Motor Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 To była 10 minutowa próba dla ANGELI bez wrzucania do posta:wink4:
Flyer Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 angela Jakby to powiedzial moj serdeczny kolega, te felgi sa za bardzo "elo"
angela Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Motor dzieki za pomoc...... ale teraz pisac szybciutko czy sie podobaja czy nie..... nie ma czasu jak cos to rano po nie jade [br]Dopisany: 11 Lipiec 2007, 22:39 _________________________________________________ angela Jakby to powiedzial moj serdeczny kolega, te felgi sa za bardzo "elo" to znaczy jakie?
Motor Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 No problem Angie Fele super ja bym brał do Swojego avanciora dodam ,że miałem to zrobić szybko więc sorry za parszywe niedociągnięcia....
T-żółw Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 moja zadanie znasz - "17 na zywo do ciemnego B5 z obnizonym zawiasem - KOX brac :th:
SebMis Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 Shot at 2007-07-11 co o tym sadzicie? ale tam jakiś piękny avant w głębi tej foty jest
angela Opublikowano 11 Lipca 2007 Opublikowano 11 Lipca 2007 ciekawe czyj on jest Sebek troche podobny do Twojego
Motor Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Spóźnione NAJLEPSZEGO dla SebMisa !!! Masz rok CHRYSTUSA!!!
Norbi Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Panowie, te Wasze randki sa zawsze co tydzien? Wybiore sie pewnie i czuje, ze bede w miare stalym bywalcem, ale najwczesniej za 2-3 tygodnie Już my prześwietlimy tą Twoją motorownie Zapraszamy :th:[br]Dopisany: 12 Lipiec 2007, 10:57 _________________________________________________Angela kochanie bierz!!!
platiniumm Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 witam po dlogiej nieobecnisci z powodu wyjazdu urlopowego - chyba mam doze zaleglosci co?
lukaszr Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Ciekawy sposób zawracania na rondzie http://www.joemonster.org/filmy/4669/Zawracanie-na-rondzie
Lukas Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Czesc Dziewczynki ja to wiecie od soboty tylko pozdrowienia z Ustki
malik Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Czesc Dziewczynki ja to wiecie od soboty tylko pozdrowienia z Ustki No nic innego niz nie pozostaje Taka pogoda ze nawet na spacer za bardzo wyjsc sie nie da. Pokazuja w wiadomosciach tych "szczesliwcow" snujacych sie po plazy w grubych polarach i kurtkach z kapturem BTW: Rezalismy dzisiaj z oniakiem i adasiem przelaczniki do swiatel. Proces wymiany mamy obcykany w malym palcu. 10 sekund z zegarkiem w reku. Zadnych narzedzi nie potrzeba
platiniumm Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 No nic innego niz nie pozostaje Taka pogoda ze nawet na spacer za bardzo wyjsc sie nie da. Pokazuja w wiadomosciach tych "szczesliwcow" snujacych sie po plazy w grubych polarach i kurtkach z kapturem a ja lezalem i w 35 stopniowym upale
wit.s Opublikowano 12 Lipca 2007 Opublikowano 12 Lipca 2007 Pozdrawiam kolege wit. s, którego zauważyłem na autostradzie a4 i zamieniłem kilka słów przez CB, Witku ja dojechałem rano dziś do Szwecji, Szerokości. Myśle że niemiecki bandyta Cię nie zawiódł. Marcin. Dla Ciebie równiez pozdrowienia. Nie zawiódł Bandyta. Chociaż czujnik poziomu oleju -do wymiany. Zarąbista sytuacja z tym naszym spotkaniem Siedzę u brata i ... okazuje się, że sąsiad brata ma bezprzewodowy internet. Hehehe-właśnie mu spowolniłem. Oj, ekipa, ale pierdoły sadzicie. Jak zawsze
Rekomendowane odpowiedzi