soolek Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Tekst z Bąkiem przebija wszystko Chodziło o to, że jeszcze do niedawna nie miałem pojęcia o tym, że po szaleństwach trzeba potrzymać silnik chwilę na wolnych obrotach żeby turbinka się wychłodziła. No i wyłączałem silnik ot tak po prostu I nic się nie działo. Przypomniało mi to tzw. teorię Bąka. Otóż Bąk to jest takie stworzonko, które lata. Naukowcy obliczyli jednak, że ma za małą powierzchnię skrzydeł w stosunku do masy swojego ciała żeby latać. No ale Bąk o tym nie wie .... i lata Pewnie jakby się dowiedział to by spadł No, czyli teraz jak wiem już o tym, że należy dbać o turbinkę i rzeczywiście będę ją oszczędzał to na pewno się coś spier*oli Niestety, ale jest to prawdopodobne. Kiedyś miałem automata. Przez dwa lata jeździłem w nieświadomości, że trzeba kontrolować olej w skrzyni i było wszystko OK. Jak mnie uświadomili, oleju dolałem (była prawie sucho) i ... po dwóch miesiącach skrzynia do wymiany Kolejne dwa i kolejna skrzynia (złapałem pierwszą lepszą ze szrotu, bo samochód był potrzebny). :wallbash: odpukać :sick3: wypluć Oby wszystko było OK (ale jakby co, to mogę felgi odkupić )
wit.s Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Ta, Ta, Ta i lewatywa z szarego mydła. Żuczki, skłamałbym jakbym powiedział, że wiem o co biega Malik, a tak BTW, a 10 przykazań diesla Ty czytał? Może warto :>.
T-żółw Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Malik, a tak BTW, a 10 przykazań diesla Ty czytał? Może warto :>. Polak madry po...Skodzie ...chyba jednak po szkodzie sie mówi
SebMis Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Przypomniało mi to tzw. teorię Bąka. kupilem sobie fajke....i ja teraz opalam Po takich tekstach z samego rana, to już nie chce siedzieć w robocie
Gość MorgothV8 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Spoko, już właściwie weekend
wit.s Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 rrrrrrrrrwa jaki weekend. Czasem nienawidzę piątku bardziej niż poniedziałku. Malik, bo tak uprawiamy grupowy brecht, ale jakbyś nie wiedział to dekalog dizla masz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,5260.0.html i iech Cię nine zwiedzie lekki ton prezentacji.
malik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 jakbyś nie wiedział to dekalog dizla masz tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,5260.0.html i iech Cię nine zwiedzie lekki ton prezentacji. Wiem wiem, czytałem to dawno. Średnio przystępne banialuki. Ja tam wole język stricte techniczny
Lukas Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Oniak wysokich lotow i nie jezdzij na ten Bronx ja uciekam na weekend za miasto
poziek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pierwsze miejsce gdzie wyśle Oniaka to bedzie Bronx Zoo aha, yo yo yo madafaka killer yo
malik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pierwsze miejsce gdzie wyśle Oniaka to bedzie Bronx Zoo Jedno z lepszych zoo w stanach. Moim zdaniem przebija nawet to w San Diego.
pre_pl Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Pierwsze miejsce gdzie wyśle Oniaka to bedzie Bronx Zoo aha, yo yo yo madafaka killer yo oniak trafi do swoich wystarczy spojrzeć na jego podpis i lokalizacje w Czadzie
ono Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Jedno z lepszych zoo w stanach. Moim zdaniem przebija nawet to w San Diego. Chyba nie byłeś u Gucwińskich. heheh
soolek Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 hornet, a może na coś takiego się skusisz Full S-line, a nawet tyci więcej
malik Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 http://edmondo.fotosik.pl/albumy/239744.html Śliczna
SebMis Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 hornet, a może na coś takiego się skusisz Full S-line, a nawet tyci więcej kółka i rejestracje ma fajne
hornet Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 W automacie nie che !!! :rant: Zaczynam dostawać białej gorączki i jak nie znajdę Q to kupuję ośke.
ono Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Dobra spadam na spota do NY Strzała dziki.
Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Potrzebny fachowy i sprawdzony lakiernik z wawy lub okolic. Cenowo tez bez szalenstw. Do pomalowania 2 zderzaki i pare plastykow. Mozecie kogos polecic?
Motor Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Potrzebny fachowy i sprawdzony lakiernik z wawy lub okolic. Cenowo tez bez szalenstw. Do pomalowania 2 zderzaki i pare plastykow. Mozecie kogos polecic? Fachowiec ma full roboty...więc termin na za 2 tyg. Ci co robią tanio nie mają jej za dużo kogo wybierasz?
Rekomendowane odpowiedzi