Flyer Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Tu nie chodzi o kogos "za piwo", nie stosuje pol-srodkow. Poprostu mam spradzonego lakiernika, ale 80km od wwy i jesli trafi sie jakis sensowny, ktory nie zabije mnie cenami stolicowymi, to skorzystam.
Motor Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Lukas. Śmigam po Zamościu!ładnie tu jesteś tam?
ono Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No kurvva lot mi odwołali , samolot sie spierdolił heheheh Ale za to będe miał klase business , wóda do bólu hyhyhy
pre_pl Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ale za to będe miał klase business , wóda do bólu hyhyhy w ECO tez jest do bólu Czym lecisz ? Dlaczego zrobili upgrade do "C" ?
ono Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No ale w ECO jest troszke inaczej Zmieniłem na lot w poniedziałek w były tylko z przesiadkami jutro wieczorem , bez sensu. Ale co sie uśmiałem jak powiedzieli że odwołany to ojej heheh
T-żółw Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 No kurvva lot mi odwołali , samolot sie spierdolił heheheh Ale za to będe miał klase business , wóda do bólu hyhyhy cos ja poziek z biletem
malik Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Ale za to będe miał klase business , wóda do bólu hyhyhy Lepsze żarcie, własny telewizor, więcej miejsca. W zależności od linii fotel rozkłada się nawet do prawdziwego łóżka. Tylko stewardessy stare bo do biznesu dają te "zasłużone" Ale przynajmniej nadrabiają profesjonalnym serwisem
Tosik Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam chłopaki już kiedys pisałem że chetnie bym wpadł na spocik do Promenady ale zawsze coś mi wypadło . Powiedziałem że na ten wtorek paliło by się waliło chętnie wpadnę . Tylko niech ktoś da znać gdzie dokładnie przyjechać do promenady czy na torwar bo jak czytałem raz tu był spocik raz tam???
T-żółw Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 do promenady, nawet temat jest nazwany spocik warsz..19 Promenada ale warto zawsze sprawdzic przed wyjazdem czy nic sie nie zmienilo ostatni mozliwy poziom do wjazdu
wit.s Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Potrzebny fachowy i sprawdzony lakiernik z wawy lub okolic. Cenowo tez bez szalenstw. Do pomalowania 2 zderzaki i pare plastykow. Mozecie kogos polecic? Mogę odradzić. Z daleka od EMTI z Przasnyskiej
hornet Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 No kurvva lot mi odwołali , samolot sie spierdolił heheheh Ale za to będe miał klase business , wóda do bólu hyhyhy Jak to ??? :shocked: Pamiętaj tylko że jak masz gdzieś przesiadkę to pijanych nie wpuszczają do samolotów :polew: żebyś nie utknoł gdzieś na lotnisku do momentu kiedy wytrzeźwiejesz :gwizdanie: :gwizdanie:
ono Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Luz mam bezpośrednio Malik jak myślisz ? Nadeje sie na zabawke nie ? http://global-security-solutions.com/RemoteControlSpyHelicopter.htm Oczywiście wersja Larger
malik Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Malik jak myślisz ? Nadeje sie na zabawke nie ? http://global-security-solutions.com/RemoteControlSpyHelicopter.htm Oczywiście wersja Larger Przekombinowana i za***iście droga. Wystarczy bezprzewodowa kamerka na 9V z allegro za 250PLN.
pre_pl Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Wystarczy bezprzewodowa kamerka na 9V z allegro za 250PLN a możesz dać jakiś screen z tej kamery ?
ono Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ale mi nie chodzi o samą kamere tylko o helikopter , zobacz na jego parametry A i jakość kamery ma duże znaczenie.
malik Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Ale mi nie chodzi o samą kamere tylko o helikopter , zobacz na jego parametry A i jakość kamery ma duże znaczenie. No maszyna jest kosmiczna zarówno jeśli chodzi o możliwości samego heli jak i kamery. Ale trochę za droga do podglądania sąsiadek z bloku
Lukas Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No Motor kurna bylem w zamosciu w weekend ale i przez dwa dni na weselisku
lukaszr Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mam pytanko: ma ktoś może namiary na jakiś dobry, pewny kantor i gdzie można ponegocjować ceny EURO ??
wit.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 lukaszr. Ja przy wszystkich wyjazdach korzystam z tego, który jest w przejściu podziemnym pod Mariott'em. Parę razy lekka negocjacja cen-zawsze byłem zadowolony. Ale chyba nikt nigdy nie da Ci gwarancji, że kantor jest dobry i pewny. :>
Rekomendowane odpowiedzi