odnośnie regeneracji wahaczy,oczywiście wszystkie org.Lema.A może ktoś z Was już przerabiał temat i się wypowie wysłane za pomocą tapki Regeneracja wahaczy? Młody zawsze zdziwiony:grin: Mechanika Pojazdowa Błoński Zielonka - amortyzatory, zawieszenia, regeneracja - O firmie Dzięki Buba za namiar.Mam blisko to podjade w wolnym czasie i się dowiem co i jak. Byłem dziś u gościa u którego kupiłem i montowalem wahacze żeby zareklamować.Niestety trzeba kupić kolejne,a zuzyte oddać na reklamacje.może uznają.Radził zdjąć dystanse (20mm) bo to pewnie przez nie tak szybko padło :banghead: wysłane za pomocą tapki
Rekomendowane odpowiedzi