Krz.1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Również chciałem podziękować za towarzystwo, a szczególne podziękowania przesyłam: Mojemu Imiennikowi Sowiq'owi za naukę obsługi automatycznie opuszczającego się lusterka przy cofaniu i chęci w skasowaniu błędu; Black'owi za montaż LED'ów oraz ramki pod tylną rejestrację. Ktoś z obecnych wspominał, że ma wolną ramkę klubową pod rejestrację, czy mógłbym prosić o kontakt na priva e strony tej osoby?
Robero321 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Musze poszukać bo wydaje mi się że powinienem jeszcze mieć
sowiq Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Część warszawskich klubowiczów już mnie zna, więc zdradźcie tajemną wiedzę. Komu i ile trzeba dać w łapę, żeby uzyskać różową odznakę klubowicza?
Krz.1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 41 minut temu, sowiq napisał: Część warszawskich klubowiczów już mnie zna, więc zdradźcie tajemną wiedzę. Komu i ile trzeba dać w łapę, żeby uzyskać różową odznakę klubowicza? Ja bym Twoje pytanie uzupełnił jeszcze o "... i dlaczego tak drogo...?". A tak poważnie to przyłączam się do powyższego pytania
musti Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Cześć Pany Słuchajcie jest sprawa. Kumpel z forum się chajta a ja świadkuję. Bardzo miło byłoby mi gdyby znalazło się chociaż kilka osób chętnych do obstawy wesela marką Audi . Ślub jest 22.07 o 16:30 w Sobikowie pomiędzy Piasecznem a Górą Kalwarią. Młody mieszka w Baniosze i stąd wyruszamy po Pannę Młodą do miejscowości Krzaki Czaplinkowskie potem przyjęcie w Sali Weselnej "Pod lasem w Górze Kalwiarii. W razie jakichkolwiek pytań piszcie , ale nie tu tylko to mnie na PW. WIELKIE DZIĘKI dla tych co wyrażą swoje chęci przybycia !!!
black4 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Witajcie, Sowiq i Krz1. dzięki za podniesienie tematu ! Przyłączam się do zapytania jako Pasjonat od dłuższego czasu aktywny na forum. Prośba do Prezesa o jasne wyklarowanie awansu na Klubowicza. Najwyższy czas przejść z Padawana na level Jedi ;D Pozdrawiam
Robero321 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, Krz.1 napisał: Ja bym Twoje pytanie uzupełnił jeszcze o "... i dlaczego tak drogo...?". A tak poważnie to przyłączam się do powyższego pytania Trzeba było przyjechać pod narodowy w zeszłym tygodniu to byście osobiście to załatwili Chociaż co po niektórzy to chyba byli tym bardziej gapowe powinni zapłacić Edytowane 5 Lipca 2017 przez Robero321
black4 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Robero321 było tyle tematów poruszane, że ten akurat umknął ;D Będziemy męczyć Prezesa do skutku ;D Pozdrawiam
sowiq Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 15 godzin temu, Robero321 napisał: Trzeba było przyjechać pod narodowy w zeszłym tygodniu to byście osobiście to załatwili Chociaż co po niektórzy to chyba byli tym bardziej gapowe powinni zapłacić Ja byłem, ale byłem tak zajęty jedzeniem kiełbasy, że nie pomyślałem
Kamyk Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Do różu jest długa droga.Minimum jedna porządna koszula i polo w tym kolorze w szafie muszą być. Zdjęcia w kolorze ocenia i kandydatów zatwierdza wąskie grono osób określanych jako pretorianie Takie ucho prezesa ino że bez YT I jak, podnosicie rękawicę ?
Krz.1 Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Na mnie, jak, nie przymierzając, na Zawiszy (w końcu takież nazwisko noszę...) Różowe koszule w szafie mam 3 (dwie z długim i jedną z krótkim rękawem), a w różowe polo odzieję się w najbliższy wtorek na spot, więc oczekuję na szybki awans...
Robero321 Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 Tomek dobrze że nie pojechałeś po bandzie
Kamyk Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 50 minut temu, Robero321 napisał: Tomek dobrze że nie pojechałeś po bandzie nie śmiałbym
Kolkov Opublikowano 6 Lipca 2017 Autor Opublikowano 6 Lipca 2017 Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
MAT1000 Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Dnia 5.07.2017 o 17:32, musti napisał: Cześć Pany Słuchajcie jest sprawa. Kumpel z forum się chajta a ja świadkuję. Bardzo miło byłoby mi gdyby znalazło się chociaż kilka osób chętnych do obstawy wesela marką Audi . Ślub jest 22.07 o 16:30 w Sobikowie pomiędzy Piasecznem a Górą Kalwarią. Młody mieszka w Baniosze i stąd wyruszamy po Pannę Młodą do miejscowości Krzaki Czaplinkowskie potem przyjęcie w Sali Weselnej "Pod lasem w Górze Kalwiarii. W razie jakichkolwiek pytań piszcie , ale nie tu tylko to mnie na PW. WIELKIE DZIĘKI dla tych co wyrażą swoje chęci przybycia !!! Podbije posta i przy okazji zapytam się czy już masz chętnych. Na motocyklowe obstawy jeździłem i było zadymione Na jedno samochodowe też się mogę przejechać
Kamyk Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 13 godzin temu, Krz.1 napisał: Różowe koszule w szafie mam 3 (dwie z długim i jedną z krótkim rękawem), a w różowe polo odzieję się w najbliższy wtorek na spot, więc oczekuję na szybki awans... pomyślimy, pomyślimy .....
sowiq Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 16 godzin temu, Kamyk napisał: Do różu jest długa droga. Minimum jedna porządna koszula i polo w tym kolorze w szafie muszą być. I jak, podnosicie rękawicę ? Jeśli nie trzeba fury przemalować na różowo, to oczywiście, że podnoszę
Kamyk Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 35 minut temu, sowiq napisał: Jeśli nie trzeba fury przemalować na różowo, to oczywiście, że podnoszę futy to nie, ale pamiętam latem chyba 2008 ktoś pomalował felgi prezes dał zgodę od razu
d4ri0 Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Mam rozowa firmowke polo wiec jak bede mial juz auto na wtorek to przyjade[emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kamyk Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Godzinę temu, d4ri0 napisał: Mam rozowa firmowke polo wiec jak bede mial juz auto na wtorek to przyjade Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk no proszę - i można? można !!!
Rekomendowane odpowiedzi