kaj82 Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 BTW co sądzicie ... http://auto.infor.pl/samochody_uzywane/ogloszenie.php?id=605572 Koszmarne, urywające się dokładki w klimatach wiejskiego tuningu i "drutexu". Damski kolor. Wnętrze fajne. Ma takie listwy jak moje i takie siedzenia jakie chciałbym miec Bo ja wiem, czy to wiejski tuning, to Ori dokładka, robiona przez MS design dla Audi, w rzeczywistości super wygląda, ale kupic do tej dokładki kratki to graniczy z cudem
poziek Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Wybawca przegląda forum codziennie nawet czasami komuś temat zamkne
Jookerr Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Cześć wszystkim.Sorki, że przerywam ale co wy na to żeby dzisiaj zrobić jakiś spocik np w standardowym miejscu TORWAR ? Jestem nowym forumowiczem i nie miałem okazji jeszcze nikogo poznać z warszawskich klubowiczów. Z góry dzieki za odpowiedź. Ok rozumiem, że niestety za późno z tym wyskoczyłem I nikomu się już nie chce dzisiaj wychodzić z domu, przy takiej pogodzie wcale się nie dziwie. :>
hornet Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Wybawca przegląda forum codziennie nawet czasami komuś temat zamkne Ty wracaj a nie na obczyźnie siedzisz i lachony wyrywasz.... [br]Dopisany: 18 Lipiec 2007, 18:12 _________________________________________________ Bo ja wiem, czy to wiejski tuning, to Ori dokładka, robiona przez MS design dla Audi, w rzeczywistości super wygląda, ale kupic do tej dokładki kratki to graniczy z cudem Coś zawsze można wyrezać mi się tam podoba a czerwony .... może być
angela Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Cześć wszystkim. Sorki, że przerywam ale co wy na to żeby dzisiaj zrobić jakiś spocik np w standardowym miejscu TORWAR ? Jestem nowym forumowiczem i nie miałem okazji jeszcze nikogo poznać z warszawskich klubowiczów. Z góry dzieki za odpowiedź. zapraszamy na spocik we wtorek godz 19 parking- promenada
T-żółw Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 zapraszamy na spocik we wtorek godz 19 parking- promenada dokladnie i innej opcji nie ma i nie bedzie
hornet Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 zapraszamy na spocik we wtorek godz 19 parking- promenada dokladnie i innej opcji nie ma i nie bedzie Dokładnie, a Wiciu już dzwonił do administracji ? z tego co się orientuję to wyciągnął najkrótszą zapałkę w losowaniu :polew:
Motor Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Żeś wyskoczył z tym spotem Pamiętaj o różowym polo na wtorek
lukaszr Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 tak powinno byc .... To już wiem p.s co ma wspolnego 4-ty cylinder ze sprzegłem ... ? Nic, ale jakbyś wsiadł i spróbował jechać to byś od razu stwierdził, że sprzęgła już prawie nie ma.
wit.s Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Jooker. No, niezbyt dokładnie przeczytałeś ostatnie strony. Spoty we wtorki . Zapraszamy. Angela. I co, Przasnyska? Hornet. Oczywiście, ze dzwoniłem, ale powiedzieli, że wpuszczą tylko gości w bokserkach w paski. Mam z naszego grona wyznaczyć kogoś, kto to będzie sprawdzał. Zgadnij kto wylosuje najkrótszą zapalkę? Dziewczyny mają być w stringach - na mnie ciąży odpowiedzialność, aby tego dopilnować. Inaczej nic z tego. Hej! Hej! Żuczki. Już mi tam cichaczem Promenady permanentnie nie lansować!!!
angela Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Jooker. No, niezbyt dokładnie przeczytałeś ostatnie strony. Spoty we wtorki . Zapraszamy. Angela. I co, Przasnyska? Hornet. Oczywiście, ze dzwoniłem, ale powiedzieli, że wpuszczą tylko gości w bokserkach w paski. Mam z naszego grona wyznaczyć kogoś, kto to będzie sprawdzał. Zgadnij kto wylosuje najkrótszą zapalkę? Dziewczyny mają być w stringach - na mnie ciąży odpowiedzialność, aby tego dopilnować. Inaczej nic z tego. Hej! Hej! Żuczki. Już mi tam cichaczem Promenady permanentnie nie lansować!!! nie Wiciu nie Przasnyska........Motor dal mi namiar i juz sie umowilam jutro odstawiam furke.......
hornet Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Mam z naszego grona wyznaczyć kogoś, kto to będzie sprawdzał. Zgadnij kto wylosuje najkrótszą zapalkę? : No nie mów że miałeś drugi raz szczęście i drugi raz wylosowałeś najkrótszą zapałkę :polew:
Motor Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Pytanko co do ZLOTU LETNIEGO. Czy Warszawiaki cisną w czwartek wieczorem 23.08 do Olsztyna i jak się to ma do kasy przelanej za noclegi??
T-żółw Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Czy Warszawiaki cisną w czwartek wieczorem 23.08 do Olsztyna i jak to się to ma do kasy przelanej za noclegi?? nie zostalem wtajemniczony w taki plan...nic nie wiem na temat wczesniejszego wyjazdu oprócz tego co uslyszalem na odjzad ze spota od ciebie
Motor Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja sie dowiedziałem na spocie od ONO ,że jest taki plan więc poruszam temat: Pytanko co do ZLOTU LETNIEGO. Czy Warszawiaki cisną w czwartek wieczorem 23.08 do Olsztyna i jak się to ma do kasy przelanej za noclegi??
angela Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Ja sie dowiedziałem na spocie od ONO ,że jest taki plan więc poruszam temat: Pytanko co do ZLOTU LETNIEGO. Czy Warszawiaki cisną w czwartek wieczorem 23.08 do Olsztyna i jak się to ma do kasy przelanej za noclegi?? oj to chyba plan tylko dla wtajemniczonych......ja tez nic nie wiem na ten temat....
hornet Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 Oczywiście że cisną a jak żeś by inaczej miało być :drool: :drool:
ono Opublikowano 18 Lipca 2007 Opublikowano 18 Lipca 2007 No jak ja dobrze pamiętam gadke z lukassem to polecimy w czwartek ale czy na 1000 % to jeszcze nie wiem , nie ma sie tym co przejmować.Jeśli coś takiego wyniknie to pewnie zaraz przed zlotem
spanky Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 Ja sie dowiedziałem na spocie od ONO ,że jest taki plan więc poruszam temat: Pytanko co do ZLOTU LETNIEGO. Czy Warszawiaki cisną w czwartek wieczorem 23.08 do Olsztyna i jak się to ma do kasy przelanej za noclegi?? sa wstepne plany zeby jechac dzien wczesniej .... i nie tylko ludzie z Warszawy .... tak jak było na zlocie zimowym ....
Hugo Opublikowano 19 Lipca 2007 Opublikowano 19 Lipca 2007 sa wstepne plany zeby jechac dzien wczesniej .... i nie tylko ludzie z Warszawy .... Masz na myśli jakiegoś konkretnego dzika lubelskiego ??
Rekomendowane odpowiedzi