Motor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Dziś na spot wpadło trzech gości byli pare minut polatali między furami i zwiali. Szybcy jak błyskawica nawet się nie przedstawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Ale Motor twoje felgi zrobily u nich na twarzy :drool: takze ja nie wim czemu ich nie kupili za te 10tys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Też nie wiem zadrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Brynia dajesz rade To motór odziedziczył juz fele po Angeli?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Brynia dajesz rade To motór odziedziczył juz fele po Angeli?? tak odziedziczył już przed zlotem w Kaletce. no spocik fajny, Motor dzięki za pomoc przy autku, a Ci trzej "muszkieterowie" (goście co sie szybko zmyli) to chyba z Piotrkowa przybyli, co do stroju jednego z nich nie będę sie wypowiadał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jakimi autkami Ci Panowie jeżdżą? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jakimi autkami Ci Panowie jeżdżą? :mysli: no jakby nie bylo przyjechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 no jakby nie bylo przyjechali :shocked: :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jakimi autkami Ci Panowie jeżdżą? :mysli: no jakby nie bylo przyjechali jednym .... ? .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 jednym .... ? .... naughty dokladnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Norbi nic nie mówiłeś że przerobiłeś :polew: http://pl.youtube.com/watch?v=77J43b6L3cI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ten w dresie podchodzi mi do bryki i sie pyta : Ile to ma kurvva koni ? A ja : Kurvva milion.... i pojechali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ten w dresie podchodzi mi do bryki i sie pyta : Ile to ma kurvva koni ? A ja : Kurvva milion.... i pojechali :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ten w dresie podchodzi mi do bryki i sie pyta : Ile to ma kurvva koni ? A ja : Kurvva milion.... i pojechali :polew: :polew: :polew: Jedyne co widziałem to to iż zrobili fotki felgom Motora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ale i tak najlepsze bylo pozniej jak Motor nasladowal ogladanie felg przez jednego z tych panow Hornecik a ty caly i zdrowy bo wczoraj widzialem po minie K ze bedziesz mial w domku lanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Spoko miałem luz... jeszcze kawę K przwiozła, nie wypadało już jej wypić (5 min wcześniej piłem ) :th: Ja myślałem że tych zakupów będzie więcej a tu lipa jakoś mało się okazało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Jedyne co widziałem to to iż zrobili fotki felgom Motora I spisali numery rejestracyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Ale Motor twoje felgi zrobily u nich na twarzy :drool: takze ja nie wim czemu ich nie kupili za te 10tys + 22% VAT nie zapominaj Też się zastanawiam właśnie - przecież cenę dość atrakcyjną podałem. Spoko miałem luz... jeszcze kawę K przwiozła, nie wypadało już jej wypić (5 min wcześniej piłem ) :th: Ja myślałem że tych zakupów będzie więcej a tu lipa jakoś mało się okazało Jak K przyszła z tą kawą, a Ty właśnie się zmyłeś swoją strzałą, to miałem na nią ochotę - na kawę oczywiście, co by nie było niedomówień Ale pomyślałem, że jakoś tak senny byłeś więc nie poczęstowałem się :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Trzeba było śmiało walić ..żeby nie było niedomówień - kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dziś na spot wpadło trzech gości byli pare minut polatali między furami i zwiali. Szybcy jak błyskawica nawet się nie przedstawili Przedstawić to sie przedstawili, ale sie nie pożegnali. Jakoś tak dziwnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi