Rafa(ł) Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 50 minut temu, Onkel napisał: Panowie mam małą prośbę. Jest ktoś kto bywa/przejeżdża przez Wołomin? Znalazłem na olx jedną rzecz do auta ale koleś nie chce wysłać, tylko odbiór osobisty. Pracuję od poniedziałku do piątku w Kobyłce więc do Wołomina mam blisko. Jak coś mogę podjechać
mariusz-jagi Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Ja się zamelduję [emoji16]Wysłane z Notka 8
Rafa(ł) Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Będę, w końcu się pojawię
Onkel Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Pracuję od poniedziałku do piątku w Kobyłce więc do Wołomina mam blisko. Jak coś mogę podjechaćDzięki wielkie za dobre chęci ale sprzedane [emoji853]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krz.1 Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Ja również się wybieram, tak na ok 20tą.
Kosmita Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 (edytowane) Parę osób ma być na 100% więc zapraszam od 19:00 do Arkadii. Ja osobiście jeszcze nie wiem czy mi się dzisiaj uda. Ale będę próbował. Aha, no i parę osób jedzie później wspólnie na WNR-a więc będzie można się z nimi wybrać. Pzdr Edytowane 31 Października 2017 przez Kosmita
black4 Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Witajcie, No próbuj Paweł usilnie W końcu Haloweenowy spot ;D Pozdrawiam
Rafa(ł) Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Maćku i co wszyscy będziemy dziś straszyć w ten Halloweenowy spot Przypomnijcie jak się znaleźć na tym sektorze jak będę wjeżdżać od strony Mostu Gdańskiego? Tam idzie się zgubić
Krz.1 Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Od Mostu to kierujesz się do końca, "lewując".
Krz.1 Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 3 godziny temu, Kosmita napisał: Aha, no i parę osób jedzie później wspólnie na WNR-a więc będzie można się z nimi wybrać. Pzdr Pawle, co to jest "WNRa"?
Kosmita Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Godzinę temu, Krz.1 napisał: Pawle, co to jest "WNRa"? Warsaw Night Racing. 1/4 mili, ogladanie samochodow i takie tam. Takie nasze warszawskie szybcy i wsciekli heh
Kolkov Opublikowano 31 Października 2017 Autor Opublikowano 31 Października 2017 Jest szansa, że uda mi się dojechać Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 No to wpadaj Grzesiu, ja dziś nie dam rady. Już wiem, że się nie wyrobię ale parę osób potwierdziło. Więc bawcie się dobrze pZdr
Kosmita Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 No to wpadaj Grzesiu, ja dziś nie dam rady. Już wiem, że się nie wyrobię ale parę osób potwierdziło. Więc bawcie się dobrze pZdr
Kolkov Opublikowano 1 Listopada 2017 Autor Opublikowano 1 Listopada 2017 Dzięki za Spota Dajcie znać jak ten WNR. Działo się coś?Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Rafa(ł) Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Sporo było na parkingu pod Auchan, rozjechali się. Pewna część ludzi pojechali na Cargo terminal ale mało było tam ich. Ostatecznie ok.północy pojechaliśmy bo prawie nic się tam nie działo a przynajmniej nie to co powinno
black4 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Witajcie, Dzieki za spota i fajne rozmowy Świetnie, że nowe osoby się pojawiły! Rafał w Oszołomie to nie sporo tylko tłumy były... Mnóstwo ciekawych aut i oryginalnie Halloween'owo wystylizowanych osób Wokół unosił się zapach beny i spalonych gum ;D Ledwo można było oddychać...Na cargo mało ludzi ... a w te dalsze miejsca już nam sie jechać nie chciało... No i zimno się robiło... Dzięki raz jeszcze Pozdrawiam
Rafa(ł) Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Hmm...pierwszy raz byłem na WNR więc nawet nie wiedziałem,że bywało mniej ludzi Ogólnie spocik bardzo fajny wyszedł Liczę na powtórkę Pozdrawiam
otis89 Opublikowano 1 Listopada 2017 Opublikowano 1 Listopada 2017 Panowie gdzie ustawiacie geometrie w swoich autach ?
Rekomendowane odpowiedzi