Plastek2 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 no fackt po 6 też by było ciężko. Mogliście głośno krzyczeć to może bym was usłyszał...
Lukas Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Żółwiu czy ja Ci wczoraj coś pod maską grzebałem bo łapy miałem takie ubabrane..??? tak grzebales zakladales Motor turbine do tego pazdziocha
spetsnaz Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 U Wicia klocek jest tak skonstruowany, że dla lepszego efektu hamuje jeszcze o nowe felgi A tak co do tematu, to te klocki są normalne tylko rant mają taki. Tu widać to lepiej: http://www.ebcbrakesdirect.com/images/car/Redstuffwithbrakein.jpg Rozumiem tą konstrukcję której fotkę podesłałeś.. ale zerknij na klocki Wit`a.. są ścięte pod innym kątem i po innej płaszczyźnie.. chociaż jakby ułożyć je pod takim kątem jak są w zacisku... hmmm
lukaszr Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Rozumiem tą konstrukcję której fotkę podesłałeś.. ale zerknij na klocki Wit`a.. są ścięte pod innym kątem i po innej płaszczyźnie.. chociaż jakby ułożyć je pod takim kątem jak są w zacisku... hmmm Jest tak jak u Wicia :th:. Popatrz dokładnie :>
wit.s Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Rozumiem tą konstrukcję której fotkę podesłałeś.. ale zerknij na klocki Wit`a.. są ścięte pod innym kątem i po innej płaszczyźnie.. chociaż jakby ułożyć je pod takim kątem jak są w zacisku... hmmm Jest tak jak u Wicia :th:. Popatrz dokładnie :> No, chyba, że u mechanika na szlifierce przypiłowali
lukaszr Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No, chyba, że u mechanika na szlifierce przypiłowali Jestem ciekawy jaki będzie efekt jak się dotrą. Czy rzeczywiście warte są tych pieniędzy.
Lukas Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Jestem ciekawy jaki będzie efekt jak się dotrą mysle ze jak sie jeszcze ze dwa razy przejedziesz tak jak ostatnio to beda nawet przetarte
lukaszr Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 mysle ze jak sie jeszcze ze dwa razy przejedziesz tak jak ostatnio to beda nawet przetarte Ja tylko trochę pohamowałem mocniej żeby "dobrze załapały" Smród tylko pozytywnie o tym świadczył
Kaśka Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Widzę, że jak wyszłam to sie najlepsza zabawa zaczęła.
lukaszr Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Widzę, że jak wyszłam to sie najlepsza zabawa zaczęła. To zależy co masz konkretnie na myśli Zabawa to była od początku do końca. Tylko od czasu do czasu były przebłyski "poważnych, dorosłych i dojrzałych ludzi"
wit.s Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Widzę, że jak wyszłam to sie najlepsza zabawa zaczęła. To zależy co masz konkretnie na myśli Zabawa to była od początku do końca. Tylko od czasu do czasu były przebłyski "poważnych, dorosłych i dojrzałych ludzi" A ja jak zwykle mało spostrzegawczy. A może byli na krótko i szybko pojechali.
lukaszr Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 A ja jak zwykle mało spostrzegawczy. A może byli na krótko i szybko pojechali. Niestety przyjechali później, wyjechali wcześniej. A wszystko przez ten nieszczęsny ząb
Kaśka Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Niestety tak było, ale postaram sie nadrobić innym razem swoją krótka obecność z tego tygodnia.
SebMis Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 moja srebrna strzała załapała się do tvn turbo stoi w tle jak biernacki coś tam opowiada
Motor Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 moja srebrna strzała załapała się do tvn turbo stoi w tle jak biernacki coś tam opowiada Na jakiej ulicy??
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 trzeba śledzić TVN Turbo Już jedną gwiazdę mamy z TVN
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 trzeba śledzić TVN Turbo Już jedną gwiazdę mamy z TVN ja nic nie wiem......mowic mi tu szybko.....kogo?
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja nic nie wiem......mowic mi tu szybko.....kogo? aaaaa było pisane ... .nasz Plati był w dzień dobry TVN
angela Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 ja nic nie wiem......mowic mi tu szybko.....kogo? aaaaa było pisane ... .nasz Plati był w dzień dobry TVN no tak sie sklada, ze kolegi nie mialam jeszcze okazji poznac.....wiec skad mialam wiedziec
hornet Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Opublikowano 8 Sierpnia 2007 No fakt ... żadko bywa na spotach .... można powiedzieć iż raz do roku :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi