Lookier Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Jezuuuu! Człowiek pare dni nie wejdzie na forum a tu tyle zmian! Witam wszystkich nowych i przypomnieć się pragnę Na zlocik się wybieram - mam nadzieję, że Lukas o mnie pamięta...
wit.s Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 [br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 17:45:59_________________________________________________To, Ty?
Lookier Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 O i już nawet nie jestem Klubowiczem... ;([br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 17:46 _________________________________________________ [br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 17:45:59_________________________________________________To, Ty? A no ja, ja
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Lookier ty miales odpoczywac w sobote do ciebie dzwonie a w poniedzialek jestem a co do pamietania to stary masz jak w banku tylko jeszcze Arta zabieraj bo dzisiaj z nim gadalem i mowi ze sie wstydzi No to jest nas juz dwie......bo ja tez obstawiam Lukasa....... to ja sie ide jak tak przygotowac do pogaduszek [br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 18:12 _________________________________________________Brynia ale ty to i tak masz u mnie to miejsce zarezerwowane w domku
hornet Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ogry chyba jeszcze siedzą haha mieli dzisiaj fun - wypchali mi samochód :bicz3: :bicz3: :bicz3: :rant:
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 no chyba juz po spocie ale KOX bylo pchac ta thalie szkoda ze sie kiera zablokowala bo by jezdzil w windzie towarowej
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ogry chyba jeszcze siedzą haha mieli dzisiaj fun - wypchali mi samochód :bicz3: :bicz3: :bicz3: :rant: Dobrze dobrze, ja nie będę wskazywał palcem kto to zrobił, ale wstydzilibyście się chłopaki :polew: Ech, gdyby nie ta blokada kierownicy... A poza tym - spocik jak zwykle git Kasia - miło było poznać - Twarda Kaśka Wiciu - autko kox, naprawdę inne te Audi w porównaniu do wcześniejszej "wersji". Motor - thx za puszkę. Aaaa i dzięki za wodę mineralną - tylko nie pamiętam nicka forumowego
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzieki za łozycho lukaszr normalnie zrobie zdjecie bo podobne idzie do kombajna
Flyer Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Spocik mega, za tydzien co prawda wyjezdzam, ale moze sie poswiece i dojade te 65km
hornet Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja już oddałem paździocha do ekspertyzy. Więc na nastepnym spocie będzie odciskać swoje paluszki hahahah[br]Dopisany: 07 Sierpień 2007, 22:42 _________________________________________________ no chyba juz po spocie ale KOX bylo pchac ta thalie szkoda ze sie kiera zablokowala bo by jezdzil w windzie towarowej :rant: :mysli:
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Dzieki za łozycho lukaszr normalnie zrobie zdjecie bo podobne idzie do kombajna Nie ma problemu. Papieru gwarancyjnego tam nie było, ale dowód zakupu w razie czego Jacek ma (FVAT) i to jest podstawa także bez stresu. A zdjęcie zrób, bo łożycho rzeczywiście sporawe - tylko przyłóż jakąś zapałkę żeby był punkt odniesienia .
Lukas Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Hornet zmusili mnie NAPRAWDE tak samo jak z ta felga Angeli
hornet Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Hornet zmusili mnie NAPRAWDE tak samo jak z ta felga Angeli No dalej pucować się kto co i jak :bicz3: :bicz3:
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ja już oddałem paździocha do ekspertyzy. Więc na nastepnym spocie będzie odciskać swoje paluszki hahahah Ty lepiej zobacz czy masz wszystko na miejscu. W końcu Żółwik wymieniał dzisiaj żarówki - przecież gdzieś je sobie załatwił
hornet Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ty lepiej zobacz czy masz wszystko na miejscu. W końcu Żółwik wymieniał dzisiaj żarówki - przecież gdzieś je sobie załatwił Właśnie widziałem że mu nie pasowały a do niego a były jak ranault
lukaszr Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Właśnie widziałem że mu nie pasowały a do niego a były jak ranault Wepchnął na siłę i jest git
Hugo Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 hahah, jakis ciekawski Hahhaha nie filozuj bo Twoja różwa polówka wisi u mnie w szafie
Rekomendowane odpowiedzi