Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezuuuu! Człowiek pare dni nie wejdzie na forum a tu tyle zmian! Witam wszystkich nowych i przypomnieć się pragnę :hi: Na zlocik się wybieram - mam nadzieję, że Lukas o mnie pamięta...

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:shocked:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 17:45:59_________________________________________________To, Ty?
Opublikowano

O i już nawet nie jestem Klubowiczem... ;([br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 17:46 _________________________________________________

:shocked:[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 17:45:59_________________________________________________To, Ty?

A no ja, ja :notworthy:
Opublikowano

Lookier ty miales odpoczywac w sobote do ciebie dzwonie a w poniedzialek jestem :wink4:

a co do pamietania to stary masz jak w banku tylko jeszcze Arta zabieraj bo dzisiaj z nim gadalem i mowi ze sie wstydzi :decayed:

No to jest nas juz dwie......bo ja tez obstawiam Lukasa.......

:embarrassed:

to ja sie ide jak tak przygotowac do pogaduszek :D

[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 18:12 _________________________________________________Brynia ale ty to i tak masz u mnie to miejsce zarezerwowane w domku :naughty:

Opublikowano

Dziki jeszcze spotują :a4fan:

Opublikowano

Ogry chyba jeszcze siedzą haha mieli dzisiaj fun - wypchali mi samochód :bicz3: :bicz3: :bicz3: :rant: :rant:

Opublikowano

no chyba juz po spocie ale KOX bylo pchac ta thalie szkoda ze sie kiera zablokowala bo by jezdzil w windzie towarowej :D

Opublikowano

Ogry chyba jeszcze siedzą haha mieli dzisiaj fun - wypchali mi samochód :bicz3: :bicz3: :bicz3: :rant: :rant:

Dobrze dobrze, ja nie będę wskazywał palcem kto to zrobił, ale wstydzilibyście się chłopaki :polew: :polew:

Ech, gdyby nie ta blokada kierownicy...

A poza tym - spocik jak zwykle git :)

Kasia - miło było poznać - Twarda Kaśka :)

Wiciu - autko kox, naprawdę inne te Audi w porównaniu do wcześniejszej "wersji".

Motor - thx za puszkę.

Aaaa i dzięki za wodę mineralną - tylko nie pamiętam nicka forumowego :)

Opublikowano

Dzieki za łozycho lukaszr normalnie zrobie zdjecie bo podobne idzie do kombajna :D

Opublikowano

Spocik mega, za tydzien co prawda wyjezdzam, ale moze sie poswiece i dojade te 65km :cool:

Opublikowano

Ja już oddałem paździocha do ekspertyzy. Więc na nastepnym spocie będzie odciskać swoje paluszki hahahah[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 22:42 _________________________________________________

no chyba juz po spocie ale KOX bylo pchac ta thalie szkoda ze sie kiera zablokowala bo by jezdzil w windzie towarowej :D

:rant: :rant: :rant::mysli: :mysli:

Opublikowano

Dzieki za łozycho lukaszr normalnie zrobie zdjecie bo podobne idzie do kombajna :D

Nie ma problemu. Papieru gwarancyjnego tam nie było, ale dowód zakupu w razie czego Jacek ma (FVAT) i to jest podstawa także bez stresu.

A zdjęcie zrób, bo łożycho rzeczywiście sporawe - tylko przyłóż jakąś zapałkę żeby był punkt odniesienia ;).

Opublikowano

Hornet zmusili mnie NAPRAWDE tak samo jak z ta felga Angeli :przebiegly:

Opublikowano

Hornet zmusili mnie NAPRAWDE tak samo jak z ta felga Angeli :przebiegly:

No dalej pucować się kto co i jak :bicz3: :bicz3:

Opublikowano

Ja już oddałem paździocha do ekspertyzy. Więc na nastepnym spocie będzie odciskać swoje paluszki hahahah

Ty lepiej zobacz czy masz wszystko na miejscu. W końcu Żółwik wymieniał dzisiaj żarówki - przecież gdzieś je sobie załatwił :polew:

Opublikowano

Ty lepiej zobacz czy masz wszystko na miejscu. W końcu Żółwik wymieniał dzisiaj żarówki - przecież gdzieś je sobie załatwił :polew:

Właśnie widziałem że mu nie pasowały a do niego a były jak ranault

Opublikowano

Właśnie widziałem że mu nie pasowały a do niego a były jak ranault

Wepchnął na siłę i jest git :D

Opublikowano

Kto był na spocie A6 ??

Opublikowano

hahah, jakis ciekawski :D

Opublikowano

hahah, jakis ciekawski :D

Hahhaha nie filozuj bo Twoja różwa polówka wisi u mnie w szafie :polew: