Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 hehe.....wiem co o tym angela ty to bylas wrzucona na gleboka wode bo zaczynalas od "lodzikow" Kaska tylko od Spota zostanie przeze mnie zamordowany Anka juz nie badz taka porywcza bo jak tak patrze to nie wiem czy Cie brac do nas do Domku
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Wiem, że nie jest idealne, będę sie musiała pogodzić z oceną innych na ten temat, ale ja i tak lubię moje autko, więc sie nie zrażam.
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 tylko zatankuj do pelna i umow sie na wymiane opon
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 angela ty to bylas wrzucona na gleboka wode bo zaczynalas od "lodzikow" Nie no, pięknie, po prostu pięknie. Może lepiej nie wspominaj Lukas która niewiasta od czego zaczynała, bo na pewno Kasia dzisiaj się u nas nie pojawi Wiem, że nie jest idealne, będę sie musiała pogodzić z oceną innych na ten temat, ale ja i tak lubię moje autko, więc sie nie zrażam. Od razu wiedziałem, że jest twarda sztuka :th:
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Czyli co sprawdziany maja tylko kobiety, a facetów przyjmujecie jak leci...
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Oświadczam, że zabiję każdego kto będzie używał mojego imnienia, którego nienawidzę Dobrze Aniu. Nie wiedziałem Anulko, że imię Anusia tak Ciebie stresuje. Ale Aneczko nie martw się, postaram się nie mówić do Ciebie "Aniu", tak Aniuśka ?? :gwizdanie: Czyli co sprawdziany maja tylko kobiety, a facetów przyjmujecie jak leci... Oj nie nie. Wyobraź sobie, że nie. Inni może nie zaczynają od "lodzika" , ale każdy ma swój start - ja też, mimo, że nie mam jeszcze . Ale to już niedługo .... Wiesz ile musiałem się natrudzić, żeby w ogóle się do mnie zaczęli odzywać. Traktowali mnie jak powietrze, ale udało się
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 lukaszr nawet nie masz pojęcia jak strasznie żałuję że nie jedziesz na mazury. Może jednak zmienisz decyzję. Wrócisz w kawałkach Już teraz za późno na zmianę zdania. Trochę żałuję. Poza tym w tych dniach miałem planowane co innego, ale jeżeli dojdzie do tego co mam zamiar zrobić w ciągu kilku dni, to może pojawię się na 1 dzionek. Tylko może nie być okazji na poćwiartowanie mnie
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Widzę, że nawet wyjazdy integracyjne sie odbywają. Fajna sprawa.
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 A ja myślałm że Ty wolisz takie dzikie i szalone Tak rude i w bialych stringach a tu widzę kolega romantyk bo Kobieta mnie bije Wiesz ile musiałem się natrudzić, żeby w ogóle się do mnie zaczęli odzywać bo my to wstydliwi jestesmy i boimy sie nowych a ty byles wiekszy od nas
spanky Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Widzę, że nawet wyjazdy integracyjne sie odbywają. Fajna sprawa. tzw Zloty ... sprawdz moze zostały jeszcze wolne miejsca .... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,12646.0.html
hornet Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Czytam.....czytam.....czytam...i nie mogę się nadziwić co Wy tu wypisujecie :polew: Jeszcze chyba Norbi niczego nie dopisał bo KASANOWA nr 1 (Poziek) dorzucił swoje 3 grosze Jak wnioskuję to dzisiaj promenada więc postaram się przyjechać. BTW - męczę się w mieście bo ten paździoch (renault thalia 68KM) wogóle nie jedzie :no: ale śmieję się ponieważ wszyscy a raczej większość gotuje się bez klimy a ja mam :dance: Dobra szkoda pisać bzdur..... moje oczko zauważyło iż dzisiaj będzie nowa spotowiczka .... Oczywiście Kasiu zapraszamy Lukaszr...... nie znałem Cię z tej strony (gawędziarz) P.S Panowie w USA już piją czy jeszcze nie ?? Samolot do leciał czy może Ono zapragnął polatać trochę nad atlantykiem
hornet Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja na pewno będę mniejsza niż wy. Mówią że małe jest piękne i dużo potrafi :gwizdanie:
letallec Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja na pewno będę mniejsza niż wy. Mówią że małe jest piękne i dużo potrafi :gwizdanie: No pewnie. Maly , a ile potrafi taki AVF :>
Kaśka Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Brynia myślałam, że sie pojawisz. jak nie tym razem to może następnym sie spotkamy.
Motor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Są wolne miejsca na bank w Domku nr 2 :th: Co do imienia Ania to jest przezemnie baaaardzo lubiane :> :th: Ciepło się ubierz Kasiu bo czasami wieje na pięterku
hornet Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No pewnie. Maly , a ile potrafi taki AVF :> Nie to miałem na myśli
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzisiaj go przekonamy do wyjazdu mało kto wytrzymuje jak sie go trzyma za nogi na 4 pietrze parkingu Promenady za barierka
Rekomendowane odpowiedzi