Robero321 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zazwyczaj ktoś z Bemowa jest Gdzie masz te 2 auta? dzielnica ?
soolek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kox, któregoś dnia można się jakoś fajnie ustawić i cyknąć fotę. Zaktualizujemy pierwszy post Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka Nawoskuję Beemkę
Garfild Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Cos tam ze spotow <Ocenzurowane zdjęcia> Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Nie wierze akurat jak furka u mechanika to oni wpadli na pomysł robienia foteczek xD Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Garfild
Kamyk Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Pany pisać jak ktoś ma kogoś ogarnietego w temacie Podziękowal z góry http://a4-klub.pl/index.php?/topic/315216-Car-audio-w-Warszawie-lub-w-okolicach Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Kamyk
RaFi_ Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zazwyczaj ktoś z Bemowa jest Gdzie masz te 2 auta? dzielnica ? jedno to pisaczeno a 2 mokotow
grzesiek646 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dostalem kilka wiadomosci - usuwac zdjecia ?? Bo tablice widoczne i wielka obraza nie wiedziec czemu [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
czachor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dostalem kilka wiadomosci - usuwac zdjecia ?? Bo tablice widoczne i wielka obraza nie wiedziec czemu [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zamaż tablice
Robero321 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Temu że takie są zasady jeśli ktoś sobie nie życzy to nie wklejasz bezmyślnie fotek z tablicamiTym bardziej że byłeś o to proszony ! ! Proszę usuń również ori zdjęcie z imageshacka.com Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Robero321
Olszak86 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Furka umyta, koło załozone, moge przyjechac
MAT1000 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 To ja po drodze będę musiał umyć w takim razie
grzesiek646 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja to wpadne miedzy 20 a 21 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Path Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Coraz więcej osób się pojawia, duży plus
ono Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Moze znowu ktoś tu bedzie siał terror i zgorszenie
rodzyn889 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ehhh przez ten wolny poniedziałek dni mi sie poje**ły ;/ Jade wczoraj z pracy 19:20 i myśle a zajade na spota. Zajeżdżam a tam nikogo nie O.o Kurrr*** nei ten dzień czy w powyższym poście są jakieś ujawnione wulgaryzmy???????? To tutaj jest taka paranoja?
MAT1000 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Może czas pomyśleć o letniej miejscówce, przez spalony most na promenadę będzie ciężko się przebić Może kamyki pod stadionem, może w środy ??? W środy youngtimery się spotykają, więc było by co pooglądać czasami, oprócz naszych pięknych autek
rodzyn889 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja jestem za Ciepło fajnie i tak jak w poniższym filmiku "stoimy sobie z chłopakamia na spocie pod stadionem.. atu" http://www.wgrane.pl/f965d91d2eca2ee778619c86836d10bc tylko kto podjedzie rs4?? Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez rodzyn889
Kolkov Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Słuchajcie, letnia miejscówka jak najbardziej, ale nasze spoty od zawsze odbywały się we wtorki, o 19:00. Osobiście nie mam nic przeciwko spotkaniom pod stadionem, ale nie nie mieszajmy w tym temacie. Cały czas szukam jakiejś ciekawej miejscówki na wtorkowe spoty. Wysłane z telefonu przy pomocy Tapatalka
bialy986 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czy ktoś się orientuje czy w Warszawie po wschodniej stronie kierunek Marki jest jakaś ręczna myjnia na której można się wspomóc własnymi środkami?Lubię sprzątać auto,ale niestety moje warunki nie pozwalają myć pod blokiem.Na ręcznych myjniach jest info o zakazie używania gabek i innych rzeczy a wiadomo ze tylko tak można dokładnie umyć furkę.Nie mam też nikogo kto dysponuje takim miejscem. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
rodzyn889 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Czy ktoś się orientuje czy w Warszawie po wschodniej stronie kierunek Marki jest jakaś ręczna myjnia na której można się wspomóc własnymi środkami?Lubię sprzątać auto,ale niestety moje warunki nie pozwalają myć pod blokiem.Na ręcznych myjniach jest info o zakazie używania gabek i innych rzeczy a wiadomo ze tylko tak można dokładnie umyć furkę.Nie mam też nikogo kto dysponuje takim miejscem. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka na pewno na ulicy artyleryjskiej obok ch targóek jest myjnia karcher prywatna.
Rekomendowane odpowiedzi