wit.s Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 z chromowana wstawka ? .... , że niby gdzie??? cos mi strasznie stukalo pod maska(chyba) i tak jakby cos sie przestawialo... angela. Jesteś urocza Nic sie nie martw, będziemy grzać silniki.
Motor Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Malik. Wczoraj widzialem A4 (ciemną B7) z nakładkami na drzwi takimi jak Twoje tylko pomalowanymi na srebrno i ... fatalnie zabawnie to wyglądało. Tam są montowane srebrne listwy za dopłatą. Domyślam się, że w A4 może to średnio wyglądać. BTW: Mam już długo oczekiwany obiektyw 10-20mm. Jeśli ktoś chce dobre foty wnętrza autka to zróbcie dzisiaj odkurzanie i zapraszam na spota. TO ja się zapisuję na sesję Lecę odkurzać
angela Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Wiciu....Ty sie smiejesz....a nie widziales mojej miny rano jak to uslyszalam
wit.s Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 No, Motor. Kolejeczka jest, Panie szanowny. Malik! Żebyś mnie tam nikogo znajomego przede mnie nie wpuszczał, bo inaczej (jakoś nie moge się przemóc coby tego emota z gołym tyłkiem wstawić), a potem (i nie mówię tu o wersji krakowskiej ) Angela. Ubawił mnie sposób określenia problemu, a nie sam problem :>
angela Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 oj Wiciu....ja sie na tym nie znam.....nie bardzo wiedzialam jak to napisac.... musicie wybaczyc
Motor Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Przecie się zapisałem w koleje,a nie jako pierwszy i tak będę ostatni pewno bo zanim wyjdę ze środka to wszyscy będą obstrykani
Norbi Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Wiciu....Ty sie smiejesz....a nie widziales mojej miny rano jak to uslyszalam Słonko aż głupio mi zapytać, ale... olej to czasami sprawdzasz prawda?
angela Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 heh.....o tym nie pomyslalam oczywiscie zartuje, niedawno sprawdzalam i bylo ok....
Norbi Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 heh.....o tym nie pomyslalam oczywiscie zartuje, niedawno sprawdzalam i bylo ok.... stukanie w silniku powiadasz.... mam nadzieje,że to nic poważnego,może to nie z silnika tylko np. wydechu, a przenosiło się na motorownie. Chłopaki osłuchają jak dojedziesz :th:
T-żółw Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 lekki gorac dzisja byl Angela dotarla do chaty bez problemów?
hornet Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Jeszcze jej nie widze.. ale nie dzwoniła więc chyba dała radę Powiedzcie lepiej dlaczego VAG nie widział 4 cylindra !!!!! i bynajmniej to nie jest sprzęgło !!!
chudineze Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Dzisiaj Lukas pewnie chciał cichaczem przemknać po Zamościu ale został zauważony :> PS. Chyba żebym się mylił ale wątpię bo takie autko jest za bardzo charakterystyczne.
hornet Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Dzisiaj Lukas pewnie chciał cichaczem przemknać po Zamościu ale został zauważony :> PS. Chyba żebym się mylił ale wątpię bo takie autko jest za bardzo charakterystyczne. To skubany a miał być nad morzem
Motor Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Dziś był spot Avantów i jedna Angela sedanikiem
hornet Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Dziś był spot Avantów i jedna Angela sedanikiem AVANTY GÓRĄ
angela Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 dala rade.....tylko musze wam powiedziec, ze zaczelo mocniej stukac i tez przy szybszym skrecie kierownica.... w jedna i w druga strone.....[br]Dopisany: 17 Lipiec 2007, 23:02 _________________________________________________sedanik angeli to troche do was dzis nie pasowal :gwizdanie:
lukaszr Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Jeszcze jej nie widze.. ale nie dzwoniła więc chyba dała radę Gdybyś nie dodał tego "chyba" to wszystko by było dobrze Powiedzcie lepiej dlaczego VAG nie widział 4 cylindra !!!!! i bynajmniej to nie jest sprzęgło !!! Podobno tak niby powinno być, tylko chciałbym wiedzieć skąd to się bierze. Ale niedługo, jak dobrze pójdzie to będę wiedział A co do sprzęgła to na 95% jest do wymiany.
lukaszr Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 to luz Ty to dzisiaj niezłą opaleniznę miałeś, tylko jakoś tak nierównomiernie Chyba jak te laseczki Ciebie oblazły to słońce nierówno brało. Daleko Tobie do naszego kochanego - byłego zresztą wicepremiera :polew:
malik Opublikowano 17 Lipca 2007 Opublikowano 17 Lipca 2007 Link do fotek ze spota wyslalem na priv. Mała zajawka
Rekomendowane odpowiedzi